АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІІ ТОВ НВП «АГРОМЕХ»

Читайте также:
  1. A. Характеристика нагрузки на организм при работе, которая требует мышечных усилий и энергетического обеспечения
  2. I. Краткая характеристика группы занимающихся
  3. I. Общая характеристика договора продажи недвижимости
  4. II. Загальна характеристика ХНАДУ
  5. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  6. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  7. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  8. III. Характеристика ведомственных целевых программ и мероприятий подпрограммы
  9. III.3.1. Общая характеристика и тенденция развития Правительства Российской Федерации
  10. III.4.1. Общая характеристика и тенденции развития федеральных органов исполнительной власти
  11. III.5.1.Становление судебной власти в России. Общая характеристика судебной системы
  12. III.6.1.Общая характеристика государственного устройства России

ЗМІСТ

 

 

ВСТУП 3

1. ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІЇ ПАО «Комбинат»Приднипровский»

1.1. Використання моделі ADKAR – Prosci, для розв’язання проблеми, яка виникла в організації ТОВ НВП «АГРОМЕХ» 7

2. НАВЧАЛЬНА МОДЕЛЬ ЗМІН ADKAR – Prosci (Д. Хайят) 8

3. ВИКОРИСТАННЯ МОДЕЛЬ ЗМІН ADKAR – Prosci В

ОРГАНІЗАЦІЇ ПАО «Комбинат»Приднипровский 10

ВИСНОВКИ 14

СПИСОК ВИКОРИСТАНИХ ДЖЕРЕЛ 16


ВСТУП

 

В процесі функціонування організації під впливом чисельних факторів зовнішнього середовища виникає невідповідність сформульованої організаційної структури реальним потребам. Організаційні невідповідності у таких випадках стають сферою управління організаційними змінами.

Під організаційними змінами розуміється будь-яка зміна в одному або кількох елементах організації. Зміни можуть стосуватися будь-якого елементу процесу організації (рівня спеціалізації; способів групування; діапазону контролю; розподілу повноважень; механізмів координації).

При цьому слід зауважити, що зміни у будь-якому одному підрозділі організації, як правило, впливають на інші підрозділи і на організацію в цілому.

Причини, які викликають необхідність змін, поділяють на дві групи: зовнішні і внутрішні.

Зовнішні – пов’язані з загальним і специфічним середовищем функціонування організації, а точніше – зі змінами в компонентах цього середовища:

– в економічній ситуації;

– в державному регулюванні;

– в технологічній складовій;

– в міжнародних аспектах;

– в соціально-культурних компонентах тощо.

Більш сильний вплив на необхідність проведення організаційних змін чинять фактори специфічного середовища:

– конкуренти;

– споживачі;

– постачальники.

Внутрішні чинники також можуть бути причинами організаційних змін. При цьому:

– частина з них може бути наслідком прямого та/або непрямого впливу

змін у зовнішньому середовищі;

– решта може бути результатом розвитку самої організації.

Організації можуть пристосовуватися до змін у середовищі трьома способами:

1) адаптація до змін у середовищі, які не були заздалегідь визначені. В цьому випадку майбутні зміни в середовищі не ідентифікуються завчасно. Отже, для цього способу характерним є реагування із запізненням;

2) пристосування до середовища шляхом урахування тенденцій його розвитку. Цей спосіб передбачає наявність механізмів постійного спостереження за середовищем. Його використовують організації, які «шукають» зміни;

3) замість того, щоб організація пристосовувалась до середовища, вона, навпаки, намагається пристосовувати середовище до себе. Такий спосіб використовують виключно сильні, великі організації, що займають монопольне положення на ринку.


ХАРАКТЕРИСТИКА ОРГАНІЗАЦІІ ТОВ НВП «АГРОМЕХ»

 

Підприємство ПАО «Комбинат»Приднепровский» засноване у жовтні 1990 року.

ПАО «Комбинат»Приднепровский» є офіційним представником німецької фірми Westfalia Surge – світового лідера у виробництві обладнання доїння, охолодження молока, роздачі кормів та постачання мийно-дезінфекційних засобів.

ПАО «Комбинат»Приднепровский» за своєю організаційно-правовою формою є товариством з обмеженою відповідальністю. Товариство є юридичною особою і діє на підставі свого установчого договору і Статуту.

Юридична адреса підприємства: 49018, Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Моніторна 7. Фактична адреса підприємства: 49130, Україна, м. Дніпропетровськ, вул. Калинова 87.

Підприємство веде самостійний баланс, має розрахунковий рахунок в ПАО «Приват Банк», печатку зі своїм найменуванням та кодом, штамп, бланки зі своїм найменуванням.

Місія ПАО «Комбинат»Приднепровский» висока якість робіт,прогресивні технології, професіоналізм персоналу та отримання максимального приубутку.

Діяльність ПАО «Комбинат»Приднепровский»: постачання, монтаж і налагодження тваринницького обладнання(обладнання доїння, охолодження молока, роздачі кормів та мийно-дезінфекційних засобів, гігієнічних засобів для догляду за вим'ям). Вид економічної діяльності – неспеціалізована оптова торгівля.

Перевагою ПАО «Комбинат»Приднепровский» порівняно з конкурентами є те, що підприємство намагається знайти індивідуальний підхід до кожного замовника, запропонувати зручний для нього варіант співпраці, оптимальний і гнучкий метод взаємин, а також нижчі ціни при збереженні аналогічного рівня якості роботи [1].

На рис.1. представлена організаційна структура ПАО «Комбинат»Приднепровский».

 

 

 


Рис. 1. Організаційна структура ПАО «Комбинат»Приднепровский»

Права та обов’язки підприємства, воно користується даним і діючим Законодавством, у тому числі має право:

– набувати майнових та особистих немайнових прав та нести відповідні обов'язки, виступати від свого імені в суді та арбітражному суді;

– мати відокремлене майно та рахунки в банках, по яких здійснювати всі види банківських операцій;

– укладати від свого імені договори, угоди і інші юридичні акти, в т. ч.

кредитні та вексельні, купівлі-продажу, оренди, підряду, займу, перевезення, страхування, доручення, комісії, зберігання, спільної діяльності та інше. а також приймати участь в торгах, аукціонах, наданні гарантії.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)