АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИКОНАННЯ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Читайте также:
  1. C. Написання курсової роботи
  2. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  3. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  4. А.4. Ресурсне забезпечення виконання протоколу
  5. Автоматизация и роботизация
  6. Алгоритм роботи командирiв щодо попередження та подолання конфлiктних ситуацiй
  7. Алгоритми роботи посадових осіб щодо профілактики суїцидальних проявів
  8. Аналіз виконання договірних зобов’язань і реалізації продукції
  9. Аналіз ефективності роботи основних засобів та довгострокових інвестицій
  10. Аналіз роботи системи
  11. Аналіз та прогнозування обсягу роботи пожежно-рятувальних підрозділів.
  12. Б. Аварійний режим роботи трьохфазної мережі з ізольованою нейтраллю.

Виконання курсової роботи охоплює кілька етапів:

Етапи виконання курсової роботи Примітки
І вибір теми у межах групи одну тему може писати тільки один студент
ІІ а) підбір та вивчення літератури, б) складання попереднього плану(змісту) роботи виконується студентом самостійно
ІІІ консультація з викладачем – науковим керівником щодо уточнення та обов’язкового затвердження плану(змісту) курсової роботи термін затвердження плану (змісту) визначає викладач – науковий керівник курсової роботи
ІV написання та оформлення курсової роботи  
V передача завершеної курсової роботи на кафедру фінансів для реєстрації та перевірки строки реєстрації визначає викладач – науковий керівник курсової роботи
оцінювання курсової роботи (попередня оцінка) здійснює викладач за встановленими критеріями оцінювання (див. додаток В)
VІІ захист курсової роботи (остаточна оцінка) призначається викладачем – науковим керівником курсової роботи

3.1 Підготовка до виконання курсової роботи

Підготовку до написання курсової роботи починають з вибору теми. Студентам надається право самостійно вибрати тему з проблематики, визначеної кафедрою фінансів, а також запропонувати свою тему з обґрунтуванням доцільності її розробки. У такому випадку вибрана тема роботи повинна бути узгоджена з керівником курсової роботи.

Обравши тему, студент має чітко визначити мету курсової роботи, підібрати відповідну наукову літературу та нормативно-інструктивні матеріали.

Літературні джерела студент підбирає самостійно. Роботу з літературою потрібно починати зі складання повного списку книг, статей, нормативних документів з обов’язковим посиланням на джерело. Для складання картотеки рекомендується використовувати такі каталоги:

▪ систематичний каталог наукової, навчальної та довідкової літератури інститутської бібліотеки,

▪ каталог періодичних видань, довідників і нормативних матеріалів – у читальному залі бібліотеки,

▪ систематичні каталоги інших бібліотек.

На основі вивчення спеціальної літератури, нормативних документів, статистичних збірників студент складає розгорнутий план (зміст) курсової роботи (можливо, в кількох варіантах), який погоджує з викладачем – науковим керівником курсової роботи.

План (зміст) — це основа роботи, тому його складання є одним із найважливіших етапів її підготовки. Структура змісту повинна відобразити напрями дослідження обраної теми, логічний зв’язок між її окремими складовими частинами, проблемну постановку окремих питань. Із складеного плану(змісту) видно, наскільки студент розібрався в обраній темі, як він зрозумів проблему в цілому і зумів виділити суттєві, головні напрями дослідження.

Після узгодження та затвердження плану студент приступає до написання курсової роботи. Під час написання роботи план може уточнюватись. Уточнення додатково погоджується з науковим керівником.

3.2 Структура і зміст курсової роботи

Робота повинна мати чітку і логічну структуру, складовими частинами якої є вступ, основна частина та висновки.

У вступі необхідно обґрунтувати актуальність обраної теми, її значимість, визначити мету і завдання курсової роботи, вказати методи дослідження, що використовувались під час написання курсової роботи, а також дати коротку характеристику інформаційної бази дослідження. Якщо аналізується практичний матеріал, то слід указати об’єкт аналізу.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)