АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Та домашнього завдання. Міністерство освіти і науки України

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. II. Завдання та обов'язки
  3. II. Перевірка виконання домашнього завдання.
  4. II. Перевірка домашнього завдання.
  5. III. Мета, стратегічні напрями та основні завдання Національної стратегії
  6. IV. Домашнє завдання з інструктажем.
  7. V. Домашнє завдання з інструктажем.
  8. VI. Домашнє завдання.
  9. VI. Домашнє завдання.
  10. VI. Домашнє завдання.
  11. VII. Домашнє завдання.
  12. А. Завдання

Міністерство освіти і науки України

Національний авіаційний університет

 

Аналітична хімія

Якісний та кількісний аналіз

Методичні вказівки до виконання курсової роботи і домашнього завдання для студентів спеціальностей 6.052301 ”Хімічна технологія ” і 6.051401 ”Біотехнологія”

 

Київ 2010

Міністерство освіти і науки України

Національний авіаційний університет

 

Аналітична хімія

 

Якісний та кількісний аналіз

 

Методичні вказівки до виконання курсової роботи і домашнього завдання для студентів спеціальностей 6.052301 ”Хімічна технологія ” і 6.051401 ”Біотехнологія”

 

 

Київ 2010

 

УДК 543 (076.5)

ББК Г1Я73-5Г4Р

А 64

 

Укладачі: С.В. Іванов, І.І. Войтко, О.А. Спаська

Рецензент Ю.В. Білокопитов

 

Затверджено методично-редакційною радою

Національного авіаційного університету (протокол №… від … )

Аналітична хімія. Якісний та кількісний аналіз.

Аналітична хімія і методичні вказівки до виконання курсової роботи і домашнього завдання /уклад.: С.В. Іванов, І.І. Войтко, О.А. Спаська. – К.: НАУ, 2010. – 20с./

 

Містять рекомендації щодо структури курсової роботи і домашнього завдання, порядку їх виконання, оформлення та захисту.

Призначені для організації самостійної роботи студентів спеціальностей 6.051301 ”Хімічна технологія” і 6.051401 ”Біотехнологія".


Мета і задачі виконання курсової роботи

та домашнього завдання

Виконання курсової роботи «Якісний і кількісний аналіз» та «Аналітична хімія» має за мету поглиблення, закріплення та узагальнення теоретичних знань, розвиток навичок їх практичного застосування у вирішенні фахових завдань. Вона передбачена навчальною програмою для студентів напряму 0916 ”Хімічна технологія та інженерія”.

Курсова робота з вказаних дисциплін – це творче або репродуктивне рішення конкретної задачі: аналізу об’єкту природного або техногенного походження. Вона виконується згідно з «Положенням про курсове проектування», затвердженим наказом ректора від 03 жовтня 2002 року №152/од.

Метою виконання домашнього завдання, яке також передбачене навчальною програмою, є поглиблення теоретичних знань і практичних навичок з першої частини курсу «Якісний аналіз» у студентів-хіміків і другої частин «Кількісний аналіз» у студентів-біотехнологів. В останньому випадку допускається виконання теми з розділу «Інструментальні методи аналізу».

Послідовна система курсових проектів (робіт), домашніх завдань та інших індивідуальних робіт дає змогу студентові підготуватися до більш складних задач – виконання та захисту атестаційної роботи випускника відповідного освітньо-кваліфікаційоного рівня – дипломного проекту або роботи.

 

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)