АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 6. 1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит

Читайте также:
  1. Варіант 0
  2. Варіант 1
  3. Варіант 1
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1.
  8. ВАРІАНТ 11
  9. Варіант 12
  10. Варіант 12
  11. ВАРІАНТ 12
  12. Варіант 13

Варіант 1

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 2,8 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1250 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Будівельні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть магнієві ливарні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 2

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 0,8 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1450 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Машинобудівні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві ливарні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

 

Варіант 3

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 1,2 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 1350 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Інструментальні вуглецеві сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві деформівні сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

 

Варіант 4

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 0,4 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 750 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Низьколеговані сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть обов,яністі бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

 

 

Варіант 5

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 3,0 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 900 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Швидкорізальні сталі: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть підшипнікові сплави. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

Варіант 6

1. Накресліть діаграму стану залізо – цементит. Визначте фази і структурні складові цієї системи. Побудуйте криву охолодження для сплаву з вмістом вуглецю 4,3 %. Для заданого сплаву за правилом відрізків визначте при температурі 850 ºС склад фаз і їх кількість.

2. Сталі, що цементуються: маркування, властивості, області застосування.

3. Опишіть алюмінієві бронзи. Вкажить їх марки, способи термічної обробки, властивості, області застосування.

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)