АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Основна частина. Дана частина роботи представлена її змістом, який складається із 2-3 розділів, в яких демонструється теоретичне та практичне вирішення питання

Читайте также:
  1. I. Основная форма: помешательство.
  2. II частина. Проблема спеціальних здібностей у сучасній диференційній психології
  3. II. ОСНОВНАЯ ЧАСТЬ (»70 мин)
  4. II. Основная часть.
  5. III. Основная часть
  6. V. ОСНОВНАЯ ПРАКТИКА ЯСНОГО СВЕТА
  7. А.1. Паспортна частина
  8. А.1. Паспортна частина
  9. А.1. Паспортна частина
  10. А.1. Паспортна частина
  11. А.1. Паспортна частина
  12. А.1. Паспортна частина

Дана частина роботи представлена її змістом, який складається із 2-3 розділів, в яких демонструється теоретичне та практичне вирішення питання, що досліджує курсова робота. Кожний з розділів поділяється на 2-3 параграфи, які повинні бути логічно пов’язані між собою.

Головним завданням основної частини роботи є те, щоб на підгрунті вивченої літератури студент теоретично і практично виклав досліджений ним матеріал і логічно та послідовно його проаналізував.

Крім цього студент повинен підійти до вивчення питань обраної теми оригінально, з творчістю та ініціативністю. В роботі забороняється переказувати зміст підручників, посібників чи монографій, нормативних та законодавчих актів. У разі цитування літературного джерела, наведення статистичного або графічного матеріалу необхідно обов’язково зробити посилання на джерело інформації.

Робота повинна бути викладена стисло, без зайвого загальновідомого описового матеріалу, необхідно уникати детального викладення інструкцій, нормативних та законодавчих актів, повторів та відступів від основної теми.

Схемою викладення матеріалу може бути наступне: тези, система аргументів і доказів, факти і приклади, їх посилання і висновки.

Виходячи з цього, цілісність курсової роботи визначається не через кількість приведених фактів, а через вміння студента їх узагальнити та встановити між ними зв’язок, а також дати їм наукове пояснення. Факти і приклади повинні бути точними і перевіреними, найбільш важливими, істотними та необхідними для розкриття теми. При цьому вони мають приводитись із першоджерел.

Після кожного з розділів результати науково-практичного дослідження повинні бути узагальнені і викладені у вигляді висновків на 1-2 сторінках. А тому, за зміст курсової роботи та за результати висновків, приведених у ній, відповідальність несе студент – автор роботи.

Перший розділ роботи повинен включати теоретичне обгрунтування питання, що висвітлюється. В ньому розкривається суть і форми його проявлення. Студенту необхідно проаналізувати існуючі в економічній літературі різні погляди на дане питання і через власні міркування продемонструвати свої здібності до узагальнення цих матеріалів. Більш повно даний розділ буде виглядати, якщо автор зможе критично проаналізувати статистичні дані, звести їх в таблиці та побудувати в діаграми. Виконання розрахунків повинно проводитись з використанням кількісних методів аналізу даних. Розділ рекомендується викласти на 12-14 сторінках.

Другий і наступні розділи включають в себе демонстрацію студентом вміння застосовувати теорію та аналізувати практичну ситуацію, яка склалася в Україні на сучасному етапі, включаючи положення регіонів чи окремих галузей держави. Крім цього автору необхідно показати основні проблеми, що виникають у вирішенні питання, яке він досліджує, а також показати найефективніші методи і способи його вирішення в рамках основних законів України. Обсяг цього розділу повинен складати 18-20 сторінок.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)