АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні відомості. Природничо-гуманітарний коледж

Читайте также:
  1. E. Відновлення свідомості
  2. I. Загальні положення
  3. I. Загальні положення
  4. I.ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ
  5. III. ЗАГАЛЬНІ МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ ДО ВИКОНАННЯ КОНТРОЛЬНИХ РОБІТ .
  6. Ви приступили до надання допомоги дорослому постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. У якому випадку Ви перевертаєте постраждалого на спину?
  7. Ви приступили до надання допомоги постраждалому на місці події. Він без свідомості й лежить на животі. Ви перевернули його на спину. Постраждалий не дихає. Ваші дії далі.
  8. Відомості про будь-які обмеження щодо права володіння цінними паперами.
  9. Властивості та оцінка масової свідомості
  10. Вопрос Загальні вимоги до форми і змісту позовної заяви.
  11. Вопрос Загальні положення договору оренди.
  12. Вопрос Загальні принципи доказування у господарському процесі.

Природничо-гуманітарний коледж

ДВНЗ "Ужгородський національний університет"

Реєстраційний номер ___________

Дата реєстрації ________________

Федарка Юрій

студент 3-го курсу

групи КН-32

денної форми навчання

ЗВІТНА РОБОТА

З навчальної практики з програмування мовою Java

На тему: «Домашня медіатека»

Допущено до захисту Науковий керівник:

Дата «____» _____________ викл. Пойда В.В.

Підпис _________________ Мага І.І.

Ужгород 2014

 

 

Робота захищена «_____» _____________ 2014 р.

з оцінкою «_____________»

Підписи членів комісії _____________________________________

 

 

ЗМІСТ

 

Вступ 3

1 ТЕОРЕТИЧНА ЧАСТИНА 4

1.1 Загальні відомості 4

1.2 Опис предметної області та постановка задачі 7

1.3 Обґрунтування вибору методу розв’язку задачі 8

2 ПРАКТИЧНА ЧАСТИНА 9

2.1 Інформаційна структура та функціональні частини програми 9

2.2 Вхідні-вихідні дані 10

2.3 Тестування моделі 11

2.4 Інтерфейс та керівництво користувача 14

Висновок 15

Список використаної літератури 16

Додаток 1. Лістинг програми 17

Додаток 2 Блок схема 24

 

 

Мова Java дозволяє реалізовувати різні додатки. Від найпростіших веб-аплетів до потужних серверних рішень. Одним з основних переваг Java є її переносимість на різні платформи. Дана можливість реалізована завдяки наявності Ява-машини, яка повинна бути встановлена на комп'ютері клієнта. З іншого боку ця можливість є недоліком, так як далеко не на кожному комп'ютері встановлена платформа JDK.

Завдання створення домашньої медіатеки включає в себе створення якогось сховища, яке буде автоматично завантажувати списки аудіокомпозицій з папок, зазначених користувачем. Також незаперечним є той факт, що для будь медіа-системи необхідний пошук.


Теоретична частина

Загальні відомості

NetBeans IDE — вільне інтегроване середовище розробки (IDE) для мов програмування Java, JavaFX, C/C++, PHP, JavaScript, HTML5, Python, Groovy. Середовище може бути встановлене і для підтримки окремих мов, і у повній конфігурації. Середовище розробки NetBeans за умовчанням підтримує розробку для платформ J2SE і J2EE.

Поширюється у сирцевих текстах під ліцензіями GPLv2 і CDDL. Проект NetBeans IDE підтримувався і спонсорувався фірмою Sun Microsystems і після придбання Sun — Oracle, проте розробка NetBeans ведеться незалежно співтовариством розробників (NetBeans Community) і компанією NetBeans.Org.

NetBeans IDE доступна для платформ Microsoft Windows, GNU/Linux, FreeBSD, і Solaris (як SPARC, так x86). Для інших платформ доступна можливість зібрати NetBeans самостійно із сирцевих текстів.

