АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні показники діяльності підприємства

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. I. Оцінка викладацької діяльності вчителя щодо стимулювання пізнавальної самостійності учнів
  3. S.I.2. Види діяльності, які може здійснювати юридична особа після одержання нею спеціального дозволу (ліцензії)
  4. АБСОЛЮТНІ І ВІДНОСНІ ПОКАЗНИКИ
  5. Акти, як форма правових засобів прокурорської діяльності.
  6. Аналіз депозитної та кредитної діяльності кредитних спілок
  7. АНАЛІЗ СТРУКТУРИ ОСНОВНОЇ ДІЯЛЬНОСТІ
  8. Аналіз та самоаналіз діяльності адміністративно-управлінської ланки
  9. Аналізатори, їх значення для життєдіяльності і забезпечення захисту людини від небезпек.
  10. Аналізуючи спірограму обстежуваного Р., 25 років чоловічої статі виявили наступні показники. Який з визначених показників не відповідає нормі?
  11. Аналітичний спосіб оцінки конкурентоспроможності підприємства.
  12. Анкета для самооцінки вчителем своєї діяльності

Показники діяльності державного підприємства

«Луганський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації»

За 2013р.

Луганськ 2013



 

Загальні показники діяльності підприємства.

Державне підприємство «Луганський регіональний науково-виробничий центр стандартизації, метрології та сертифікації» далі – ДП «Луганськстандартметрологія» - територіальний орган Департаменту технічного регулювання Міністерства економічного розвитку і торгівлі України, що є регіональним підприємством з питань стандартизації, метрології та сертифікації з 10 основними відділами, 3 відокремленими секторами, випробувальним центром та 3 відокремленими відділами у містах: Лисичанськ, Красний Луч і Стаханов. Підприємство розташовано на земельній ділянці загальною площею 0,6201 га, виробничі приміщення складають 4923,6 кв. м, а також для здійснення господарської діяльності взято в оренду 265,3 кв. м (114 кв.м - випробувальні лабораторії, 151,3 кв.м - Краснолуцька філія).

Діяльність центру спрямована на підвищення якості вітчизняних товарів і послуг, створення умов для поліпшення захисту прав споживачів. ДП «Луганськстандартметрологія» виконує на підприємствах області роботи з сертифікації продукції і сертифікації сучасних систем управління якістю, безпекою харчових продуктів, навколишнім середовищем, забезпечення нормативними документами, метрологічні роботи, спрямовані на єдність вимірювань, роботи з атестації галузевих лабораторій, а також здійснюються інформаційно-консультаційні і методичні заходи у сфері стандартизації, метрології та сертифікації.

ДП «Луганськстандартметрологія» призначено органами з сертифікації продукції, послуг та систем управління в державній Системі сертифікації УкрСЕПРО. Органу з сертифікації продукції надані повноваження щодо проведення робіт з оцінки відповідності продукції та послуг вимогам 7-ми технічних регламентів. Компетентний персонал органів має багаторічний досвід та спрямовує діяльність на постійну задоволеність потреб споживачів та удосконалення діяльності. Для теоретичної та практичної підготовки в регіоні спеціалістів та магістрів за напрямками: метрологія, стандартизація, сертифікація, якість на базі центру діють філії кафедр Східноукраїнського національного університету імені В.Даля, Луганського національного аграрного університету (з 2004 року).

В ДП «Луганськстандартметрологія» діє акредитований згідно вимог ДСТУ/IEC 17025 Випробувальний центр, до складу якого входять випробувальна лабораторія харчової та сільськогосподарської продукції та випробувальна лабораторія промислового та будівельного призначення.

Керівництвом ДП «Луганськстандартметрологія» постійно проводиться практична взаємодія з обласними, міськими та районними органами влади за основними напрямками діяльності щодо сприяння підвищенню якості продукції та конкурентоспроможності вітчизняного товаровиробника в умовах інтеграції до ЄС, впровадженню на підприємствах сучасних методів управління якістю, забезпеченню достовірності та єдності вимірювань, підтримки підприємницької діяльності з питань стандартизації, метрології та сертифікації, створенню можливих умов для поліпшення захисту прав споживачів у регіоні.

 


1 | 2 | 3 | 4 | 5 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)