АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Одеська область (базова)

Читайте также:
  1. А. Иванов, Орловская область, Задонский район, село Круглое».
  2. Австралийская фаунистическая область.
  3. Брянская область, май 1944 года
  4. В исчислении доменов областью определения переменных являются не отношения, а домены.
  5. Виды АХД и область их применения
  6. Вінницька область (базова)
  7. Вологда, Вологодская область
  8. Выделение педагогики в самостоятельную область знаний (Я.А. Коменский).
  9. Глушители шума: область применения, подбор глушителей шума
  10. Голарктическая фаунистическая область.
  11. Деформируемые аллюминиевые сплавы, неупрочняемые термической обработкой. Марки, состав, свойства, область применения.
  12. Дрогобицький район Львівська область

Донецька область

До 20.05 на території області має бути зібрано не менш ніж 30 підписів. Без пріорітетів по територіальних одиниць. На цю область ми тимчасово не розраховуємо, як на базову, через складну ситуацію.

Відповідальним за збір підписів на всій території області призначено Безніса Олександра (за згодою).

Дніпропетровська область (базова)

До 20.05 на території області має бути зібрано не менш ніж 200 підписів з 12 територіальних одиниць* на території області. В цей період пріорітетним є збір підписів в містах областного значення (Вільногірськ, Дніпродзержинськ, Жовті води, Кривий ріг, Марганець, Нікополь, Новомосковськ, Орджонікідзе, Павлоград, Першотравенськ, Синельникове, Тернівка). На кожній територіальній одиниці потрібно зібрати мінімум по 5 підписів. Важливо в результаті збору підписів кожному з цих місць отримати хоча б по одному новому активісту.

Відповідальним за збір підписів на всій території області призначено Івана Васючкова (за згодою).

 

Харківська область (базова)

До 20.05 на території області має бути зібрано не менш ніж 200 підписів з 11 територіальних одиниць* на території області. В цей період пріорітетним є збір підписів в містах областного значення (Ізюм, Куп’янськ, Лозова, Люботин, Первомайський, Чугуїв) та хоча б у 5-ти районах Харкова. На кожній територіальній одиниці потрібно зібрати мінімум по 5 підписів. Важливо в результаті збору підписів кожному з цих місць отримати хоча б по одному новому активісту.

Відповідальним за збір підписів на всій території області призначено Дробота Дмитра (за згодою).

 

 

Львівська область (базова)

До 20.05 на території області має бути зібрано не менш ніж 250 підписів з 8 територіальних одиниць* на території області. В цей період пріорітетним є збір підписів в містах областного значення (Борислав, Дрогобич, Моршин, Новий розділ, Самбір, Стрий, Трускавець, Червоноград). На кожній територіальній одиниці потрібно зібрати мінімум по 5 підписів. Важливо в результаті збору підписів кожному з цих місць отримати хоча б по одному новому активісту.

Відповідальними за збір підписів на всій території області призначено Ореста Йосипчука (південні райони області) та Віталія Ковтуна (м.Львів і північні райони області) (обидва за згодою).

 

Одеська область (базова)

До 20.05 на території області має бути зібрано не менш ніж 200 підписів з 8 територіальних одиниць* на території області. В цей період пріорітетним є збір підписів в містах областного значення (Білгород-Дністровський, Ізмаїл, Іллічівськ, Котовськ, Теплодар, Южне) і хоча б в обдному з районі Одесси. На кожній територіальній одиниці потрібно зібрати мінімум по 5 підписів. Важливо в результаті збору підписів кожному з цих місць отримати хоча б по одному новому активісту.

Відповідальним за збір підписів на всій території області призначено Максима Самойлова (північні райони області) та Олександра Баженовського (м. Одеса та південні райони області) (за згодою).

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)