За якістю і можливостям останні версії NetBeans IDE змагається з найкращим інтегрованими середовищами розробки для мови Java, підтримуючи рефакторинг, профілювання, виділення синтаксичних конструкцій кольором, автодоповнення мовних конструкцій на льоту, шаблони коду та інше.

Розробка середовища NetBeans почалася в 1996 під назвою Xelfi (гра букв на основі Delphi) як проект студентів зі створення Java IDE під керівництвом факультету математики і фізики Карлова Університету в Празі. У 1997 році Роман Станек сформував компанію навколо проекту і став випускати комерційні версії середовища NetBeans до передачі всіх прав на IDE корпорації Sun Microsystems в 1999 році. Sun відкрила сирцеві коди середовища розробки NetBeans IDE в червні наступного року. Відтоді спільнота NetBeans постійно розвивається і росте завдяки людям і компаніям, що використовують і підтримує проект.

NetBeans IDE 6.0, створена на основі попередньої версії 5.5.1, надала гнучку підтримку створення модулів для IDE і інтернет-застосунків, заснованих на платформі NetBeans, новий дизайнер користувацьких інтерфейсів (відомий під назвою «Проект Matisse»), нову і перероблену підтримку системи управління версіями CVS, підтримку Weblogic 9 і JBoss 4, і багато покращень в редакторі. NetBeans 6.0 поставляється в складі дистрибутивів Ubuntu 8.04 і Debian.

NetBeans IDE 6.5, випущена в листопаді 2008 року, розширює можливості Java EE (включаючи підтримку Java Persistence, EJB 3 та JAX-WS). Додатково, NetBeans Enterprise Pack підтримує розробку застосунків Java EE 5 Enterprise, включаючи візуальні засоби SOA, засоби для роботи з XML schema, роботу з веб-сервісами (для BPEL), і моделювання на мові UML. Збірка NetBeans IDE Bundle for C/C++ підтримує проекти на мовах C/C++.

NetBeans 7.0, що вийшла у квітні 2011, реалізувала підтримку розробки застосунків з використанням попередньої версії JDK7, були додані засоби для інтеграції з Oracle WebLogic Server 11g і забезпечена підтримка Oracle Database, GlassFish Server Open Source Edition 3.1 і Oracle GlassFish Server 3.1. Версія 7.0 вилучила зі складу модулі з реалізацією засобів розробки мови Ruby і MVC-фреймворка Ruby on Rails. В якості причини названа низька популярність NetBeans серед розробників мовою Ruby.

За заявою Oracle NetBeans IDE 7.1, що вийшов у грудні 2011, став першим середовищем розробки, який повною мірою підтримує останні варіанти специфікацій і стандартів на платформу Java, включаючи повну підтримку циклу розробки з використанням JavaFX і JDK7. Основними нововведеннями NetBeans 7.1 є забезпечення повноцінної підтримки розробки з використанням JavaFX 2.0, значне розширення можливостей Swing GUI Builder, підтримка CSS3, нові інструменти для візуального зневадження інтерфейсу застосунків на базі Swing і JavaFX, інтеграція підтримки Git, додані засоби для інтеграції з Oracle WebLogic Server 12c.

У випуску 7.4 у жовтні 2013[8] продовжено розвиток засобів для розробки з використанням технологій HTML5, додана підтримка створення гібридних HTML5-застосунків для платформ

Android і Apple iOS з використанням фреймворку Apache Cordova, реалізовані засоби використання HTML5 в проектах Java EE і PHP, представлена експериментальна підтримка майбутнього випуску JDK8.

NetBeans 8 вийшов 18 березня 2014. У випуску реалізовані засоби для розробки з використанням Java SE 8, Java SE Embedded 8 і Java ME Embedded 8, розширена підтримка Maven і Java EE з PrimeFaces, додані нові інструменти для HTML5 і, зокрема, фреймворк AngularJS, покращена підтримка PHP (підтримка системи unit-тестування Nette Tester і аналізатора коду PHP-CS-Fixer; поліпшення підтримки Twig, Latte, Neon) і C/C++ (зокрема додана консоль зневаджувача GDB).


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)