АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Нанесення розмірів та напису на розрізі

Читайте также:
  1. III. ОПЛАТА ПРАЦІ, ВСТАНОВЛЕННЯ ФОРМИ, СИСТЕМИ, РОЗМІРІВ ЗАРОБІТНОЇ ПЛАТИ Й ІНШИХ ВИДІВ ТРУДОВИХ ВИПЛАТ
  2. А.Визначення розмірів і площі зони хімічного зараження
  3. в) Нанесення лакофарбних матеріалів
  4. В) Нанесення лакофарбових матеріалів
  5. ВИБІР І РОЗРАХУНОК КІЛЬКОСТІ УСТАТКУВАННЯ І ЙОГО ГАБАРИТНИХ РОЗМІРІВ
  6. ВИВЧЕННЯ ЗА КАРТОЮ УМОВ СПОСТЕРЕЖЕННЯ, МАСКУВАННЯ І ЗАХИСНИХ ЯКОСТЕЙ МІСЦЕВОСТІ. ПРАВИЛА НАНЕСЕННЯ НА КАРТУ ОРІЄНТИРІВ ТА ІНШИХ ОБ'ЄКТІВ
  7. Визначення основних розмірів барабана.
  8. Г) тиску повітря в шині, навантаження, розмірів та конструкції шини.
  9. Добре нанесена обстановка – результат умілого нанесення умовних знаків і скорочених позначень.
  10. Зображення розрізів
  11. Методи вивчення розрізів свердловин
  12. Нанесення відміток рівнів на розрізі

3.4.1. Зробіть поточним шар Размеры.

3.4.2. Нанесіть зовнішній безперервний вертикальний розмірний ланцюжок праворуч осі В на відстані мінімум 14 мм від карнизу, рис. 3.23.

3.4.2.1. Для зручності розміщення ланцюжка проведіть допоміжну вертикальну пряму t на відстані 14 мм від карнизу.

Рис. 3.23

3.4.2.2. Спочатку нанесіть вихідну розмірну лінію між точками 1 та 2, рис. 3.24, за допомогою команди Линейный з панелі Размеры вкладки Аннотации з використанням об’єктної прив’язки Конточка.

3.4.2.3. Оберіть команду Цепь на панелі Размеры. На запит Начало второй выносной линии: вкажіть точку 3, рис. 3.24, з використанням об’єктної прив’язки Конточка. Створіть перший розмір ланцюжка. Аналогічно нанесіть всі розміри ланцюжка, рис. 3.23.

3.4.2.4. Вирівняйте розмірний текст 150 вниз уздовж розмірної лінії. Для цього оберіть команду Угол текста на панелі Размеры, рис. 3.25. На

Рис. 3.24 Рис. 3.25

запит у командному рядку Выберите размер: оберіть розмірну лінію з розміром 150. Далі на запит Угол поворота размерного текста: двічінатисніть [ Пробел ]. На запит у командному рядку Выберите размер: ще раз оберіть розмірну лінію з розміром 150. З’явиться запит Новое положение размерного текста или [ вЛево / вПраво / Центр / Вернуть / Угол ]. У міру переміщення курсору вниз розмір динамічно оновиться.

3.4.2.5. Аналогічно попередньому пункту вирівняйте розмірний текст 850 по середині розмірної лінії.

3.4.2.6. Аналогічно нанесіть зовнішній безперервний вертикальний розмірний ланцюжок ліворуч від осі А, рис. 3.23.

3.4.2.7. Аналогічно нанесіть внутрішній безперервний вертикальний розмірний ланцюжок між осями А та Б, рис. 3.23.

3.4.2.8. Нанесіть горизонтальні розміри “прив’язки” стін до координаційних осей та відстані між осями, рис. 3.23.

3.4.3. Виконайте напис “Розріз 1-1” над розрізом будинку шрифтом висотою 5 мм у шарі Текст, рис. 3.23. Для цього оберіть команду Однострочный текст з панелі Аннотации вкладки Главная.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)