АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

РЕКОМЕНДАЦІЇ СТУДЕНТАМ

Читайте также:
  1. II. Гігієнічні рекомендації
  2. III. МЕТОДИЧЕСКИЕ РЕКОМЕНДАЦИИ СТУДЕНТАМ ПО ПОДГОТОВКЕ К СЕМИНАРУ
  3. Анализ теоретических и практических проблем, которые возникают перед студентами в работе над театрализованным концертом
  4. Види, характеристика та розміри стипендій учням, студентам, аспірантам, докторантам
  5. Визначить стратегії психотерапевтичної роботи з клієнтом і рекомендації для нього: молодий чоловік віком 26 років страждає на ігроманію.
  6. Висновки і рекомендації
  7. ВИСНОВКИ І РЕКОМЕНДАЦІЇ ЗА НАСЛІДКАМИ ДОСЛІДЖЕНЬ
  8. Висновки, рекомендації
  9. Витрати на виробництво продукції згідно П(С)БО 16 та методичні рекомендації з формування собівартості продукції
  10. ГЛАВА XVIII. ОСОБЕННОСТИ ЗАНЯТИЙ ФИЗИЧЕСКИМИ УПРАЖНЕНИЯМИ СО СТУДЕНТАМИ, ИМЕЮЩИМИ ОТКЛОНЕНИЯ В СОСТОЯНИИ ЗДОРОВЬЯ
  11. Дайте гігієнічну оцінку адекватності і збалансованості харчування та обгрунтуйте гігієнічні рекомендації щодо корекції харчового раціону.
  12. Дайте гігієнічну оцінку умовам праці, поставте діагноз та обгрунтуйте лікувально-профілактичні рекомендації.

5 курсу ТЗ з підготовки до занять з курсу

«Аналіз інвестиційних проектів розвитку підприємств галузі» (скорочено «АІП»)

 

1. Скопіювати на комп’ютері папку «Курс АІП для студентів 2012 – Попов» на кафедрі «Маркетингу та логістики» у кімнаті А-332 у Валентини Анатолієвни (по одному представнику від кожної групи). Інші студенти копіюють вказану папку у представників груп.

В папці знаходяться усі методичні матеріали, які використовуються при вивченні курсу АІП, а також при виконанні економічного обґрунтування заходів при дипломному проектуванні. Перелік матеріалів знаходиться у даній папці, ім’я файлу «Перелік папки АІП для студент ів».

 

2. Роздрукувати:

- файл «Рекомендації з підготовки до занять». Ознайомитися з рекомендаціями та керуватися ними надалі;

- файл «Рейтингова система оцінювання знань».

 

3. Для вивчення теоретичних основ дисципліни та проведення практичних занять роздрукувати:

- лекції – папка «ЛекціїАІП»;

- методичні вказівки для проведення практичних занять – файл «МВпракАІП-2012».

 

4. Для виконання курсової роботи роздрукувати:

- методичні вказівки до курсової роботи:

борошномельникам – файл «МВкурсРЕКмлина2012»;

елеваторникам - файл «МВкурсРЕКелев2012»;

комбікормникам - файл «МВкурсКОМБ2012»;

- файл «Завдання на курсову роботу»;

- файл «Завдання на дипломну роботу технологів» (тільки борошномельникам).

5. Оскільки лекції видаються студентам у готовому вигляді лекційні заняття проводяться шляхом обговорення основних положень лекцій. Для цього студенту необхідно ознайомитися із змістом лекції по темі, яка буде розглядатися на наступному занятті, та підготуватися до обговорення основних положень лекції.

Питання для обговорення, які рекомендуються викладачем, наведені у кінці кожної лекції!

На лекційне заняття студенту доцільно прийти з роздрукованою лекцією.

При обговоренні лекції студенти можуть:

- ініціювати питання, які доцільно докладно розглянути на лекційних заняттях;

- приймати участь у обговоренні цих питань та питань, які ініціюватиме викладач: за активну участь у обговоренні питань лекції студенти можуть отримати додатково до 5 балів

 

6. Практичні заняття проводяться шляхом виконання окремих розрахункових завдань, які надають можливості практично відпрацювати теоретичні положення, які розглядаються на лекційних заняттях.

Одночасно на практичних заняттях відпрацьовуються основні розділи курсової роботи. Тому на практичне заняття студентам доцільно принести Методичні вказівки до виконання курсової роботи.

Cтудент повинен підготуватися до практичного заняття у відповідності з вказаним у розділі 2 Методичних вказівок до проведення практичних занять.

 

8. Максимальна оцінка студента на практичному занятті – 10 балів, з них – 4 бали за виконання поточної контрольної роботи, 6 балів – за виконання індивідуального завдання. За активну участь у розгляданні методики виконання окремих завдань практичного заняття студент може отримати до 5 балів.

 

Доц.. Попов Л.П. 10.09.2012 р.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)