АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПОСЛІДОВНІ КРОКИ ДО ВИКОНАННЯ

Читайте также:
  1. K вн – середній коефіцієнт виконання норм вироблення всіма робітниками, що обслуговуються.
  2. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  3. Алгоритм виконання курсової роботи
  4. Алгоритм виконання маніпуляції
  5. Алгоритм виконання маніпуляції
  6. Алгоритм виконання роботи
  7. Алгоритми виконання команд
  8. Аналіз виконання договірних зобов'язань по відвантаженню продукції
  9. Аналіз виконання договірних зобов’язань і реалізації продукції
  10. Аналіз виконання договірних зобов’язань щодо поставки продукції та показників результативності збутової діяльності
  11. Аналіз виконання кошторису видатків Криворізької бібліотеки № 24
  12. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів

ПРИНЦИП ТИЖНЯ

Наш розум є одним з найважливіших активів і найдивовижнішим з усіх дарів, весь потенціал якого ніхто повністю не розуміє. Нам відомі принаймні дві речі, які робить наш розум: він міркує і уявляє. Мислення більше схоже на обчислення. Воно приводить нас до варіантів, концепцій та висновків. В той час, уявлення веде нас до ідей і можливостей. Хоча обидві ці дії відбуваються в нашій голові, кожен з нас схильний більше і краще використовувати лише одну з них.

 

Одні краще обмірковують, є логічними і повними здорового глузду, але можуть бути слабкими в творчій сфері. Інші є мрійниками. Це добре, коли і ті, і інші є частиною однієї команди, і може бути небезпечним, якщо вони діють окремо. Вони можуть забути про здоровий глузд і про тверезе мислення. Обмежене використання однієї з функцій розуму може бути результатом негативного минулого досвіду, невдач, або ж недостатності знань про дану функцію.

 

Думки – це елемент, який визначає, ким ви є насправді. Вислів «Як людина думає, такою вона і є» говорить про те, що ми визначаємо наше майбутнє тим, про що ми думаємо. Те, про що ми думаємо сьогодні, ми будемо робити завтра. Думки завжди ідуть перед діями. Людина насправді є тим, що вона думає і не завжди тим, що вона робить. З часом ми будемо робити те, що думаємо.

 

Запам’ятайте цю послідовність: «Думки приводять до дій, дії стають звичками, звички формують наш характер, а характер визначає нашу долю (життя)».

 

 
 
Для нотаток: ________________________________________________________________________________ ______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 


Знаючи це, ми станемо більш уважними до того, що ми читаємо, слухаємо, з ким ми спілкуємося, тому що від цього залежить наше майбутнє.

 

Якщо вам не подобається те, як ви живете чи результати того, що ви робите, прийміть на себе відповідальність за своє життя. Перемініть своє мислення. Те, про що ми думали вчора, привело нас до теперішнього стану. Тому варто змінити джерело інформації, з якого ми наповнюємося. Як говориться у одному прислів’ї: «Безглуздо робити ті самі речі і очікувати іншого результату».

 

Наш розум подібний до комп’ютера, який запрограмований відповідно до того, що ми вибираємо в житті. Пам’ятайте, що наша доля знаходиться в наших руках, тому що ми стаємо тим, про що ми думаємо.

 

ПЕРЕВАГИ

 

  1. Ви будете насолоджуватись тим, як ви живете і будете мати можливість вибирати, як саме вам жити. Якість вашого життя залежатиме від цінностей і принципів, які ви обираєте.
  2. Ви зможете отримувати насолоду від керівництва своїм життям і самоконтролю. Коли ви фільтруєте свої думки, то можете правильно направляти своє життя.
  3. Ваше мислення буде основане на здоровій логіці, і ви зможете будувати своє життя на правильних цінностях.

 

 


 
 
Принцип Продуктивності Правильне мислення Як людина думає, такою вона і є.


ПОСЛІДОВНІ КРОКИ ДО ВИКОНАННЯ

1. Прийміть рішення змінитись. Зосередьтесь над своїми думками перед тим, як зосереджуватись над своїми вчинками. Перед кожною дією є думки. Джерелом ваших дій є ваші думки. Контролюючи те, що ви вкладаєте у свій розум, ви зможете впливати на своє життя.

2. Майте бачення стосовно того, що ви хочете мати, чи ким ви хочете стати. Зосередьтесь на своїй долі, скажіть собі: «Якщо я буду продовжувати таким чином, я стану таким:…».

3. Розвивайте свій розум гарними книжками, телевізійними програмами і іншим мас-медіа, яке буде будувати вас. Вибирайте добрих друзів. А головне, пам’ятайте про те, що потрібно будувати характер своїх дітей. Насилля чи агресивна поведінка походять від телебачення, яке просто намагається підвищити свій рейтинг, і тим самим руйнує світогляд дітей.

4. Розвиньте звичку контролювати життя ваших думок.

Вплив думок настільки великий, що ви і не помітите, як почнете робити те, про що думали. Якщо ви будете думати в певному напрямку, то неодмінно опинитесь там. Ваш розум може створювати як добро, так і зло. Розум сам по собі не є добрим чи поганим. Він схожий на комп’ютерний процесор. Саме ви вирішуєте, якими будуть ваші дії. А вони завжди будуть продовженням вашого мислення чи уяви.

 

«Здоров’я» нашого розуму схоже до здоров’я тіла. Так, як ми піклуємось про тіло, нам потрібно піклуватися про наш розум. Деякі люди прикладають великі зусилля, щоб підтримувати належну фізичну форму своїх тіл, забуваючи про свій характер і правильне мислення.

 

 

 
 
Для нотаток: ___________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

 


Саме тому ми бачимо так багато спортсменів, чиє життя зруйноване наркотиками, алкоголем і аморальною поведінкою.

 

Ви не тільки можете обирати свою долю, але і те, чим ви годуєте свій розум. Якщо у вас правильне мислення, ви будете робити правильні вчинки. Якщо ви хочете мати кращі результати в тому, чого ви досягаєте, вам потрібно змінити те, як ви робите те, що робите. Єдиним шляхом зробити це є зміна своїх думок. Ваша воля може змінити всю вашу долю. Контролювати ваші думки – це ваша відповідальність.

 

Пам’ятайте: думки стають вчинками, вчинки стають звичками, звички формують характер, характер визначає долю (життя).

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)