АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Brudermord im Altwasser Братовбивство в Альтвасері

Читайте также:

    Це зеленувато-чорна трясина, завішана вербами,водяні діви, тобто, як басейни і невеликі ставки, і великий ставок, і це тільки води з Дунаю, кам'яні дамби відділені від великої, зеленої енергії,альтвасер,як це називається в цьому районі. Є риба в аальтвасері, багато риби царя Бюрстлінга,хижак з нерівним, колючим спинним плавником, зі злими очима, ненаситною пащею, зелено-чорно-блискучий як вода, там він полює. І, як спекотно тут, літом! Верби проковтнути вітер, який виходить на річку назавжди. І з бруду піднімається пахне гниллю та брудом і смертю. Немає кращого місця для ігор хлопчиків, ніж цей тьмяний зелений район. І ось що я розповім зараз.



    28 Zwei Männer Два чоловіки

    Коли злива закінчилася, в аргентинському небі, ще в лютому,, вся країна була під водою. І під водою були надії плантатора Санта Сабіна. Де яскраво-зелена власність була у вигляді нескінченних полів чаю з розміром з людину Yerbabüschen,натягнуте на ранок, безмежне море.
    Фермер був знищений, він знав. Він сидів на кукурудзяному полі поруч з його будинком і жирні бульбашки, які плавали на його місці, а потім вибухали. Кукурудзяне поле, як озеро. Ранчо Пеонів зникло там. Солом'яна стріха рухалася по вулиці Пеон убіг до свого хазяїна і сів поруч з ним. Він був індіанцем, який пристально дивився з широким, залізним обличчям в порожнечу. Його дружина потонула, коли підняла свої руки до Мадонни. Пеон розраховував три бульбашок. Його рука вбила останню бульбашку.


     


    29 Wenn die Haifische Menschen wären якби акули були людьми

    "Якщо б акули були людьми ", питала пана К., маленька дочка його господині ", то були б вони милішими до маленьких риб?"Звичайно, "сказав він. "Якщо б акули були людьми то,дозволили в морі для невеликих риб будувати величезні ящики, з усіма видами їжі, рослин і тварин. Вони піклувалися б про те, щоб в коробках завжди булла свіжа вода, і вони робили б всі види санітарних заходів. Наприклад, якщо б трохи риб могло зашкодити плавнику, то він був би негайно перев'язаний, так щоб акули не померли раніше. Так щоб у риби не було меланхолії, звідси будуть великі фестивалі води, тому що у веселих риб смак краще, ніж у похмурих.

     


    30 GESCHICHTE VON ISIDOR Історія про Ісідора

    Я розповім вам маленьку історію Ісидора. Справжня історія! Ісидор був фармацевтом, сумлінна людина, він заробляв не багато, батьком кількох дітей і чоловік у розквіті сил, і це не треба підкреслювати, що Ісидор був вірним чоловіком. Тим не менш, він не витримував що завжди запитують, де він був. Крім того, коли він був в люті, зовні він не показував. У нього не було жодної суперечки, так як в основному, як я вже сказав, це був щасливий шлюб. В один прекрасний літа вони, як це було тоді в моді, поїхали на Майорку, і, крім її постійного опитування,яке дратувало його в тиші, все пройшло добре. Ісидор може бути дуже лагідним,коли він був у відпустці. Красиві Авіньйон вони обидва раді, і вони пішли під руку.Ісідор і його дружина, треба уявити собі, як дуже красиву жінку, були одружені лише дев'ять років, коли вони прибули до Марселя.


     


    1 | 2 |

    Поиск по сайту:



    Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)