АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

C. Термін подачі та рецензування курсових робіт

Читайте также:
  1. Безробіття населення: види, структура, причини
  2. Безробіття та зайнятість
  3. В довготерміновому періоді
  4. В) становлять зміст соціального захисту безробітних.
  5. Взаємозв'язок етапів аналізу з метою і змістом робіт
  6. Вибір обсягів виробництва у короткотерміновому періоді
  7. Види безробіття
  8. Види наукових студентських робіт
  9. Види, терміни та параметри експлуатаційних випробувань
  10. Визначення гігієнічного класу робіт за показниками шкідливості й небезпечності робочого процесу. Атестація робочого місця
  11. Визначення заробітної плати

 

Термін подачі та рецензування курсових робіт встановлюється Положенням про рейтингову систему оцінювання успішності студентів з курсової роботи і затверджується на засіданні кафедр. Кафедри приймають курсові роботи на рецензування відповідно до Положення, тобто за місяць до початку заліково-екзаменаційної сесії (початок травня).

Виконану курсову роботу належить подати у встановлені строки для рецензування.

Прийом курсових робіт кафедрою після встановленого терміну можливий лише за наявності поважних причин затримки й з письмового дозволу завідувача кафедри, за попередньою згодою керівника курсової роботи.

Рецензування курсових робіт здійснюється відповідно до педагогічного навантаження викладачами кафедри. Загальні списки рецензентів затверджуються на засіданні кафедри.

Рецензія на курсову роботу складається викладачем після її перевірки. У рецензії повинні бути висвітлені такі питання:

· позитивні сторони курсової роботи;

· її недоліки;

· попередня оцінка роботи.

Якщо курсова робота виконана невірно, з серйозними недоліками, то вона повертається для повної або часткової доробки, відповідно до вказівок рецензента.

До курсової роботи, направленої для повторної перевірки, обов’язково слід додати першу рецензію.

Готуючись до захисту курсової роботи студент має ознайомитись зі змістом рецензії, з’ясувати характер зроблених зауважень і підготувати на них відповіді.

 

Виконання курсової роботи

 

Після затвердження теми курсової роботи та призначення керівника студент приступає до її виконання. Як правило, ця робота включає такі етапи:

- попереднє ознайомлення з джерелами та науковою літературою;

- визначення цілей, завдань та меж дослідження і складання плану курсової роботи;

- збір необхідних для написання курсової роботи матеріалів та їх опрацювання;

- написання курсової роботи;

- врахування зауважень наукового керівника та остаточне оформлення курсової роботи.

 

A. Попереднє ознайомлення з джерелами

 

Таке ознайомлення включає опрацювання відповідних розділів монографій, підручників, наукових статей, навчальних посібників, роботу з бібліографічними довідниками і бібліотечними каталогами.

Результатом проведеної роботи має бути складання систематизованого списку літератури з обраної теми курсової роботи. У подальшому цей список повинен постійно уточнюватись та доповнюватись.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)