АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Класифікація бюджетного дефіциту

Читайте также:
  1. II. Класифікація основних засобів
  2. Банківські рахунки та їх класифікація.
  3. БИЛЕТ 5-6Поняття про організаційні форми навчання. Класифікація форм навчання природознавству.Класифік норм навч.природозн.
  4. Біржі як елемент інфраструктури ринку. Класифікація бірж.
  5. Біржова торгівля як основа біржової діяльності. Історія еволюції біржової торгівлі. Поняття організованого ринку. Риси та класифікація організованих ринків.
  6. Біржова угода: ознаки, сутність, зміст, класифікація
  7. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  8. Бюджетна класифікація: будова, роль і призначення видатків
  9. Бюджетна система України та бюджетна класифікація
  10. Вади серця: класифікація, характеристика порушень гемодинаміки.
  11. Взаємозв’язок понять «ринок» і «ринкова економіка». Класифікація ринків
  12. Виборчі технології, їх класифікація
За формою прояву
Відкритий   Офіційно визнаний дефіцит у законі про державний бюджет на відповідний рік
Прихований   Виникає в результаті завищення обсягів планових доходів та включення у склад доходів джерел покриття бюджетного дефіциту
За терміном дії
Стійкий Існує в довгостроковому періоді
Тимчасовий Викликаний касовим розривом у виконанні бюджету
За причинами виникнення
Вимушений   Є наслідком скорочення обсягів ВВП і відповідно обмеженості фінансових ресурсів країни
Циклічний   Є результатом циклічного падіння виробництва внаслідок кон’юнктурних коливань, що призводять до дії автоматичні фіскальні стабілізатори
Свідомий   Виникає внаслідок дискреційної фіскальної політики, яка передбачає цілеспрямовані зміни в розмірі державних витрат, податків і сальдо державного бюджету

 

                     
   
 
     
 
 
 
   
     
 
     
 
 
   

 

 

                 
   
 
   
 
 
 
   
 
   
 
   
 
   
 
   

 


       
 
   
 

 


Зведений бюджет України - це сукупність показників усіх бюджетів, що входять до складу бюджетної системи України та використовуються для аналізу і прогнозування соціально-економічного розвитку.
Зведений бюджет України - включає показники Державного бюджету України, зведеного бюджету Автономної Республіки Крим, зведених бюджетів областей та бюджетів міст Києва і Севастополя.
Зведений бюджет Автономної Республіки Крим - включає показники республіканського бюджету Автономної Республіки Крим, зведених бюджетів її районів і бюджетів міст республіканського значення.
Зведений бюджет області - включає показники обласного бюджету, зведених бюджетів районів і бюджетів міст обласного значення цієї області.
Зведений бюджет району - включає показники районних бюджетів, бюджетів міст районного значення, селищних і сільських бюджетів цього району.
Зведений бюджет міста з районним поділом - включає показники міського бюджету та бюджетів районів, що входять до його складу.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)