АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ПРОТОКОЛ №

Читайте также:
  1. Адрес заведения, которое заполнило протокол ___________________________________________________
  2. Акты, протоколы. Состав реквизитов акта и протокола. Расположение реквизитов на бланке А4. Требования к оформлению акта и протокола. Придание документу юридической силы.
  3. Витяг з протоколу
  4. Витяг з протоколу.
  5. Государственный протокол
  6. Дипломатический протокол
  7. ИЗЛОЖЕНИЕ ИМЕВШЕГО(ИХ) МЕСТО, ПО МНЕНИЮ ЗАЯВИТЕЛЯ, НАРУШЕНИЯ(ИЙ) КОНВЕНЦИИ И/ИЛИ ПРОТОКОЛОВ К НЕЙ И ПОДТВЕРЖДАЮЩИХ АРГУМЕНТОВ.
  8. Лекція 2. Норми й традиції дипломатичного протоколу в діяльності дипломатичних представників – 2 год.
  9. От ___.___. 2011 г. протокол № ___
  10. Оформлення довідково-інформаційних документів. Витяг з протоколу.
  11. Протокол
  12. Протокол как жанр письменной деловой речи.

ПРОТОКОЛ №

Загальних зборів трудового колективу

Осинівської сільської ради

 

«__» __________ 20__ р. с. Осинове

Загальна чисельність працівників: 10 чол. Присутні на зборах: 10 чол. Відсутні на зборах: 0 чол.

 

Голова загальних зборів трудового колективу Осинівської сільської ради – голова профспілкового комітету Осинівської сільської ради Петрова В.І.

Секретар загальних зборів трудового колективу Осинівської сільської ради – член профспілкового комітету Осинівської сільської ради Рєзнік Т.М.

 

ПОРЯДОК ДЕННИЙ:

  1. Обговорення пропозиції голови профкому щодо укладення нового колективного договору Осинівської сільської ради на 2011-2015 роки.
  2. Утворення робочої групи для підготовки проекту нового колективного договору Осинівської сільської ради на 2011-2015 роки.

 

І.

Слухали: Голову профкому Петрову В.І. про те, що у зв’язку з закінченням терміну дії колективного договору Осинівської сільської ради, зареєстрованого Новопсковською РДА 16.04.2007 р., змінами в трудовому законодавстві, виникла необхідність укладення нового колективного договору.

Виступили: Рєзнік Т.М., яка запропонувала підтримати обговорювану пропозицію.

Підсумки голосування: Обговорювану пропозицію ухвалили одностайно.

Вирішили: Погодити пропозицію голови профкому Петрової В.І. щодо укладення нового колективного договору Осинівської сільської ради.

 

ІІ.

Слухали: Сільського голову Птушко І.М. про необхідність утворення робочої комісії для підготовки проекту колективного договору та для ведення переговорів по його укладенню.

Виступили: Кравцова А.І., яка запропонувала утворити робочу комісію для підготовки проекту колективного договору та для ведення переговорів щодо його укладення у такому складі:

- Пасько В.В. – головний бухгалтер Осинівської сільської ради;

- Рєзнік Т.М. – секретар Осинівської сільської ради;

- Турпітка Р.О. – спеціаліст-юрисконсульт Осинівської сільської ради.

Романченко С.С., який висловив думку про необхідність затвердження запропонованого складу робочої комісії для підготовки проекту колективного договору.

Турпітка Р.О., яка запропонувала протокольно зафіксувати строк повноважень членів робочої комісії та затвердити дату обговорення та затвердження нового колективного договору.

Підсумки голосування: Обговорювану пропозицію ухвалили одностайно.

Вирішили:

1. Утворити робочу комісію для підготовки проекту колективного договору та для ведення переговорів по його укладенню у такому складі:

- Пасько В.В. – головний бухгалтер Осинівської сільської ради;

- Рєзнік Т.М. – секретар Осинівської сільської ради;

- Турпітка Р.О. – спеціаліст-юрисконсульт Осинівської сільської ради.

2. Члени комісії виконують свої обов’язки на громадських засадах.

3. Повноваження членів комісії діють до моменту затвердження нового колективного договору.

4. Членам робочої комісії розробити проект колективного договору до 15.02.2011 р.

5. Обговорення та затвердження загальними трудовими зборами трудового колективу Осинівської сільської ради нового колективного договору призначити на 15.02.2011 р.

 

Голова загальних зборів В.І. Петрова

 

 

Секретар загальних зборів Т.М. Рєзнік

 

ПРОТОКОЛ №


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)