АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Права та обов'язки сторін. 3.1.1. Турагентнадає Туристутуристичний продукт наступної форми (необхідне підкреслити): внутрішній / міжнародний (в'їзний / виїзний)

3.1. Обов’язки Турагента

3.1.1. Турагентнадає Туристутуристичний продукт наступної форми (необхідне підкреслити): внутрішній / міжнародний (в'їзний / виїзний), а також Супутні послуги.

3.1.2. Турагентзобов'язується виконати в інтересах Туристаоформлення документів і видати, на письмову вимогу Туриста,Інформаційний лист для здійснення вимог п. 2.1. цього Договору, згідно з листом бронювання, підписаного Туристом.

3.1.3. Турагентзобов'язанийотримати від Туристатаку інформацію як, бажаний вид туризму з вказівкою країни, дати початку і закінчення туристичної поїздки, її термін, програму туристичного обслуговування, характеристику транспортних засобів, які Турист бажає для здійснення поїздки, їх вид, категорія, варіанти можливих стикувань рейсів, характеристику готелів, їх розташування, класифікацію у відповідності до законодавства країни тимчасового перебування, послуги готелю, а так само іншу необхідну інформацію.

3.1.4. Турагентзобов'язаний інформувати Туристівз якими уклав договори на туристичне обслуговування, про їх права та обов'язки, надавати повну інформацію про організацію Туру,умови страхування, правила перетинання державного кордону, про порядок і умови перебування за кордоном, атакож надавати Туристувсю необхідну інформацію згідно зі ст. 20 Закону України "Про туризм".

3.1.5. Турагентзобов'язується інформувати Туристапро неможливість туристичного маршруту або про неможливість повного або часткового виконання умов п. 2.1. цього Договору й умов погоджених у Листі бронювання. В цьому випадку Турагентробить пропозицію Туриступро альтернативні умови виконання, прийнятих на себе зобов'язань по підписаному Сторонами листу бронювання.

3.1.6. Турагентзобов'язується зробити Туриступерерахунок вартості замовленого туристичного продукту та Супутніх послуг у разі підписання нового листа бронювання (згідно з п. 3.1.5. цього Договору).

3.1.7. Турагентзобов'язаний інформувати Туриста, про те що у разі придбання ТуристомТуру до країни з візовим режимом перетинання кордону, консульський збір Турист повинен сплатити самостійно.

3.1.8. Турагентна письмову вимогу Туристанадає останньому підтвердження фінансової забезпеченості у виді банківської гарантії.

3.2. Обов’язки Туриста

3.2.1. Туристзобов'язаний надати інформацію Турагентупро бажаний туристичний маршрут і повідомити свої вимоги до нього при оформленні листа бронювання.

3.2.2. Своєчасно надати Турагентуналежно оформлені документи, необхідні для виконання зобов'язань Турагента (паспортні дані (у випадку міжнародного туризму - у латинській транслітерації згідно з закордонним паспортом)). Будь-які зміни паспортних даних Туриста(написання ПІБ Туриста, дата народження, номер паспорту) після укладення даного Договору і підписання листа бронювання носять інформаційний характер. Турагентза можливості вносить відповідні виправлення, однак не гарантує виписку перевізних і супровідних туристичних документів (ваучер, страховка, авіаквитки і т.п.) з урахуванням цих виправлень.

3.2.3. Туристписьмово підтверджує Турагентуприйняття умов по альтернативному виконанню останнім туристичних послуг шляхом підписання нового листа бронювання.

При цьому попередній Лист бронювання підписаний з Туристомвтрачає свою юридичну силу. У випадку, якщо Туристне приймає умови по альтернативному виконанню Турагентомприйнятих на себе зобов'язань з надання туристичного продукту та Супутніх послуг згідно з п. 3.1.5. даного Договору або у випадку неможливості надання альтернативних послуг Турагентом, Туриступовертається повна вартість оплачених ним послуг.

3.2.4. Дотримуватись вимог законодавства країн, які він відвідує, та ознайомити з ними осіб, інтереси яких він представляє за законом (неповнолітні), зокрема, вимог, що стосуються транспорту, отримання віз, охорони здоров’я, а також митних та прикордонних вимог.

