АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

І. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. VI. Методичні вказівки до виконання курсової роботи.
  3. Аналіз існуючих теоретико-практичних розробок створення інформаційних систем для вирішення обраної проблеми.
  4. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  5. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  6. Вимоги до занять з укр. мови
  7. Вимоги до оформлення звітів з практичних робіт з предмету «Практична робота на ПК»
  8. ВИХІДНІ ДАНІ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ З НАВЧАЛЬНОЇ ДИСЦИПЛІНИ «ПРАКТИКУМ ЗІ СКЛАДАННЯ ПРОЦЕСУАЛЬНИХ ДОКУМЕНТІВ У КРИМІНАЛЬНИХ СПРАВАХ»
  9. Вказівки до виконання завдання
  10. Вказівки до виконання контрольної роботи
  11. ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ РЕФЕРАТУ
  12. Вказівки по виконанню індивідуального завдання

МІНІСТЕРСТВО ОСВІТИ І НАУКИ УКРАЇНИ

Національний університет «Львівська політехніка»

Інститут права та психології

Кафедра цивільного права та процесу

РОЗГЛЯД ОКРЕМИХ КАТЕГОРІЙ ЦИВІЛЬНИХ СПРАВ

У ЦИВІЛЬНОМУ СУДОЧИНСТВІ

 

Методичні вказівки до практичних занять для студентів

спеціальності 8.03040101Правознавство

Затверджено

на засіданні кафедри

цивільного права та процесу

Протокол № 1 від 30 серпня 2013 року

Львів2013


Розгляд окремих категорій цивільних справ у цивільному судочинстві. Методичні вказівки до практичних занять для студентів спеціальності 8.03040101Правознавство / Кравчук В.М., Зільник Н.М. / – Львів: Національний університет «Львівська політехніка», 2013. – 43 с.

Пропоновані методичні вказівки підготовлено відповідно до програми курсу «Розгляд окремих категорій цивільних справ у цивільному судочинстві».

Методичні вказівки до практичних занять з навчальної дисципліни «Розгляд окремих категорій цивільних справ у цивільному судочинстві» призначені для студентів денної форми навчання, які навчаються за спеціальністю та опановують особливості підготовки до судового розгляду найбільш актуальних у практиці судів загальної юрисдикції цивільних справ, для студентів (слухачів) інших спеціальностей та вузів, які вивчають основи правознавства. Метою видання даних методичних вказівок є полегшення процесу вивчення навчальної дисципліни «Розгляд окремих категорій цивільних справ у цивільному судочинстві» в цілому то допомога у підготовці практичних занять зокрема.

 

 

Укладачі: В.М. Кравчук, д.ю.н., доцент

Н.М. Зільник

 

Відповідальний за випуск: В.М. Кравчук, д.ю.н., доцент


 

ЗМІСТ

І. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ……………….... 4

ІІ. ПЛАНИ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ…………………………………………………….… 5

ІІІ. СПИСОК РЕКОМЕНДОВАНОЇ ЛІТЕРАТУРИ…………………………………...… 31

 


І. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ

Методичні вказівки складено відповідно до робочої програми навчальної дисципліни «Розгляд окремих категорій цивільних справ у цивільному судочинстві» з врахуванням кількості годин відведених на практичні заняття.

Вони містять загальні методичні вказівки, плани практичних занять, контрольні запитання, а також перелік рекомендованої літератури.

Метою проведення семінарських занять є перевірка засвоєння студентами матеріалу з навчальної дисципліни «Розгляд окремих категорій цивільних справ у цивільному судочинстві», вміння аналізувати законодавчі акти та спеціальну літературу, формулювати і обґрунтовувати свої висновки щодо проблемних питань, а також застосовувати набуті теоретичні знання під час вирішення практичних завдань.

Для підготовки до практичного заняття студентові пропонується тема, план практичного заняття із контрольними запитаннями, а також рекомендована література. Окрім рекомендованої літератури можна використати інші доступні джерела.

Приступаючи до підготовки до кожного практичного заняття необхідно:

ü ознайомитись з відповідною темою та планом семінарського заняття;

ü опрацювати відповідну тему, розділ підручника, навчального посібника чи конспекти лекцій;

ü опрацювати іншу рекомендовану літературу;

ü на основі засвоєного матеріалу вирішити практичні завдання та опрацювати контрольні запитання з метою самоперевірки.

Виступаючи на практичному занятті студент повинен аргументовано відповідати на основні питання теми, продемонструвати вміння самостійно аналізувати матеріал, чітко і лаконічно висловлювати свої думки, не відхиляючись від теми практичного заняття.

Механічне цитування підручника чи навчального посібника не допускається, а також і плагіат за допомого мережі Інтернет. Відповіді на питання плану повинні бути повними, обґрунтованими, з аналізом не лише можливих порушень чинного законодавства, а й визначенням наслідків таких порушень.

У випадку виявлення явних колізій законодавства чи неоднозначного тлумачення авторами теоретичних питань, рекомендується проведення дискусії.


ІІ. ПЛАНИ ПРАКТИЧНИХ ЗАНЯТЬ


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)