АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Чи можна навчити підприємництву?

Читайте также:
  1. Аномалии обновлений при наличии многозначных зависимостей и возможная декомпозиция
  2. Борьба за лучшую долю невозможна без идеи и без вождя.
  3. Відомості досудового розслідування можна розголошувати лише з дозволу слідчого або прокурора і в тому обсязі, в якому вони визнають можливим.
  4. Возможна ссылка на виноградный сок
  5. Возможная авиакатастрофа над Минском
  6. Возможная декомпозиция
  7. Возможная декомпозиция
  8. Вправа 18. Запишіть 5 мовних кліше (у складі яких є дієслова), якими можна послуговуватися у Вашій фаховій діяльності.
  9. Вправа 19. Запишіть 5 мовних кліше (у складі яких є дієслова), якими можна послуговуватися у Вашій фаховій діяльності.
  10. Выздоровление похоже на подъём по эскалатору, идущему вниз. Остановка невозможна.
  11. Достоверная иджма невозможна, если она противоречит достоверному хадису за отсутствием достоверного хадиса, его отменяющего.
  12. За счёт активности каких отделов дыхательного центра возможна его автономная работа?

Модуль1.

Вступ

Цей модуль охоплює перші кроки в створенні власної справи, включаючи якості підприємця та вибір справи.

Після закінчення цього модуля ви зможете:

· Дати характеристику успішного підприємця

· Пояснити принципи вибору справи

· Виконати вправу, що допомагає визначити потенціал нової справи

Риси успішного підприємця

Які якості відрізняють успішних підприємців?

У цій частині модулю ви дізнаєтеся про характеристики успішного підприємця, включаючи фактори підприємницького успіху, а також як полегшити початок справи. Ви також зможете визначити, чи народжуються підприємцями, чи цьому можна навчитись.

Характеристики сильних підприємців

Великі підприємці мають інтуїцію
Відданість, кмітливість та капітал

Відданість: Відданість означає, що ви повинні мати інстинкт підприємця—непереборне бажання мати власну справу. Ви повинні повністю присвятити себе вашій цілі, що набагато легше зробити, якщо ви кохаєте вашу майбутню справу. Життя занадто коротке, щоб розпочинати справу, яка не принесе вам задоволення та радості. До того ж, і в добрі і в важкі часи ви тримаєтесь того, що ви кохаєте. Кмітливість:Хоча диплом про освіту має важливе значення, підприємницька "кмітливість" означає більше, ніж академічні досягнення. Щоб стати успішним підприємцем перед початком власної справи ви повинні мати практичні знання в даній сфері. Здоровий глузд у поєднанні з достатнім досвідом – є необхідним інтелектуальним ресурсом. Розважливість, цілеспрямованість, увага до деталей мають дуже важливе значення. Отримувати MBA чи ні? Капітал:Вам буде необхідно інвестувати власні кошти на начальній стадії, плюс достатні кошти для підтримання позитивного обігу протягом принаймні першого року. Часто власну справу можна розпочати з невеликого підприємства з невеликими інвестиціями. Із зростанням підприємства та набуттям досвіду, грошові кошти можуть бути використані для зростання. В деяких випадках вам не потрібен стартовий капітал для найму персоналу, тому що на початку ви все можете робити самі. Принцип "зроби сам" - є добрим способом взнати все про свій бізнес, і пізніше кращим чином розподіляти обов’язки між іншими. Ви можете контролювати ваш ризик шляхом обмеження суми інвестицій в вашу справу.

Чи можна навчити підприємництву?

По суті, чим більше бажання, тим більша здатність подолати відсутність навиків. Можна навчитись бути успішним керівником, або успішним працівником: в кожній сфері можна передати знання та досвід, але бути успішним підприємцем - більше залежить від бажання та поставленої мети.

Що повинні вміти найкращі підприємці?

· Підтримувати віру в те, що вони не такі, як інші

· Мати велике бажання творити

· Бути оптимістами

· Мати толерантність до непевних ситуацій

· Щиро турбуватись про інших

Чи є у вас інтуїція? Перейдіть до У видатних підприємців є інтуїція щоб дізнатися більше.

Чи можна навчити підприємництву?


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)