АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема 14. Принципи оцінки та інтерпретації інформації

Читайте также:
  1. Cхема электрическая принципиальная блока ТУ-16. Назначение, принцип действия.
  2. V. Несколько принципиальных соображений
  3. Аналіз оцінки системи управління розподілом готової продукції підприємства
  4. Аналіз соціологічної інформації.
  5. Аналітичний спосіб оцінки конкурентоспроможності підприємства.
  6. Анкета для самооцінки вчителем своєї діяльності
  7. Базові закони у сфері інформації та інформатизації. Закони, що врегульовують певні види інформаційних відносин (видове законодавство).
  8. Бах інформації. Коливання цього курсу знаходить своє вираження
  9. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  10. Бытие как сознание и бытие как реальность. Принципиальное различие способов созерцания
  11. В. Показники оцінки фінансової стійкості
  12. Важливість національних атласів. Національний атлас України як джерело фактографічної та аналітичної інформації.

 

Визначення корисності отриманої інформації за допомогою відповідного аналізу. Оцінка отриманих відомостей. Визначення ступеню достовірності у залежності від ступеню джерела. Висвітлення ступеню показників за допомогою буквено-цифрової системи. Кодування рівня надійності джерела. Фіксація джерела отримання поданих даних. Перевірка інформації на дезінформацію. Маркірування отриманої інформації. Зберігання не досить достовірної (сумнівної) інформації. Визначення інформацій: підсунутої, спеціально спотвореної, зміненої випадково чи зумисне. Використання горизонтальної і вертикальної інформації. Передбачена „брехня” і „витончена напівправда”. Виявлення в інформації прямого приховування фактів, тенденційного підбору даних, порушення логічних і тимчасових зв’язків між подіями, наявності подання правди з додаванням хибного факту чи домислу, викладу матеріалу на фоні відволікаючих елементів, двозначності інформації, притаювання ключових елементів факту. Причини спотворення інформації в процесі трансляції. Використання техніки інтерпретації даних. Перероблення інформації після попереднього збору фактури. Систематизація фактів. Виявлення ключових моментів. Побудова речень, що обґрунтовують основні факти. Отримання необхідних і додаткових даних. Оформлення висновків. Хибна інтерпретація фактури. Побудова гіпотези та її перевірка.

 

Забезпечення безпеки та захисту інформації

 

Інформаційна безпека та її залежність від правильності використання інформації. Інформаційна безпека і світ електронної техніки. Порівняння можливостей „крадіжки” інформації у минулому і сучасному світі. Методи захисту інформації, яка зберігається і передається за допомогою різних „носіїв” та засобів передачі інформації. Комп’ютерні злочини. Махінації шляхом комп’ютерного маніпулювання системою обробки даних з метою отримання фінансової вигоди. Комп’ютерний шпіонаж. Крадіжка послуг. Комп’ютерні диверсії. Неправомірний доступ до систем обробки даних та „зламування” їх. Традиційні злочини у сфері бізнесу з допомогою систем обробки даних. Інформаційна безпека організацій. Комп’ютерна безпека. Безпека даних. Безпечне програмне забезпечення. Безпека комунікацій. Елементи системи безпеки. Зовнішня безпека. Внутрішня безпека. Локальна безпека. Використання телефону в умовах забезпечення безпеки. Організація зустрічей в умовах забезпечення безпеки.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)