АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні рекомендації

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  3. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  4. Висновки та рекомендації
  5. Глава 1. Загальні положення
  6. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  7. Глава 39. Загальні положення щодо митного оформлення
  8. Глава 41. Загальні положення щодо митних платежів
  9. Глава 53. Загальні положення щодо пропуску та оподаткування товарів, що переміщуються (пересилаються) через митний кордон України громадянами
  10. Глава 58. Загальні положення щодо здійснення органами доходів і зборів контролю за окремими видами діяльності підприємств
  11. Глава 67. Загальні положення щодо порушень митних правил та відповідальності за них
  12. Глава 8. Загальні положення щодо митної вартості

З метою поглиблення вивчення дисципліни та набуття навичок і вмінь самостійних кваліфікованих розрахунків, аналізу та обґрунтування висновків у процесі вивчення дисципліни, студенти заочної форми навчання виконують самостійну контрольну роботу

Контрольна робота з курсу «Безпека життєдіяльності» складається з:

− відповідей на п'ять теоретичних питань,

− звіту з практичної роботи.

Робота виконується відповідно до варіанта, номер якого задається викладачем.

Номера теоретичних питань вибираються відповідно до варіанта по таблиці 3.

Тема практичного завдання задається викладачем у відповідності з робочим планом для певного напряму підготовки.

При оформленні контрольної роботи необхідно дотримуватися вимог щодо діючих ДСТУ і стандартів вузу, основні з яких приводяться нижче.

Текст контрольної роботи повинен бути написаний або надрукований на стандартних аркушах формату А4 (210х297 мм) Розміри полів: верхнє, ліве та нижнє – не менші 20 мм, праве – не менше 10 мм.

 

Задрукована сторінка не повинна перевищувати 40 рядків.

При використанні текстового редактора WORD рекомендовано такі налаштування: Шаблон – нормальний (Normal). Основний текст набирають шрифтом (Times New Roman) нормального накреслення (Normal) розміром 14 pt з міжрядковим інтервалом 1.

Таблиця 3 - Номера теоретичних питань до виконання контрольної роботи

Варіант                    
Номера питань                    
                   
                   
                   
                   
Варіант                    
Номера питань                    
                   
                   
                   
                   
Варіант                    
Номера питань                    
                   
                   
                   
                   

 

Нумерація сторінок - скрізна, номер сторінки проставляється в правому верхньому кутку листа арабською цифрою без крапки.

Заголовки розділів і інших структурних елементів звіту слід розташовувати в середині рядка без крапки в кінці і писати прописними буквами, не підкреслюючи.

Ілюстрації (креслення, схеми, рисунки) необхідно розташовувати безпосередньо після тексту, в якому вони згадуються вперше або на наступній сторінці.

Нумерація рисунків, формул і таблиць - порядкова в межах розділів. Номер таблиць розташовується в лівому кутку, після якого через дефіс слідує назва (наприклад, Таблиця 3.1 − Початкові дані щодо розрахунків).

Номер і назва рисунка розташовується під його графічним змістом (наприклад, рисунок 2.1 − Діаграма частоти реалізації небезпеки від її масштабу).

Перелік посилань слід указувати порядковим номером, арабською цифрою з крапкою в кінці звіту. У тексті джерело виділяється двома косими рисками, наприклад /7/. Відомості про джерела приводяться відповідно до вимог ДСТУ. На все ілюстрації, формули, таблиці і додатки в тексті повинні бути зроблені посилання, наприклад: (рис.4.2), формула (4.5) (табл.5.1) (додаток А).

Наприкінці контрольної роботи – привести перелік використовуваної літератури, а також поставити дату виконання і підпис.

Виконана робота направляється студентом у деканат для подальшої реєстрації і передачі на резензування викладачем кафедри «Екології і БЖД» Зарахована контрольна робота є допуском при здачі диференційованого заліку з даного курсу.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)