АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Всі ці види кави подаються також і без кофеїну

Читайте также:
  1. Касові операції регламентуються Інструкціями НБУ № 1, № 4, а також Положенням про порядок ведення касових операцій у національній валюті в Україні.
  2. Твори ораторського мистецтва, легенди, байки, поезія також має полемічний характер.

Обслуговування:

 

· Переконайтеся, що все розташовано правильно:

 

- ручка чашки дивиться на 3 години

- ложка - на 4 години

- цукор – на 9 годин

- бісквіт Кантучіні з мигдалем - на 12 годин

· Підніс слід тримати лівою рукою просто перед собою

· Каву завжди слід подавати згідно критеріїв якості. Каву слід подавати завжди гарячою та з ідеальною пінкою

· Переконайтеся, що чашки перед наповнення були нагріті

 

· Завжди подавайте каву із посмішкою

 

· Бісквіт Кантуччіні подається тільки у VIP зонах

11. Оформлення столу  


Приклади оформлення місць за столом

Приклади оформлення місць за стійками

12. Харчування (фуршет)  


І. Фуршет паста/wok/м’ясо/риба/овочі/десерт

ІІ. Меню індивідуальне обслуговування

ІІІ. У перерві різноманітні закуски

ІV. Після матчу паста/wok/м’ясо/риба/овочі/десерт

· Фуршет (включаючи фуршет у зоні «для персоналу»)

Готові продукти (та напівфабрикати) не можна залишати розмороженими надовго. Тому підготовлені блюда слід подавати під час фуршету якомога пізніше, щоб дотриматися вимог щодо охолодження.

Сухий лід треба завантажити у верхню шухляду пристрою для охолодження ДО початку роботи шеф-кухарів.

· Обслуговуючий персонал фуршету

Обслуговуючий персонал фуршету повинен забезпечувати наявність харчів, продуктів, контролювати, щоб тарілки були підігріті, прибирати столові прилади та за необхідності міняти обігрівачі

 

· Прибирання та мийка

Для суміші для миття необхідно мати маючі засоби та лосьйон для ополіскування у достатній кількості, в чому слід переконатися.

Після обслуговування приміщення фуршету та розподільчі кухні необхідно вимити (прибрати залишки їжі та замінити воду у жаровнях…)

Кожний працівник зобов’язаний утримувати своє робоче місце (кухня, маніпуляцій на зона, зона мийки, офіс…) чистим та акуратним.

· Відходи

Місцевих правил щодо поводження з відходами, які в різних країнах є різними, необхідно завжди дотримуватися. Перед початком заходу слід переконатися, що це так.

Відходи треба регулярно вилучати з усіх кухонь та зон фуршету; їх не можна накопичувати. Для відходів треба виділити спеціальну зону, відокремлену від приміщень для зберігання продуктів. Відходи слід тримати у спеціальних резервуарах з кришкою.

 

Використану оливу слід тримати окрему в спеціальних контейнерах. Різні відходи слід тримати окремо відповідно до джерела походження, змішування відходів може призвести до додаткових витрат пізніше.

Харчове обслуговування  


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)