АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Поділ тексту на складові частини

Читайте также:
  1. IX. У припущенні про розподіл ознаки по закону Пуассона обчислити теоретичні частоти, перевірити погодженість теоретичних і фактичних частот на основі критерію Ястремського.
  2. V. Для дискретної випадкової величини Х, заданої рядом розподілу, знайти:
  3. Біноміальний закон розподілу
  4. В) виникнення й поглиблення суспільного поділу праці та економіч-
  5. Ваговий бал – 6 . Максимальна кількість балів за якість виконання текстової частини курсової роботи дорівнює 6 балів.
  6. Введення та редагування тексту
  7. Види міжнародного поділу праці.
  8. Види органів держави. Поділ влади як принцип організації роботи державного апарату
  9. Визначаючи сутність девіантної поведінки, необхідно зазначити, що вона поділяється на два типи.
  10. Визначення і складові грошової системи
  11. Визначте загальний смисл тексту, виділіть його смислові частини, ключові слова, терміни, морфологічні і синтаксичні засоби.
  12. Визначте стиль і тип мовлення. Виконайте мовностилістичний аналіз тексту.

Текст пояснювальної записки поділяють на розділи і підрозділи (рис. 2.1). Кожний розділ і підрозділ повинен мати порядковий номер і найменування. Вступ і висновки записують без порядкових номерів.

Розділи повинні мати порядкові номери у межах всієї записки, які позначаються арабськими цифрами без крапок, наприклад, 1; 2; 3...

Підрозділи нумерують в межах кожного розділу. Номери підрозділів включають номери розділа і порядковий номер підрозділа, які поділяють крапкою, наприклад, 1.1, 1.2... У кінці номера підрозділа крапка не ставиться.

Найменування розділів і підрозділів записують у вигляді заголовків стандартним шрифтом. Найменування розділів записують великими літерами з абзацу. Найменування підрозділів записують маленькими літерами, окрім першої прописної.

Перенос слів у заголовках не допускається. Крапка на кінці заголовка не ставиться. Якщо заголовок складається з двох речень, їх розподіляють крапкою.

Розділи пояснювальної записки рекомендується починати з нової сторінки.

Підрозділи, при необхідності, поділяють на пункти і підпункти. Пункти номерують в межах кожного підрозділу, наприклад, 1.1.1; 1.1.2 тощо, підпункти - в межах кожного пункта, наприклад 1.1.3.1; 1.1.3.2 тощо. Якщо необхідно перелічити у тексті вимоги, вказівки, положення їх нумерують арабськими цифрами з дужкою, наприклад 1), 2) тощо.

У розділі "Вступ" формулюють необхідність розробки виробу. У розділі "Призначення та галузь застосування виробу, який проектується" вказують:

- коротку характеристику галузі і можливого застосування виробу;

- загальну характеристику об'єкта, для застосування у котрому призначено виріб;

- основні дані, які повинні забезпечити стабільність позначок якості виробу в умовах експлуатації.

У розділі "Технічна характеристика" наводять:

- основні технічні дані виробу (потужність, кількість обертів, продуктивність, витрати електроенергії, палива, коефіцієнт корисної дії та інші параметри виробу);

- дані порівняння основних характеристик виробу з характеристиками аналогів (вітчизняних і закордонних).

У розділі "Обгрунтування і опис обраної конструкції" наводять:

- опис конструкції, обгрунтування принципово нових рішень (конструктивних, схемних);

- фотографії макетів (при необхідності);

- відомості про виконання у розробці винаходів, про подані заявки на нові розробки;

Текст пояснювальної записки на аркушi повинен розташовуватись у межах, які показані у ДОДАТКУ Р.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)