АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

СОЦІАЛ-НАЦІОНАЛІЗМУ

Читайте также:

    З кожним днем, нашу неньку Україну РУЮНУЮТЬ,ЗНИЩУЮТЬ ТА ПРИНИЖУЮТЬ, а разом з цим все це роблять і з Українцями. Українці Велика Нація, котра не прогиналась до теперішнього часу. А Зараз нашу націю знищюють різні речі такі як: Алкоголь,Тютюн,Наркотики,Беззмістові телепрограми та Емігранти.Вони здешевлюють робітничу силу, вони займають кращі місця в Універах,Вони мають Привілегії. А ТИ ВЕЛИКИЙ УКРАЇНЕЦЬ даеш це зробити. Ти тяжко працюєш, терпиш знущання Окупантів Олігархів.

    НАШ РУХ УКРАЇНСЬКИХ РАДИКАЛІВ це не партія, і ми не маємо мети робити все сидячі в креслі та вести тупі,безглузді балачки. МИ збираемось робити все жорстко та Радикально.Тому якщо ти Дійсно Патріот Своєї країни,якщо тобі набридло бути рабом. ДОЛУЧАЙСЯ ДО ЛАВ РУХУ УКРАЇНСЬКИХ РАДИКАЛІВ!!!

    Нас не влаштовує такий світ. А тебе?

    Хто це - «ми»? На це питання є безліч відповідей. Цілком можливо, що ти вже «один з нас», адже ми не організація, не секта. Ми різні люди з різними політичними поглядами, об'єднані загальним світоглядом і непримиренною позицією до отрути сучасного світу. Ми - ідея. Не просто ідея, а ідея, звернена в дію, боротьба незалежних людей за корінну, революційну зміну існуючого порядку речей. Ця «революція» не має нічого загального із плачем про «світле майбутнє» та «загальному щасті в братерстві людства». Все набагато простіше: виживання. Ми хочемо вижити - зберегти свій будинок, свій народ, свою землю, свою мову, свою країну, свій людський вигляд.

     

    Запам'ятай. Ніхто нічого за тебе не зробить.

    ТУТ НЕ МІСЦЕ!!! МИ НЕ ОЛІГАРХІЧНА ПАРТІЯ.Наш рух цілком вуличний, ми не маємо Політичних ідеологів,вождів,представників, МИ це звичайні люди з вулиць нашої Великої Країни. Готових рецептів тобі тут теж ніхто не дасть - якби вони існували, їх би давно, вже, втілили в життя. Зате ти знайдеш тут однодумців, людей котрі допоможуть тобі в війні проти Системи. В нашому Русі є організатори котрі займаються, Вишкольними програмами,зборами, та організаціею будь яких заходів. В нашій організації керівником виступа кожна людина. І лише за згодою всієї спільноти щось буде робитись.В нашому Русі немає одноосібного керувала, який буде вказувати що треба робити. В нас є лише орагніщзатори та жорсткі правила.

    Почни із себе.

    Стань прикладом для інших, зроби цей крок, і ти з подивом почнеш зауважувати, як з тебе почнуть брати приклад ті самі люди, які не вірили, що в тебе взагалі хоч щось вийде. Не сподівайся, що тебе підтримають всі навколо й навіть не думай, що хоча б більшість симпатиків тобі буде активно щось робити. Насправді, тут немає нічого страшного: «історію творить активна меншість» - це банально, але вірно. А саме головне - ти сам змінишся, це і є ключ до змін у світі. Наше завдання - показати тобі дорогу й підштовхнути тебе до цього кроку, змусити тебе повірити в те, що ти можеш сам наближати Перемогу.

    Які наші ідеї?

     

    МИ ЗА ВИЗВОЛЕННЯ УКРАЇНИ З ОЛІГАРХІЧНИХ ЛАП

    МИ ЗА ВІЛЬНУ КРАЇНУ

    МИ ЗА МОНОРАСОВІСТЬ

    МИ ЗА УКРАЇНСЬКЕ

    МИ ЗА ПРОЦВІТАННЯ НАЦІЇ ДУХОВНО ТА ФІЗИЧНО.

     

    Тому ми виступаємо проти:

    - лібералізму: споживацтва, егоїзму одиниці, космополітичного виродження;

    - глобалізації: стирання всіх кордонів, необмеженої міграції, змішування народів;

    - імперіалізму: світової гегемонії і злочинної політики США, Ізраїлю, РФ тощо;

    - матеріалізму: культурної і фізичної деградації, підміни традиційних цінностей.

     

    Замість Існуючої системи ми пропонуємо підтримати ідею

    СОЦІАЛ-НАЦІОНАЛІЗМУ

     

    МИ ЗА АКТИВНУ РАДИКАЛЬНУ ДІЯЛЬНІСТЬ

    МИ ПРОТИ НІНІШНОЇ ВЛАДИ

    МИ ЗА РЕВОЛЮЦІЮ

    МИ ЗА СПОРТИВНЕ ЗАГАРТОВУВАННЯ

    МИ ЗА ЗНИЩЕННЯ «ОТРУТИ» НАЦІЇ

     

    ЦЕ не весь список наших цілей,ідей, це загальне поняття яке можна викласти в мережу. Якщо є бажання більшої конкретності домовляйтесь з організаторами:

     

    http://vk.com/ukrradikals

     

     


    СЛАВА УКРАЇНІ


    Поиск по сайту:



    Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)