АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Виявлення збоїв під час звертання до поштового серверу

Читайте также:
  1. Виявлення і оцінка слідів крові
  2. Для якого захворювання характерне виявлення в сечі білка Бенс-Джонса?
  3. З регулятивної точки зору, виявлення критеріїв, які надають можливість казати про вихід за певні
  4. Коди виявлення помилок
  5. Метод виявлення РНК та ДНК фарбуванням метиловим зеленим - піроніном за Унна-Паппенгеймом з контролем рібонуклеазою (реакція Браше).
  6. Методика пошуку та виявлення джерел
  7. Порядок дій у разі виявлення мін та інших вибухонебезпечних предметів.
  8. Правила звертання на «ви» і «ти»
  9. СЕМІНАР 5. РОЗСЛІДУВАННЯ ТЕРОРИЗМУ. РОЗСЛІДУВАННЯ ГРАБЕЖІВ ТА РОЗБОЇВ
  10. Спеціальні методи виявлення хворих. Поняття діагностичної дегельмінтизації.
  11. Схема діагностики для виявлення обдарованих дітей (В. Меде і Г. Піорковський)

Якщо СПЗ, що підтримує функції прийому та передачі даних, виявить помилку, яка призводить до унеможливлення обміну даними (поштовий сервер недоступний з даної робочої станції), то відкривається вікно журналу помилок (рис. 8.1).

 

Рис. 8.1

 

Поле журналу можна очистити (кнопка "Очистити").

Окрему помилку або всі помилки можна зберегти у файл. При натиску на кнопку "Помилку в файл" або "Всі помилки в файл" відкриється стандартне вікно (рис. 8.2) для вибору папки для збереження файлу та надання імені файлу.

 

Рис. 8.2

 

При виявленні помилки, яка призводить до унеможливлення обміну даними, слід звернутися до системного адміністратора.

У такому випадку на вищому рівні ПС "Оповіщення" потрібно перейти на ручний режим роботи щодо реєстрації результатів проведення оповіщення на аварійному вузлі (п. 7.4.2).


ДОДАТОК

ЗАГАЛЬНИЙ ОПИС ІНТЕРФЕЙСУ КОРИСТУВАЧА

 

Даний розділ містить перелік основних прийомів, які використовуються при роботі з АРМ ”Оповіщення”.

Основою організації інтерфейсу користувача є вікна. При створенні АРМ ”Оповіщення” використано багатовіконний інтерфейс. Він збудований таким чином, що після запуску АРМ відкривається велике батьківське вікно (рамка), яке забезпечує доступ до менших за розміром дочірніх вікон (рис. 1).

 

Рис. 1

 

У верхній частині вікна-рамки знаходиться поле з назвою додатку. Під ним міститься рядок меню і панель інструментів. В нижній частині вікна-рамки розташована так звана область MicroHelp, де виводиться інформація про:

1) об’єкти (елементи) вікна, на яких в цей час знаходиться фокус вікна;

2) результати виконаних дій.

Запуск різних функцій АРМ виконується за допомогою меню або панелі інструментів.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)