3.2.5. Туристзобов'язується вчасно зробити оплату замовленого ним туристичного продукту, агентської винагороди та Супутніх послуг у відповідності з вимогами п.п. 4.3, 4.5, 4.7 цього Договору.

3.2.6. Турист,у випадку надання Турагентуненалежних документів (простроченого паспорту або оформленого не відповідно до вимог законодавства України), несвоєчасного розрахунку (розділ 4 Договору) зобов'язується відшкодувати Турагентупонесені витрати і збитки згідно з п.п. 5.З., 5.4. цього Договору.

3.2.7. Туристприймає на себе відповідальність за проходження паспортного, митного контролю в країні прибуття, вибуття і транзиту.

3.2.8. Туристзобов'язується дотримуватись часу, зазначеного в Інформаційному листі та Листі бронювання, наданих Турагентуі у відповідності з програмою Туру.

3.2.9. У випадку недотримання Туристомпрограми, зазначеної в Листі бронювання та в Інформаційному листі, Турагентвідповідальності за виконання умов цього Договору не несе.

3.2.10.Турист,що придбає авіаквиток, зобов'язується дотримуватись правил перевезення, що викладені в авіаквитку перевізника, а так само зобов'язується прибути в аеропорт не пізніше ніж за 2 години до відльоту рейсу і дотримуватись норми багажу.

 

4. Порядок бронювання турів та порядок розрахунків

4.1. Вартість туристичного продукту, замовленого Туристомзгідно з Розділом 2 цього Договору, розмір агентської винагороди, а також вартість Супутніх послуг, вказуються в Листі бронювання, що є невід'ємною частиною даного Договору.

4.2. Для бронювання ТуруТурагентоформлює Лист бронювання у затвердженій формі (Додаток №1 до даного Договору).

4.3. Під час підписання даного Договору та заповнення листа бронювання, Туристздійснює Турагентупередплату в розмірі 10% від загальної вартості замовленого туристичного продукту, агентської винагороди та Супутніх послуг. Цей пункт не поширюється на п. 4.7. даного Договору.

4.4. Турагентпротягом 3-х робочих днів після оформлення листа бронювання здійснює підтвердження замовленого Туру.

4.5. Після отримання підтвердження на Тур, Турагентзапрошує Туристадля погодження на Листі бронювання підтвердження Турута здійснення остаточної оплати замовленого Туру, агентської винагороди та Супутніх послуг.Туристповинен здійснити повну оплату вартості за замовлений Тур, агентську винагородута Супутні послугиза вирахуванням передоплатив касу Турагентапротягом 1-го банківського дня після підтвердження Туру.

4.6. У разі нездійснення оплати в зазначений строк, підтвердження на Туравтоматично анулюється, збитки Турагентапокладаються на Туриста.

4.7. Якщо даний Договір підписується менш ніж за 14 днів до початку замовленого Туруабо дата початку якого припадає на Високий сезон (Високий сезон: 25 квітня - 10 травня, 01 серпня - 31 серпня, 24 грудня - 10 січня) Туристздійснює 100 (сто) % оплату вартості замовленого ним Туристичного продукту, агентської винагороди та Супутніх послуг.

Оплата повинна бути здійснена Туристомпри підписанні листа бронювання.

У разі зміни вартості Турута Супутніх послугТурагентпогоджує цю зміну з Туристом. Туристповинен здійснити повну оплату вартості за замовлений Турта Супутні послугив касу Турагентапротягом 1-го банківського дня після узгодження нової ціни за замовлений ним Тур та Супутні послуги.

4.8. У випадку замовлення ТуристомТуру,в якому порядок бронювання Турувідрізняється від порядку, передбаченого цим Договором, відповідна інформація узгоджується в Листі бронювання. В цьому випадку, пункти цього Договору, що регулюють порядок бронювання Турів, втрачають свою юридичну силу і діють умови, вказані в Листі бронювання.

4.9. У разі погіршення умов подорожі, зміни термінів подорожі, непередбачуваного збільшення транспортних тарифів, введення нових або підвищення діючих ставок податків, зборів та інших обов’язкових платежів, Турагент має право збільшити ціну на Тур та Супутні послуги, але не більше ніж на 5 відсотків первісної ціни Туру та Супутніх послуг відповідно.

 


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)