АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ВИКЛАДАЧ: Чабаненко М.В

Читайте также:
  1. Склав викладач: В.М. Адаменко

МЕТОДИЧНІ РЕКОМЕНДАЦІЇ

ЩОДО ВИКОНАННЯ САМОСТІЙНОЇ РОБОТИ З ДИСЦИПЛІНИ

“ОСОБЛИВОСТІ УКРАЇНСЬКОЇ КУХНІ ТА КУХНІ НАРОДІВ СВІТУ”

 

Викладач спеціаліст: Чабаненко М.В.

 

Розглянуто та ухвалено

Цикловою комісією «Природничих

дисциплін і ТХ»

Протокол № 3 від 23 жовтня 2013 р.

Голова комісії __________Т.О. Шевцова

 

Дніпропетровськ


ПРИЗНАЧЕННЯ МЕТОДИЧНОЇ РОЗРОБКИ

 

Надана методична розробка призначена для організації позааудиторної самостійної роботи студентів з дисципліни "Особливості української кухні та кухні народів світу". За допомогою навчально-методичної карти до кожної теми самостійної роботи визначаються навчальні цілі, шляхи досягнення мети, засіб самоконтролю засвоєння матеріалу.

Методичні рекомендації та навчальна література надаються студентам в електронному вигляді, що дозволяє чітко організувати самостійну роботу з дисципліни.

Пропонована методика самостійного опрацювання навчального матеріалу забезпечує розвиток пізнавальної активності студентів, професійну спрямованість і інтеграцію у повсякденне життя.

ВИКЛАДАЧ: Чабаненко М.В.

 

 


 

ЗМІСТ

 

1. Передмова

2.Тематичний план самостійної роботи з дисципліни «Особливості української кухні та кухні народів світу "

3. Організаційно-методичні карти самостійної роботи студентів

 

4. Список літератури

 

 


Передмова

 

Цей методичний посібник складено у відповідності до програми для студентів спеціальності 5.05170101 «Виробництво харчової продукції» денної форми навчання.

Навчання молодших спеціалістів передбачає значний обсяг самостійної роботи студентів, яка здійснюється за межами учбового часу. Навчальним планом на самостійну роботу з дисципліни "Особливості української кухні та кухні народів світу " відводиться 1/2 навчального часу, що складає 52 години. Мета даних рекомендацій – організувати та направити в потрібному напрямку роботу студентів, зменшити непродуктивні витрати під час підготовки до занять на пошуки необхідної літератури. Планування самостійної роботи в робочій програмі відповідає цим вимогам і передбачає рівномірне розподілення матеріалу відведеного для самостійного опрацювання відповідно аудиторному. Лекційний матеріал і тематика самостійної роботи органічно поєднані. Створюються умови для рівномірного спрямованого вивчення навчального матеріалу і поточного та рубіжного контролю

Головною метою викладання курсу є формування рівня знань студентів щодо особливостей приготування страв української кухні та кухні народів світу.

Основним завданням курсу є вивчення технологічних процесів виробництва напівфабрикатів та готових виробів української кухні та кухні народів світу, набуття навичок та вміння оцінювання якості та органолептичних влас­тивостей напівфабрикатів та готової продукції

Мета методичних вказівок – допомогти студентам закріпити знання теоретичних основ і придбати практичні навички в галузях виготовлення, контролю якості та зберігання харчової продукції.

Кожний розділ вміщує перелік основних теоретичних питань теми та завдання для самоконтролю, які дають можливість студентам перевірити рівень засвоєних знань відповідної теми.

 


Тематичний план самостійної роботи з

дисципліни «Особливості української кухні та кухні народів

світу»»

№ з/п Назва теми Кількість годин
Змістовний модуль 1. Українська кухня та кухні народів СНД.
  Застільний етикет.  
  Історія столових приборів  
  Особливості староруської кухні.  
  Кухня Петровсько-Єкатеринославської епохи.  
  Складання таблиці «Національні страви кухонь СНД». Презентація.  
  Російська та Білоруська кухня.  
  Вірменська кухня.  
  Туркменська кухня.  
  Естонська кухня.  
  Разом за змістовним модулем 1  
Змістовний модуль 2. Кухні країн Європи. Особливості страв і напоїв народів світу
  Кухня Германії.  
  Кухня Швейцарії.  
  Кухня Іспанії та Італії.  
  Кухня Швеції та Данії  
  Кухня Португалії.  
  Кухня Франції та Англії.  
  Кухня Туреччини  
  Кухня Узбекистану.  
  Кухня Китаю.  
  Кухня Індії.  
  Кухня Ізраїлю.  
  Кухня Японії.  
  Кухня країн Центральної Америки:Мексика, Гавайські острови, Коста-Ріка, Панама.  
  Кухня Південної Америки: Бразилія, Колумбія, Чилі, Еквадор.  
  Кухня Єгипту.  
  Кухні Океанії: Нова Зеландія, Папуа-Нова Гвінея, Самоа.  
  Разом за змістовним модулем 2  
  Разом  

 

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)