АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Загальні положення. Житомирський технологічний коледж

Читайте также:
  1. I. Мета, завдання та загальні вимоги до виконання курсової роботи
  2. Агальні положення щодо переходу на казначейське обслуговування місцевих бюджетів
  3. Аналіз фінансового положення компанії
  4. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  5. Апаратура, загальні вказівки по виконанню процедур
  6. Визначте місце козацької держави у міжнародних відносинах та основні положення її дипломатичної діяльності.
  7. Вихідні положення
  8. Глава 1. Загальні положення
  9. Глава 1. Основні положення
  10. Глава 27. Загальні положення щодо умов та порядку переміщення і пропуску товарів, транспортних засобів комерційного призначення через митний кордон України
  11. Глава 39. Загальні положення щодо митного оформлення
  12. Глава 41. Загальні положення щодо митних платежів

Житомирський технологічний коледж

Циклова комісія економіки, бухгалтерського обліку та фінансів

 

МЕТОДИЧНІ ВКАЗІВКИ

ПО ВИКОНАННЮ КУРСОВОЇ РОБОТИ

Економіка підприємства

галузь знань 0305 "Економіка та підприємництво"

спеціальність 5.03050801"Фінанси і кредит"

відділення економічне

 

 

20­­­___ – 20___ навчальний рік


 

 

Методичні вказівки по написанню курсової роботи з дисципліни "Економіка підприємства" для студентів галузі знань 0305 "Економіка та підприємництво" спеціальністю 5.03050801"Фінанси і кредит".

 

 

Розробники:

Іванова Т.Г. – голова циклової комісії економіки, бухгалтерського обліку та фінансів,

викладач вищої категорії, старший викладач.

Камінська Л.Л. – викладач ЖТК, викладач І категорії.

 

 

Методичні вказівки по написанню курсової роботи розглянуті схвалені на засіданні циклової комісії економіки, бухгалтерського обліку та фінансів.

Протокол від "_____" ________________20____ року № ____

 

Голова циклової комісії економіки, бухгалтерського обліку та фінансів

 

______________ Т.Г. Іванова

 


Загальні положення

виконання курсової роботи з “Економіки підприємства”

Написання курсової роботи є складовою частиною навчального процесу і забезпечує комплексне вивчення всіх тем дисципліни "Економіка підприємства".

Мета курсової роботи поглибити знання, отримані студентами на лекціях, семінарських і практичних заняттях, придбати навички самостійної праці над літературними джерелами і нормативними документами, освоїти практичні методи економічної роботи як фахівця на підприємстві.

Курсова робота має носити прикладний характер і написана на матеріалах самостійно визначеного студентом суб'єкта (юридична організаційна форма господарювання) і об'єкта (виробництво продукції, виконання послуг, надання послуг) підприємницької діяльності виробничого характеру.

У зв'язку з цим при написанні курсової роботи, може бути використаний матеріал підприємницької діяльності вже діючого підприємства або створеного студентом самостійно з метою розв'язання виробничих ситуацій передбачених змістом роботи, поглиблення їх розуміння, проведення економічних розрахунків, здобуття навиків правильно використовувати нормативні документи і довідково-інформаційну літературу. Зміст курсової роботи - це професійно-зорієнтовані завдання, які містять у собі конкретну організаційно-економічну задачу з числа тих, що розв'язуються в повсякденній роботі економістами і галузевими фахівцями на різних рівнях управління підприємством.

В результаті написання курсової роботи студент повинен вивчити методику формування на підприємстві економічної інформації з метою фінансової оцінки підприємницької діяльності, прийняття управлінських рішень та оподаткування прибутку.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)