АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА ПОРУШЕННЯ ДОГОВОРУ

Читайте также:
  1. A З порушенням синтезу пре-бета-ліпопротеїнів
  2. II. Розгляд справ про адміністративні правопорушення
  3. III. Виконання постанов у справах про адміністративні правопорушення
  4. IV. Відповідальність
  5. IV. Оформлення матеріалів про правопорушення у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  6. IХ. Особливості провадження у справах про порушення правил дорожнього руху іноземцями та особами без громадянства
  7. VI. Особливості оформлення матеріалів про адміністративне правопорушення, відповідальність за яке передбачена статтею 124 КУпАП
  8. VIII. Деякі аспекти діловодства у справах про порушення правил, норм і стандартів у сфері забезпечення безпеки дорожнього руху
  9. X. Проблеми юридичної відповідальності за правопорушення у сфері підприємницької діяльності
  10. Адміністративна відповідальність юридичних осіб.
  11. Адміністративна відповідальність: поняття, мета, функції, принципи та ознаки.
  12. АКТ завершения этапа работ по договору на оказание юридических

ДОГОВІР ПОСТАВКИ N 2

 

м. Харків "16" серпня 2011 р.

 

 

ТОВ «Сірник» (найменування юридичної особи або П. І. Б. фізичної особи, далі – Постачальник), ідентифікаційний код – 176890 в особі Кандзюби Дмитра Дмитрійовича (П.І.Б. уповноваженої особи), що діє на підставі статуту ТОВ «Сірник» з однієї сторони і громадська організація «Благодійний фонд «Діти» (найменування юридичної особи або П. І. Б. фізичної особи, далі – Покупець), ідентифікаційний код - 768950 в особі Шарого Сергія Олександровича (П.І.Б. уповноваженої особи), що діє на підставі статуту громадської організації «Благодійний фонд «Діти», з іншої сторони, разом іменовані Сторони і окремо – Сторона, уклали цей договір поставок (далі – договір) про наступне.

 

ЗАГАЛЬНІ ПОЛОЖЕННЯ

1.1. В порядку та на умовах, визначених цим Договором, Постачальник зобов'язується передати у власність Покупця товар, а Покупець в порядку та на умовах, визначених цим Договором, зобов'язується прийняти й оплатити товар.

1.2. Під товаром у цьому Договорі розуміється 100000 коробок сірників.

1.3. Постачальник гарантує, що товар належить йому на праві власності, не перебуває під забороною відчуження, арештом, не є предметом застави та іншим засобом забезпечення виконання зобов'язань перед будь-якими фізичними або юридичними особами, державними органами і державою, а також не є предметом будь-якого іншого обтяження чи обмеження, передбаченого чинним законодавством України.

1.4. Постачальник підтверджує, що укладення та виконання ним цього Договору не суперечить нормам чинного законодавства України та відповідає його вимогам (зокрема, щодо отримання усіх необхідних дозволів та погоджень), а також підтверджує те, що укладання та виконання ним цього Договору не суперечить цілям діяльності Постачальника, положенням його установчих документів чи інших локальних актів.

1.5. Загальна кількість товару, його часткове співвідношення (асортимент, сортамент, номенклатура), одиниці виміру товару та ціна одиниці виміру товару визначаються Сторонами у Специфікації, що є Додатком N 1 до цього Договору.

1.6. Якість товару повинна відповідати вимогам законодавства.

1.7. Загальна ціна товару за цим Договором становить 1000000(один мільйон) грн.

1.8. Постачання Товару здійснюються на умовах прописаних ІНКОТЕРМС 2010.

1.9. Умови цього Договору викладені Сторонами у відповідності до вимог Міжнародних правил тлумачення торговельних термінів "Інкотермс" (в редакції 2010 року), які застосовуються із урахуванням особливостей, пов'язаних із внутрішньодержавним характером цього Договору, а також тих особливостей, що випливають з умов цього Договору.

ОБОВ'ЯЗКИ СТОРІН

2.1. Постачальник зобов'язаний поставити товар у місячний строк.

2.2. Товар вважається поставленим з моменту надходження його в повному обсязі (останньої його частини) на 05. 09. 2011 (надалі іменується "дата поставки").

2.3. Покупець зобов'язаний забезпечити своєчасне і належне приймання товару, що відповідає вимогам, визначеним щодо нього у цьому Договорі, і який був поставлений в порядку та на умовах, визначених у цьому Договорі.

2.4. Покупець зобов'язаний сплатити Постачальникові загальну ціну товару однією виплатою (порядок оплати товару).

 

ПРИЙМАННЯ ТОВАРУ

3.1. Приймання товару (за кількістю і якістю) здійснюється в порядку та на умовах, визначених цим Договором, та у відповідності до чинного законодавства України.

3.2. У разі виявлення відхилень від вимог цього Договору щодо кількості та (або) якості товару Покупець зобов'язаний невідкладно з урахуванням можливостей технічних засобів зв'язку повідомити про це Постачальника.

 

ВІДПОВІДАЛЬНІСТЬ СТОРІН ЗА ПОРУШЕННЯ ДОГОВОРУ

4.1. У випадку порушення Договору Сторона несе відповідальність, визначену цим Договором та (або) чинним законодавством України.

4.1.1. Порушенням Договору є його невиконання або неналежне виконання, тобто виконання з порушенням умов, визначених змістом цього Договору.

4.1.2. Сторона не несе відповідальності за порушення Договору, якщо воно сталося не з її вини (умислу чи необережності).

4.1.3. Сторона вважається невинуватою і не несе відповідальності за порушення Договору, якщо вона доведе, що вжила всіх залежних від неї заходів щодо належного виконання цього Договору.

4.1.4. Наслідки порушення Договору, визначені у п. 4.3 цього Договору, застосовуються до Сторони, що порушила цей Договір, незалежно від її вини у такому порушенні.

4.2. Постачальник за порушення обов'язку, визначеного у п. 2.1 цього Договору, за вимогою Покупця зобов'язаний сплатити останньому штраф у розмірі 5 % від ціни непоставленої у строк частини товару.

4.3. У разі порушення Постачальником його обов'язку, визначеного у п. 2.1 цього Договору, Покупець вправі відмовитися від подальшого прийняття непоставленої у строк частини товару, про що Покупець зобов'язаний повідомити Постачальника не пізніше 10 календарних днів після закінчення строку, визначеного у п. 2.1 цього Договору.

4.4. Покупець за порушення обов'язку, визначеного у п. 2.4 цього Договору, за вимогою Постачальника зобов'язаний сплатити останньому пеню у розмірі 3 % від простроченої суми за кожний день прострочення.

4.5. Сторона, що порушила цей Договір, зобов'язана відшкодувати збитки, завдані таким порушенням, незалежно від вжиття іншою Стороною будь-яких заходів щодо запобігання збиткам або зменшення збитків, окрім випадків, коли остання своїм винним (умисним або необережним) діянням (дією чи бездіяльністю) сприяла настанню або збільшенню збитків.

4.6. Сплата Стороною визначених цим Договором та (або) чинним законодавством України штрафних санкцій (штрафу, пені) не звільняє її від обов'язку відшкодувати за вимогою іншої Сторони збитки, завдані порушенням Договору (реальні збитки та (або) упущену вигоду) у повному обсязі, а відшкодування збитків не звільняє її від обов'язку сплатити за вимогою іншої Сторони штрафні санкції у повному обсязі.

4.7. Сплата Стороною та (або) відшкодування збитків, завданих порушенням Договору, не звільняє її від обов'язку виконати цей Договір в натурі, якщо інше прямо не передбачено чинним законодавством України.

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)