АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Операції за коштами від повернення бюджетних позичок та кредитів, наданих під державні гарантії за рахунок загального фонду Державного бюджету

Читайте также:
  1. I. Розрахунок опору опускних труб
  2. III. Розрахунок корисного напору циркуляції відвідних труб
  3. V. Розрахунок немеханічного обладнання.
  4. VII. Розрахунок площі цеху
  5. VIII. ГАРАНТІЇ ДІЯЛЬНОСТІ ПРОФСПІЛКОВИХ ОРГАНІВ ТА ІНШИХ ПРЕДСТАВНИЦЬКИХ ОРГАНІВ ПРАЦІВНИКІВ
  6. А)економія за рахунок масштабів, тов..диференціація, вимоги інцест., перехідні витрати, доступ до каналів розподілу, відносні перевитрати незалежно від масштабу
  7. Агент генеральний агентські операції
  8. Аеродинамічний розрахунок повітропроводів
  9. Активними операціями називаються операції з розміщення банківських ресурсів.
  10. Аналіз витрат і ефективності діяльності суб’єктів державного сектору.
  11. Аналітичний розрахунок параметрів пускових газліфтних клапанів
  12. Анотований перелік питань для тестового державного іспиту з навчальної дисципліни «Організація рекреаційних послуг»

Кошти від повернення бюджетних позичок та кредитів, наданих під державні гарантії за рахунок загального фонду Державного бюджету, зараховуються на аналітичні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3113 "Рахунок для зарахування повернення бюджетних кредитів, наданих за рахунок загального фонду Державного бюджету".Інформація щодо надходження та повернення платежів одночасно відображається на рахунках, відкритих за балансовим рахунком 7131 "Кредитування за вирахуванням погашення за коштами загального фонду Державного бюджету". Кредитовий залишок за рахунком 7131 дає інформацію про повернення бюджетних позичок до Державного бюджету з початку року. Крім того, інформація щодо повернення бюджетних позичок та кредитів за символами 250, 251, 252 одно­часно відображається як погашення дебіторської заборгованості Державного бюджету.

Для щоденного перерахування платежів, які надійшли на аналітичні рахунки, відкриті за балансовим рахунком 3113, в обласному управлінні Державного казначейства та у Державному казначействі України (центральний рівень) відкриваються окремі рахунки за балансовим рахунком 3112 "Загальний фонд Державного бюджету". Залишки коштів від повернення зазначених бюджетних позичок та кредитів за день (з урахуванням повернень) у регламентований час засобами програмного забезпечення шляхом формування меморіальних документів перераховуються (списують­ся) на окремий рахунок, відкритий за балансовим рахунком 3112.

З рахунку обласного управлінні, відкритого за балансовим рахунком 3112, кошти на підставі платіжних доручень у регла­ментований час перераховуються на рахунок, відкритий у Державному казначействі за цим самим балансовим рахунком. Інформація щодо перерахування Державному казначейству України сум від повернення бюджетних позичок та кредитів одночасно відображається на рахунках, відкритих за балансовим рахунком 8211 "Кошти загальног о фонду Державного бюджету, передані вищим органам Державного казначейства". Дебетовий залишок за балансовим рахунком 8211 дає інформацію про суми від повернення бюджетних позичок та кредитів, перераховані з початку року.

Повернення коштів з рахунків, відкритих за балансовим рахунком 3113, здійснюється обласним управлінням Державного казначейства на підставі висновків органів державної податкової служби, рішень судових органів тощо. Повернення здійснюється з відповідного аналітичного рахунку в межах поточних надход­жень за день. У разі недостатності або відсутності коштів на від­повідних аналітичних рахунках, відкритих для зарахування коштів від повернення бюджетних позичок та кредитів, повернення здійснюється в межах поточних надходжень на відповідні ана­літичні рахунки за день у цілому по області. При цьому на відпо­відному аналітичному рахунку допускається дебетове сальдо.


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 | 8 | 9 | 10 | 11 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)