АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству

ТИТУЛ ВЛАСНОСТІ

На природні ресурси України

Земля, її надра, атмосферне повітря, радіочастотний ресурс, водні та інші природні ресурси, які знаходяться в межах території України, природні ресурси її континентального шельфу, виключної (морської) економічної зони (далі – природні ресурси України) є об’єктами права власності Українського народу – громадян України всіх національностей.

Кожний громадянин має право користуватися природними об'єктами права власності народу відповідно до закону.

Конституція України є Основним Законом України та має найвищу юридичну силу. Норми Конституції України є нормами прямої дії.

Конституційні права і свободи гарантуються і не можуть бути скасовані.

При прийнятті нових законів або внесенні змін до чинних законів не допускається звуження змісту та обсягу існуючих прав і свобод.

Не підлягають застосуванню закони та інші нормативно-правові акти, якими скасовуються конституційні права і свободи людини та громадянина, а також нові закони, які звужують зміст та обсяг встановлених Конституцією України і чинними законами прав і свобод.

Гордіенко Любов Іваніна  
Громадянин України – людина, яка набула громадянство України в порядку, передбаченому законами України та (або) міжнародними договорами України.

Громадянин України не може бути позбавлений громадянства.

Людина______________________________________________________

паспорт громадянина України ЕН341285
(прізвище, ім’я та по батькові)

_______________________________________________________________

(назва, серія та номер документа, який підтверджує громадянство України)

яка набула громадянство України в порядку, передбаченому законами України та (або) міжнародними договорами України, є законним співвласником усіх природних ресурсів України та є власником 1/N ідеальної частки усіх природних ресурсів України, де N – кількість громадян України на момент пред’явлення цього документу.

Паспорт громадянина України, або інший документ, який підтверджує громадянство України, є цілком достатнім для підтвердження прав людини на природні ресурси України.

Власність зобов'язує. Власність не повинна використовуватися на шкоду людині і суспільству.

 

 

Дата підписання:

           
   
вересня
 
 
   
 
 


«____» ________________ 20___ р. ___________________________

(особистий підпис людини)


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)