АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розрахунок суми амортизаційних засобів і залишкової вартості

Читайте также:
  1. C-3. Розрахунок процесу розпилювання блоків на плити-заготовки (Алмазне дискове розпилювання).
  2. I. Розрахунок захисного заземлення.
  3. II. Розрахунок блискавкозахисних пристроїв
  4. III. РОЗРАХУНОК ПОКАЗНИКІВ ПРИБУТКОВОСТІ АКЦІЙ
  5. IV. Розрахунок показників прибутковості акцій
  6. Акти, як форма правових засобів прокурорської діяльності.
  7. Альтернативні теорії вартості
  8. Аналіз художніх засобів у аналізованих поезіях Ліни Костенко
  9. Б) Маркс вважав, що суперечність у трудовій теорії вартості Сміта- Рікардо розв’язується, якщо предметом купівлі-продажу вважати робочу силу, а не працю.
  10. Близькі родичі та члени сім'ї обвинуваченого і потерпілого, а також представники засобів масової інформації мають пріоритетне право бути присутніми під час судового засідання.
  11. В. І. Ленін про закон переважного зростання виробництва засобів виробництва
  12. Вартості частки та розрахунки з учасником
Показники Види основних фондів
Група 1 Група 2 Група 3 Група 4 Разом
Первісна вартість, грн          
Норма амортизації (за квартал), % 2% 10% 6% 15%  
1-й рік операційної діяльності 1-й квартал          
         
2-й квартал          
         
3-й квартал          
         
4-й квартал          
         
1-й квартал          
         
2-й квартал          
         
3-й квартал          
         
             
  Закінчення табл. 4.10
Показники Види основних фондів
Група 1 Група 2 Група 3 Група 4 Разом
4-й квартал          
         
Останній рік 1-й квартал          
         
2-й квартал          
         
3-й квартал          
         
4-й квартал          
         
Ліквідаційна вартість основних фондів          

Субпідрядники. Якщо в реалізації проекту беруть участь субпідрядники, необхідно в додатку подати договори підряду, а в тексті – перелік фірм-субпідрядників і їхню коротку характеристику (назва субпідрядника; його адреса; критерії, за якими він був обраний; скільки років на ринку; репутація; ціни й інформація про укладені контракти). Витрати на оплату договорів за субпідрядами по роках необхідно подати у вигляді табл. 4.11.

Субпідрядники: __________________________________________________________________

Таблиця 4.11

Витрати на оплату договорів за субпідрядами по роках

Витрати 1-й рік 2-й рік 3-й рік 4-й рік 5-й рік Усього
Місяці Квартали Квартали
                                       
                                               

Стратегія в постачанні та виробничий план. Опишіть увесь виробничий процес, подайте рішення за субконтрактами на комплектуючі та компоненти. Підтвердіть правильність цих рішень з погляду витрат на підтримку запасів у необхідному обсязі, розміру партій продукту та ін. Укажіть найбільш імовірних постачальників, охарактеризуйте ступінь їхньої надійності.

Підготуйте виробничі плани з інформацією, що характеризує залежність витрат від обсягу виробництва для рівнів продажів з розбивкою за статтями затрат на матеріали та комплектуючі, на оплату праці та накладні витрати виробництва; покажіть необхідний рівень запасів як функцію різних рівнів продажів. Опишіть Ваш підхід до контролю якості, управління виробництвом і запасами; поясніть, як інспекційні процедури та система контролю якості дозволять звести до мінімуму рівень браку.

Сировина й енергія. Питання, пов'язані з забезпеченням виробничого процесу сировиною, необхідно розглядати з урахуванням графіка нарощування обсягів виробництва, графіка завантаження виробничого устаткування й енергоємністю виробничого процесу. Витрати на сировину та енергію по роках необхідно подати у вигляді табл. 4.12.

 

Таблиця 4.12


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 | 12 | 13 | 14 | 15 | 16 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)