АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЛОГІСТИЧНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ

Читайте также:
  1. Автоматичні апарати. Будова, монтаж і обслуговування. Управління електроприводом з їх допомогою
  2. Аналіз ефективності використання підприємством трудових ресурсів
  3. Аналіз як функція управління
  4. Б) місцеві органи управління.
  5. В. Органи державної виконавчої влади, що здійснюють управління у сфері економіки, складають четвертий вид суб’єктів господарювання.
  6. Види структур управління.
  7. Визначення категорії “діапазон контролю”, наслідки його зменшення. Характеристики високої та пласкої структур управління (переваги, недоліки, сфери застосування).
  8. Визначення, поняття та принципи побудови структури управління.
  9. Відділи та управління виконавчих комітетів, порядок їх формування, пошуки оптимальної структури
  10. Відповідні функції становлять зміст управління в галузі використання і охорони земель.
  11. Внутрішній аудит в системі управління суб'єктів господарювання. Основні завдання внутрішнього аудиту.
  12. Вопрос 12. Види органів управління –суб’єктів господарювання.

Умови участі

Взяти участь у нашій конференції просто!

Крок 1. На нашому офіційному сайті studnauka.com в розділі «Умови та оплата» знаходите правила і зразок оформлення наукової роботи.

Крок 2. Заповнюєте форму в розділі «Подати доповідь», де вказуєте всі свої координати та прикріплюєте документ з Вашою роботою

Крок 3. На вказану ел. пошту протягом доби отримуєте листа з підтвердженням правильності оформлення робити та дотримання вимог організатора конференції (у разі помилок оформлення Вам запропонують відредагувати роботу та надіслати повторно) та сумою організаційного внеску з реквізитами для оплати.

Крок 4. Після оплати орг. внеску на пошту studnauka.com@mail.ru відсилаєте скан-копію платіжки, у відповідь отримуєте лист з підтвердженням оплати.

Крок 5. Вітаємо Вашу роботу прийнято до часті у конференції! Протягом двох тижнів після закінчення конференції на Вашу пошту прийде електронний збірник (також його можна буде скачати в нашому архіві «Розклад конференцій») та сертифікат учасника. Для тих авторів, що замовляли друкований збірник та/або сертифікат протягом цього ж періоду прийде посилка на вказану адресу обраним перевізником, вказаними при заповненні форми на участь.

Увага! Для участі у цій конференції необхідно надіслати свої роботи до 14 листопада включно! Роботи, що надійдуть пізніше, автоматично переносяться на наступну конференцію!

До публікації приймаються наукові тези студентів та викладачів з оригінальним текстом. Робота має містити власний погляд на досліджувану проблему та мати наукову цінність.

 

Обсяг роботи має бути не менше 3 і не більше 10 сторінок машинописного тексту, що оформлений згідно вимог СтудНаука. Набір тексту, формул та таблиць має бути виконаний в редакторі Microsoft Word для Windows.

Параметри сторінки та основного тексту: всі поля по 2см; шрифт основного тексту Times New Roman, розмір – 14; міжрядковий інтервал – 1,5; вирівнювання по ширині; абзацний відступ 1 см; орієнтація аркуша – книжкова. Усі рисунки і таблиці,повинні бути пронумеровані і забезпечені назвами або підписами.

Оформлення заголовка: зліва, жирним вказується ПІБ авторів та посада

Наступниій рядок курсивом, також зліва,назва навчального закладу. Назва тез по центру, жирним, всі букви заглавні, розмір – 16.. Міжстрочний інтервал 1,5. Між назвою тез та текстом доповіді подвійний відступ.

к.е.н Іванова. А, студент 5 курсу Петренко С.

Криворізький Національний університет

ЛОГІСТИЧНЕ УПРАВЛІННЯ ПІДПРИЄМСТВОМ

Основний текст….

Список літератури:

1.

2.

Список літератури обов’язковий. Оформлюється в алфавітному порядку або в порядку згадування в тексті. Посилання в тексті має бути в квадратних дужках на відповідне джерело списку літератури, наприклад [1, с. 277]. Дозволяється використовувати електронні джерела, має бути посилання на сайт. Використання автоматичних посторінкових посилань не допускається. Слова «Список літератури» мають бути виділені жирним, по лівому краю. Кожне джерело має починатися з нової строки, з абзаційного відступу 1см, міжрядковий інтервал 1,5.

СтудНаука організовує та проводить всеукраїнські науково-практичні конференції за різними галузями знань (економіка, медицина, право, математика, педагогіка, інформаційні технології, технічні науки і т.д.). Перелік всіх наукових секцій можна знайти на нашому сайті.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)