АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВПНЗ Буковинський університет

Читайте также:
  1. Київського університету Св. Володимира.
  2. Національний університет державної податкової служби України
  3. Схвалено Вченою радою Університету сучасних знань
  4. Таврійський національний університет ім. В. І. Вернадського
  5. Туризму та краєзнавства, Волгоградський державний університет (Росія), Antalya Akdeniz University (Туреччина), Gannan Normal University (Китай)

Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України

Буковинський державний фінансово-економічний університет

Кафедра державної служби, історії та політології

Чернівецький національний університет імені Ю. Федьковича

Кафедра соціології

ВПНЗ Буковинський університет

Кафедра суспільних дисциплін

Шановні студенти!

Запрошуємо Вас взяти участь у роботі ІІІ Міжвузівської студентської науково-практичної конференції «Букова віть», яка відбудеться 25 квітня 2013 року на базі кафедри державної служби, історії та політології, за участі кафедри сучасних європейських мов Буковинського державного фінансово-економічного університету, кафедри соціології Чернівецького національного університету імені Ю. Федьковича та кафедри суспільних дисциплін Буковинського університету.

Мета конференції – сприяння міждисциплінарним дослідженням молоді у сфері гуманітарного напрямку, вивченні культури, традицій, звичаїв Буковинського краю та Карпатського регіону, поглиблення співпраці між вищими навчальними закладами.

 

Планується робота секцій за такими тематичними напрямами:

1.Етнополітичні процеси та міжнаціональні відносини на західноукраїнських землях.

2.Культурно-освітнє життя нашого краю та західноукраїнського регіону. Традиції, звичаї, художні промисли.

3.Становлення, організація та діяльність органів державного управління та місцевого самоврядування на західноукраїнських землях.

4.Політичні та соціально-економічні чинники державного будівництва на західноукраїнських землях у ХХ – поч. ХХІ ст.

5.Історія України та її складових, Північної Буковини і Бессарабії.

6.Особливості реалізації соціальної політики держави в Україні в цілому та західноукраїнському регіоні зокрема.

7.Економічний розвиток Карпатського регіону.

8.Комунікативна лінгвістика.

9.Психолого-педагогічні засади організації навчально-виховного процесу у вищій школі.

10.Соціологія – соціальна робота – регулювання соціальних проблем.

Робочі мови конференції: українська, російська, румунська, англійська.

Форми участі: пленарна доповідь, секційна доповідь, учасник вільної дискусії. Для включення до програми конференції необхідно подати в Оргкомітет до 5 квітня 2013 р. заявку на участь (зразок додається), текст тез або доповіді (оформлені у відповідальності з встановленими вимогами). Запрошення на конференцію розсилатимуться до 15 квітня 2013 р.

Вимоги до оформлення матеріалів:

1. Тези повинні відповідати тематиці робочих секцій конференції та вимогам ВАК України.

2. Матеріали подаються в електронному форматі та в роздрукованому вигляді, набрані в текстовому редакторі MS WORD.

3. Обсяг тез – 2-4 сторінки формату А-4, шрифт – Times New Roman, кегель – 14, інтервал – 1, усі поля по 2 см., відступ одинарний. Назву доповіді друкувати вказаним шрифтом, виділити жирним, розміщувати по центру, крапку наприкінці заголовку не ставити. Не користуватись кнопкою табуляції!

4. На початку тез обов’язково дані про автора (співавторів): з правого боку над назвою - прізвище (повністю), ім’я та по батькові (ініціали), назву установи (із зазначенням ВНЗ, факультету, групи), міста.

5. На окремому листку потрібно подати відомості про автора (співавторів): телефон, домашню адресу.

6. Таблиці та ілюстрації повинні бути набрані у текстовому редакторі MS WORD у межах формату А-4 (з полями 2 см), мати порядковий номер та тематичний заголовок. Розмір шрифту для набору інформації у таблицях має бути не менш, як 10 кегль.

7. Посилання на джерела інформації – обов’язкові, в квадратних дужках, наприклад: [2, с. 34]. Джерела подаються в кінці статті і оформляються згідно з вимогами ВАК до бібліографічних описів у порядку посилань у тексті.

8. Подати рецензію на виконане дослідження. Вказати прізвище, ініціали, посаду, вчене звання керівника.

9. Рукописи авторам не повертаються.

10. Оплата здійснюється попередньо з розрахунку 20 грн. за одну сторінку друкованого тексту. Платіжні реквізити: код 33173659 Р/Р 31252272210039 УДК в Чернівецькій обл., м. Чернівці, МФО 856135. Призначення платежу:«За друк статті. Букова віть». Отримувач платежу: Буковинський державний фінансово-економічний університет.

 

Статті надсилати до 10 квітня 2013 р. за адресою: 58000, м. Чернівці, вул. Садова, 5, Буковинський державний фінансово-економічний університет, кафедра державної служби, історії та політології, каб. 106.

Відповідальні за проведення Чайка Г.В., Кармалюк С.П.

 

Тел. (0372) 52-20-58 (попросити з’єднати з кафедрою державної служби, історії та політології).

E-mail: bukovit777@ukr.net

 


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)