АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 11. Розглянемо макроекономічну модель Кейнса

Читайте также:
  1. I Варіант
  2. Варіант
  3. Варіант 0
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1
  8. Варіант 1
  9. Варіант 1
  10. Варіант 1
  11. Варіант 1
  12. Варіант 1.

Розглянемо макроекономічну модель Кейнса. Згідно з цією моделлю

де - валовий національний продукт, - загальне споживання, - інвестиції, - випадкова похибка з нульовим середнім; - коефіцієнти, які треба оцінити за допомогою даних. При цьому вважається, що - змінна, яка не залежить від , а , залежать.

Тому, для того, щоб оцінити коефіцієнти моделі, треба спершу виразити змінну через і , оцінити коефіцієнти такої моделі , а потім вже знайти .

Отже, треба визначити коефіцієнти в моделі Кейнса і заодно проаналізувати, чи добре дані описуються цією моделлю. (Дані взяті з підручника К.Р.Макконел, С.Л.Брю "Экономикс", 1999)

Об’єм вибірки: 35

Назви змінних:

  1. Y: ВНП (в млрд. $)
  2. I: Інвестиції (в млрд. $)

Дані


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)