АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ТЕРИТОРІАЛЬНЕ РОЗТАШУВАННЯ

Читайте также:
  1. Боротьба за територіальне об'єднання країни у Середньовіччі. Друга болгарська держава
  2. При цьому право вибору місця розташування земельної ділянки Сторона-1 залишає за собою.

ВИМОГИ ДО ОФОРМЛЕННЯ ТЕЗ ДОПОВІДЕЙ

Ø Обсяг тез доповідей до 4 сторінок при форматі сторінки А4 (297х210 мм);

Ø Поля: ліве – 25 мм, праве – 10 мм, верхнє, нижнє – 20 мм;

Ø Шрифт – Times New Roman, кегль – 14, міжрядковий інтервал – 1,5, стиль – Normal;

Ø На першому аркуші, праворуч, зазначаються відомості про автора: прізвище, ім’я та по батькові (повністю), науковий ступінь, вчене звання, посада, назва установи, навчального закладу. Далі, по центру, жирним шрифтом вказують назву тез доповіді, після чого подається текст;

Ø Список використаної літератури розміщуються наприкінці тексту і оформлюються згідно з існуючим стандартом бібліографічного опису;

Ø Посилання по тексту розміщують у квадратних дужках, нумерація наскрізь, а не в абетковому порядку;

Ø Сторінки не нумеруються

До тексту доповіді обов’язково додається рецензія наукового керівника (у разі відсутності у автора наукового ступеня).

ЗРАЗОК ОФОРМЛЕННЯ ДОПОВІДІ

Петренко Василь Дмитрович,

к.ю.н., доцент кафедри цивільного права

Національного університету «Одеська юридична академія»

РИМСЬКЕ ПРАВО ЯК ПІДҐРУНТЯ ПРАВОВИХ СИСТЕМ СУЧАСНОСТІ

Зі зміною економічних реалій сьогодення виникає нагальна потреба [… текст доповіді …]

 

Література:

1. Пахман С.В. История кодификации гражданского права / Пахман С.В. – М.: Зерцало, 2004. – 267 с.

N.B. Редакційна колегія залишає за собою право чистового редагування або відхилення матеріалу, який оформлений з порушенням зазначених вище вимог!

NOTA BENE (НЕОБХІДНО ПАМ'ЯТАТИ):

1. За участь в конференції, покриття витрат по забезпеченню роботи та публікацію матеріалів учасником конференції сплачується внесок у розмірі 200 грн., який вноситься особисто, поштовим переказом (65009, м. Одеса, вул. Піонерська, 9, Гребенщіковій Тетяні Аркадіївні) або на картковий рахунок Укрсиббанку № 26253007267391 Гребенщіковій Тетяні Аркадіївні.

2. Для учасників конференції, які не можуть прийняти особистої участі у роботі конференції, необхідно додатково перерахувати 20 грн. для покриття поштових витрат з пересилки тез доповідей

3. Публікації для докторів наук – безкоштовно.

4. Організаційний внесок для студентів складає 100 грн.

5. Збірку тез конференції планується видати до початку конференції та роздати (розіслати) всім учасникам конференції. Особи, які бажають отримати додаткові примірники збірок тез конференції, можуть замовити їх завчасно в оргкомітеті.

6. Всі витрати по відрядженню та проживанню здійснюються учасником конференції за власний рахунок, або за рахунок сторони, що його відряджала.

 

ПЛАН РОБОТИ КОНФЕРЕНЦІЇ

 

24 травня 2013 р. – відкриття конференції, пленарне засідання, робота по секціям;

25 травня 2013 р. – робота круглого столу, теми обговорення «Методологічні засади підґрунтя вдосконалення цивільного законодавства України» та «Актуальні проблеми права інтелектуальної власності: захист авторських та суміжних прав від контрафакції, піратства та плагіату».

ТЕРИТОРІАЛЬНЕ РОЗТАШУВАННЯ

Усі основні заходи, які заплановані організаційним комітетом конференції планується провести в центральному корпусі Національного університету «Одеська юридична академія» та корпусі факультету цивільної та господарської юстиції, які розташовані за адресою:


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.002 сек.)