АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Новостворений комітет з безпеки

Читайте также:
  1. The United States Department of Homeland Security (DHS) – Міністерство внутрішньої безпеки СШA.
  2. АКАДЕМІЯ ПОЖЕЖНОЇ БЕЗПЕКИ ІМЕНІ ГЕРОЇВ ЧОРНОБИЛЯ
  3. Антимонопольна політика і антимонопольне регулювання в Україні. Функції Антимонопольного комітету України.
  4. Бездіяльність слідчого або прокурора при застосуванні заходів безпеки.
  5. Біологічні фактори небезпеки
  6. Вжити необхідних заходів для забезпечення безпеки особи згідно із законодавством.
  7. Вимоги безпеки перед початком роботи.
  8. Вимоги безпеки під час роботи
  9. Вимоги безпеки після закінчення роботи.
  10. Вимоги безпеки, яким мають відповідати (те чого стосується твій диплом)
  11. Глава 12. Забезпечення техногенної безпеки
  12. Глава 13. Забезпечення пожежної безпеки

 

Роботу ISO з управління й скорочення ризиків щодо стихійних лих наразі очолює новостворений технічний комітет ISO/TC 292 «Безпека», секретаріат якого веде Шведський інститут стандартів (SIS), і перше засідання якого було приурочено до конференції WCDRR в Японії. Засідання було організовано членом ІSО, японським органом зі стандартизації JISC, та було проведено в Моріока, префектура Івате, яка в Японії найбільше постраждала від землетрусу та цунамі 2011 року.

«Ми вирішили приурочити наше засідання до Всесвітньої конференції з проблем зменшення небезпеки стихійних лих, щоб скористатися міжнародним досвідом. Багато хто з наших фахівців братиме участь у цьому заході й обмін досвідом матиме безцінні наслідки. Як зазначалося кілька разів протягом конференції, міжнародні стандарти вже відіграють важливу роль убудівництві відновлювального суспільства, і ми з нетерпінням чекаємо позитивного вкладу протягом найближчих кількох днів», ─ сказала пані Оса Кирк-Гір, Голова ISO/TC 292.

Засідання відбулося з 14 по 18 березня 2015 р. Для більш детальної інформації відвідайте event Website.

Якщо ви хочете взяти участь у розробленні стандартів у цій галузі, будь ласка, зверніться до національного органу зі стандартизації.

# Вода... Стандарти!

 

 

Що таке для вас вода? Це здоров’я, природа, урбанізація, промисловість, енергетика, продовольство або рівність? Вода ─ все це та багато іншого. Це стійкість, благополуччя і зростання. Всесвітній день водних ресурсів у цьому році, який відзначають 22 березня, пропонує подумати про те, що вода означає для кожного з нас, і як вона сприяє сталому розвитку.

 

Отже, що ж вода значить для ISO? Для нас вода ─ це більше 500 стандартів для забезпечення безпеки та стабільності, якості й вимірювання. Вони являють собою знання сотень експертів, висунутих державами-членами ISO та інших організацій, що працюють з ISO. Основні стандарти охоплюють таке:

Споживання води та системи водопостачання й водовідведення ─ ISO 24510, ISO 24511 та ISO 24512 обов’язкові для поліпшення обслуговування наявного водного господарства. Водні влади та оператори можуть покластися на них, щоб виправдати очікування споживачів на сталій основі.

Вода під час кризи ─ забезпечення доступу до води під час кризи є життєво важливим для нашого виживання та відновлення. Серію стандартів розробляють, щоб допомогти співтовариствам підготуватися до гіршого (ISO 24518, ISO/TS 24520, ISO/TR 24525).

Footprinting (водяний відбиток) ─ ISO 14046 допоможе організувати ефективне використання води та уникнути втрат.

Повторне використання стічних вод під час зрошення ─ громадська охорона здоров’я, навколишнє середовище, наші ґрунти й культури є пріоритетними завданнями майбутнього ISO 16075 щодо використання очищених стічних вод у зрошуванні.

Якість і вимірювання ─ Перевірка на наявність бактерій або вимірювання чистоти води стало можливим завдяки стандартам ISO щодо відбору проб, звітності та контролю. Вони допомагають нам переконатися, що наша вода безпечна. За допомогою стандартів із гідрометрії ми можемо зробити надійні вимірювання щодо планування водних ресурсів та збереження.

Це лише деякі приклади багатьох стандартів, які опублікувала ISO, цю роботу буде продовжено, щоб відповідати на виклики води у світі. Оскільки вода є... життя.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)