АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЗОВНІШНЬОЕКОНОМІЧНА ДІЯЛЬНІСТЬ ТОВАРИСТВА

Читайте также:
  1. Акціонерний капітал і акціонерні товариства.
  2. Банки та банківську діяльність», а разом з нею і нових нормативів. З
  3. Бездіяльність слідчого або прокурора при застосуванні заходів безпеки.
  4. В) суспільно небезпечне діяння (дія або бездіяльність);
  5. Впровадження в діяльність страхових компаній управління на основі збалансованої системи показників
  6. Глава 80. Професійна освіта та науково-дослідна діяльність у сфері державної митної справи
  7. Господарська діяльність у рослинництві
  8. Діагностична діяльність
  9. Діяльність сержантсько-старшинського складу по розв'язанню конфліктних ситуацій.
  10. Домогосподарство – діяльність, що здійснюється залежно від сімейного бюджету, який визначається співвідношенням між прибутками і витратами сім’ї.
  11. Економічна інтеграція, зовнішньоекономічна діяльність та зони спільного підприємництва
  12. Залежні господарські товариства. Холдинги

6.1. Зовнішньоекономічна діяльність Товариства здійснюється на основі валютної самоокупності та самофінансування.

6.2. Товариство має право безпосередньо виконувати експортно-імпортні операції, а також через відповідні зовнішньоторговельні організації відповідно до митного законодавства України з урахуванням правил міжнародної торгівлі.

6.3. Товариство в порядку, встановленому законодавством України, та з урахуванням вимог іноземного законодавства, може створювати свої філії і представництва за кордоном.

6.4. Товариство має право брати участь у діяльності міжнародних виставок, ярмарків та інших форм співробітництва.

ПРИПИНЕННЯ ДІЯЛЬНОСТІ ТОВАРИСТВА

7.1. Припинення діяльності Товариства відбувається шляхом реорганізації (злиття, поділу, приєднання, перетворення) або ліквідації.

7.2. Реорганізація Товариства відбувається за рішенням Зборів Учасників. При реорганізації Товариства його права та обов'язки переходять до правонаступників.

7.3. Товариство ліквідується:

1) за рішенням Вищого органу Товариства – Зборів Учасників;

2) на підставі рішення суду або господарського суду;

3) на інших підставах, передбачених чинним законодавством України.

7.4. Ліквідація Товариства проводиться призначеною ним ліквідаційною комісією, а у разі припинення діяльності Товариства за рішенням суду або господарського суду - ліквідаційною комісією, яка призначається цими органами.

7.5. Наявні у Товаристві грошові кошти, включаючи виручку від розпродажу його майна при ліквідації, після розрахунків з бюджетом, оплати праці працівників Товариства, розрахунків з банками та іншими кредиторами розподіляється ліквідаційною комісією між Учасниками Товариства пропорційно до їхніх часток у складеному капіталі в шестимісячний строк після публікації інформації про ліквідацію Товариства. Майно, передане Учасниками в користування, повертається в натуральній формі без винагороди.

7.6. Ліквідація вважається завершеною, а Товариство припиняє своє існування з моменту внесення запису про це до державного реєстру.

ЗАКЛЮЧНІ ПОЛОЖЕННЯ

8.1. Усі питання діяльності Товариства, не визначені цим Засновницьким договором, регулюються відповідно до чинного в Україні законодавства.

8.2. Цей Договір складений українською мовою, на __ сторінках у _______ примірниках, кожний з яких має однакову юридичну силу.

 

 

Засновники: __________________________________ __________________________________ __________________________________ Підписи ____________________ ____________________ ____________________

 

 

Зразок засновницького договору складений станом на 19.04.2006 р.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)