АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Будапешт, 6 – 9 квітня 2014

Читайте также:
  1. КВІТНЯ – ДЕНЬ ЧОРНОБИЛЬСЬКОЇ ТРАГЕДІЇ. МІЖНАРОДНІЙ ДЕНЬ ПАМ’ЯТІ ЖЕРТВ РАДІАЦІЙНИХ АВАРІЙ І КАТАСТРОФ

Мета тренінгу - формування необхідних знань та практичних навичків щодо загальноприйнятих правил міжнародної ввічливості та ділового етикету, що сприяють налагодженню ефективних комунікацій в міжнародних відносинах та досягненню особистого успіху в соціальній сфері та професійній кар'єрі.

Учасники тренінгу будуть спілкуватися із дипломатами та здобудуть практичні навички щодо:

ü Система міжнародної ввічливості: правове регулювання та міжнародні звичаї; дипломатичні та наукові ранги і посади.

ü Зустріч офіційних гостей: знайомство, візитні картки, розсадка в автомобілі, мистецтво подарунків.

ü Дрес-код на ділових зустрічах та офіційних прийомах (White Tie, Black Tie, Business Formal, Business Casual тощо, правила підбору аксесуарів.

ü Розсадка за столом: конференції та ділові зустрічі; англійський та французький тип розсадки на офіційних прийомах.

ü Застільний етикет: типи прийомів, куверт та столові прибори.

Цільова аудиторія: студенти та спеціалісти з України, які пов’язують свою кар’єру із міжнародними організаціями, транснаціональними корпораціями та дипломатичною службою.

Тренери: співробітники дипломатичних служб та міжнародних організацій.

Робоча мова: українська та англійська. Для ефективної участі у тренінгу є рекомендованим знання англійської мови на розмовному рівні. В рамках заходу частина презентацій/тренінгів буде проводитися англійською мовою.

Організатори забезпечують: проїзд автобусом євро-класу за маршрутом Львів-Будапешт-Львів; проживання дві ночі в готелі категорії 3* із сніданками шведський стіл, методологічно-навчальну програму та роздаткові матеріали, інтеграційно-розважальні заходи, диплом що засвідчує участь у проекті.

Останній термін реєстрації для участі у проекті: 09.03.2014р.

Організаційний внесок складає: 150 Євро+ 500грн (завдаток)

Програма тренінгу*

06.04.2014 Неділя 07.04.2014 Понеділок 08.04.2014 Вівторок
08.00 – Виїзд зі Львову   Транзит до Будапешту   Обід в дорозі 19:00 – Огляд об’єктів світової спадщини Юнеско у Будапешті   21.00 - Поселення в готель. Ночівля Сніданок 09:00 – Відкриття програми 09:15-12:15– Практикум: «Етикет на ділових заходах та офіційних прийомах» Обід 14:30 – 15:30 Презентація «Публічна дипломатія та її роль у сучасному світі». Університет Корвінус   16:00 – 17:30 Брифінг із Аташе з питань культури США «Життя у дипломатичній місії» Ночівля Сніданок 09:00 - 12:00 – Практикум із застільного етикету: типи прийомів, куверт та столові прибори. 12: 15 – Офіційне закриття програми. Вручення дипломів. Обід 14:00 – 21:00 - Вільний час у місті 21:00 – Виїзд із Будапешту
09.04.2014 Середа 08:00 – орієнтовне прибуття до Львова

*В програмі можливі зміни

Порядок реєстрації учасників: для участі у проекті необхідно заповнити аплікаційну форму https://docs.google.com/a/imans.com.ua/forms/d/1oLvW-HnRPAqNcGOO46p4Yq_KO86EnrhabRznozLaiJo/viewform.

Не пізніше ніж через 2 дні, після закінчення терміну реєстрації Вам надійде підтвердження щодо участі у проекті та іменне запрошення. Учасники повинні сплатити завдаток у розмірі 500 грн., а також вартість консульського збору Республіки Угорщина за відкриття шенгенської візи (35 євро) та вартість страхового полісу (60 грн) до 13.03.2014 р.. Студенти денної форми навчання віком до 21 року звільнені від сплати консульського збору та оплачують лише вартість страхового полісу. ІМАНС забезпечує необхідну візову підтримку тим учасникам, у яких на момент реалізації проекту відсутня діюча шенгенська віза. Візи відкриваються у Генеральному консульстві Республіки Угорщина в Ужгороді без особистої присутності учасників. До 18.03.2014 р. учасники повинні надати повний пакет документів для відкриття шенгенської візи. З переліком документів просимо ознайомитися на сайті www.imans.com.ua.

Деталі та контактна інформація:

www.imans.com.ua, e-mail: info@imans.com.ua, тел.:+38 063 7886291 - Яновська Інна


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)