АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

За 2007 р

 

1. Постанова Кабінету Міністрів України від 14.02.2007 № 220 „Про затвердження Порядку спрямування у 2007 році коштів на створення нових робочих місць для працевлаштування незайнятого населення вугледобувних регіонів, де ліквідовано шахти, що перебуває на обліку в державній службі зайнятості”. Прийнято на виконання статті 109 Закону України „Про Державний бюджет України на 2007 рік”. Визначення Порядку спрямування у 2007 році коштів на створення нових робочих місць для працевлаштування незайнятого населення вугледобувних регіонів, де ліквідовано шахти, що перебуває на обліку в державній службі зайнятості.

2. Постанова Кабінету Міністрів України від 31.01.07 № 80 „Про затвердження Порядку надання інвалідам та дітям-інвалідам реабілітаційних послуг”. Затверджено Порядок надання інвалідам та дітям інвалідам реабілітаційних послуг та внесено зміни до постанов Кабінету Міністрів України від 14.11.2000 № 1698 та від 04.07.2001 № 756. Затверджено Порядок надання інвалідам та дітям інвалідам реабілітаційних послуг та внесено зміни до постанов Кабінету Міністрів України та визначено Мінпраці органом з ліцензування з питання „професійна діяльність у сфері надання соціальних послуг” та визначено відповідні документи, які додаються до заяви про видачу ліцензії, що відповідає Закону України „Про соціальні послуги”.

3. Наказ Мінпраці від 12.03.2007 № 91 „Про визнання такими, що втратили чинність, накази Мінпраці від 10.12.2002 № 639 та від 22.08.2003 № 234. Приведення у відповідність із Законом України „Про внесення змін до деяких законодавчих актів України з питань закупівлі товарів, робіт і послуг за державні кошти” від 01.12.2006 № 424 безробіття”. Приведення у відповідність із Законом України від 01.12.2006 № 424.

4. Постанова Кабінету Міністрів України від 06.06.07 № 802 „Про визнання такими, що втратили чинність, постанов Кабінету міністрів України з питань проведення Всеукраїнського конкурсу на звання „Кращий роботодавець року”. У зв’язку з тим, що на багатьох підприємствах продовжують домінувати негативні тенденції у сфері забезпечення гарантій зайнятості, оплати та умов праці, а також враховуючи висновки Рахункової палати України від 24.10.06 № 44/26-3 та результати розгляду цього питання у Комітеті Верховної Ради України з питань соціальної політики та праці використання коштів Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття на оплату витрат з організації і проведення зазначеного Конкурсу визнано неефективним і виникла необхідність скасування даної постанов. Скасування зазначених постанов сприятиме більш ефективному використанню коштів фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування на випадок безробіття.

5. Наказ Мінпраці від 01.06.07 № 276 „Про внесення змін до Інструкції про порядок обчислення і сплати внесків на загальнообов’язкове державне соціальне страхування на випадок безробіття та обліку їх надходжень до Фонду загальнообов’язкового державного соціального страхування України на випадок безробіття”. Метою прийняття наказу є забезпечення реалізації підприємствами, установами, організаціями, а також фізичними особами, які використовують найману працю гарантованого Конституцією України, а також Кодексом адміністративного судочинства України та іншими законами України права на судове оскарження рішень органів державної служби зайнятості. Прийняття зазначеного наказу сприятиме реалізації підприємствами, установами, організаціями, а також фізичними особами, які використовують найману працю гарантованого Конституцією України, а також Кодексом адміністративного судочинства України та іншими законами України права на судове оскарження рішень органів державної служби зайнятості.

6. Наказ Мінпраці від 25.04.07 № 187 „Про внесення змін до Інструкції про порядок укладання договорів з навчальними закладами, підприємствами і громадянами, які звертаються в державну службу зайнятості, щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації”. Метою прийняття наказу є вдосконалення структури та порядку укладення договорів з навчальними закладами, підприємствами і громадянами, які звертаються в державну службу зайнятості щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації. Сприятиме вдосконалення структури та порядку укладення договорів з навчальними закладами, підприємствами і громадянами, які звертаються в державну службу зайнятості щодо підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)