АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розрахунок амортизаційних відрахувань та відрахувань на поточний ремонт технологічного обладнання

Читайте также:
  1. I. Розрахунок опору опускних труб
  2. III. Розрахунок корисного напору циркуляції відвідних труб
  3. V. Розрахунок немеханічного обладнання.
  4. VI. Облік ремонту та поліпшення основних засобів
  5. VII. Розрахунок площі цеху
  6. Аеродинамічний розрахунок повітропроводів
  7. Аналіз використання виробничого обладнання
  8. Аналітичний розрахунок параметрів пускових газліфтних клапанів
  9. Ангар для ремонта самолетов компании «Реджис эйрлайнс»
  10. Ангар для ремонта самолетов компании «Реджис эйрлайнс»
  11. Ангар для ремонта самолетов компании «Реджис эйрлайнс»
  12. Аудит операций по ремонту основных средств.
Вартість об’єкту Вартість об’єкту без ПДВ, грн. Балансова вартість об’єкту, грн. Сума амортизаційних відрахувань, грн. Сума витрат на ремонт, грн..
  253583,33 253583,33    

 

Сума амортизаційних відрахувань розрахована виходячи з норми амортизаційних відрахувань 15 % на активну частину основних засобів. Сума відрахувань на ремонт виходячи з нормативу відрахувань 4 % від балансової вартості об’єкту на рік.

Розрахунок вартості паливно-мастильних, ремонтних та допоміжних матеріалів, а також запасних частин представлений в табл. 3.7.

Разом витрати на ПММ, допоміжні та ремонтні матеріали та запасні частини складають 128706 грн.

При розрахунку виходимо з норм витрачання матеріалів та запасних частин на окремі види робіт. При цьому витрати ремонтних матеріалів та запасних частин приймаються укрупнено у вартісних показниках на одне обслуговування або ремонт, а витрати паливно-мастильних матеріалів у натуральних показниках з зазначенням їх комплексної ціни за 1 кг.

Вартість ремонтних матеріалів та запасних частин складає 128706 грн.

Розмір накладних витрат приймаємо на рівні 100 % фонду оплати праці виробничого персоналу з нарахуваннями, тобто річна сума цих витрат складатиме 171756,43грн.

Розмір інших витрат у розрахунку складає 1332,5 грн./рік.

 

 

Висновки

Виконавши випускну роботу, ми отримали дуже важливі навички. Перед усім, освоїли практику бізнес планування, детально познайомилися з економічними розрахунками. Слід зазначити, що бізнес-план — це основний, на сьогоднішній день, вид представлення комерційних, виробничих, організаційно-правових та фінансових планів нового чи вже працюючого підприємства, спрямованих на досягнення мети, що передбачається системою цілей наміченого до реалізації бізнес-проекту. Також познайомилися з правильною підготовкою, оформленням і поданням необхідної установчої документації суб’єкта підприємницької діяльності.

Крім того, ми ознайомилися з багатьма деталями підприємницької діяльності. Можемо зазначити, що саме по собі поняття підприємництво передбачає вільну ініціативу конкретної людини, що вирішила витратити свою енергію, свій досвід, свої кошти заради здійснення конкретного бізнес-проекту, вирішила ризикнути своєю власністю задля збільшення своїх доходів, вирішення проблеми добробуту свого оточення, створення ефективної схеми заповнення продукцією (товарами, роботами, послугами) конкретної ринкової ніші, задоволення потреб конкретної групи споживачів, тобто, в решті решт, нас з вами.

 

ДОГОВОР АРЕНДЫ ПОМЕЩЕНИЯ

 

 

г. Тростянец «____» _______ 200__г.

 

______________________________________________________________________________________________ в дальнейшем АРЕНДОДАТЕЛЬ с одной стороны, и

______________________________________________________________________________________________ в дальнейшем АРЕНДАТОР, с другой стороны. В дальнейшем стороны, заключили настоящий Договор о нижеследующем:

ПРЕДМЕТ ДОГОВОРА

1.1. Согласно настоящего Договора АРЕНДОДАТЕЛЬ передает, Арендатор принимает в аренду помещение, в дальнейшем – помещение, для использования его под ______________________________________________ в порядке и на условиях указанных ниже:

1.2. Настоящий Договор заключается согласно законодательства Украины и Правилами использования помещений жилых домов и прилежащих к ним территорий, в дальнейшем – Правила.

1.3. Помещение, которое является объектом аренды, находится по адресу:

_______________________________________________________________________________________

характеристика помещения: _____________________________________________________________________

1.4. АРЕНДОДАТЕЛЬ передает, а АРЕНДАТОР принимает помещение «___»____________200__г.

1.5. С помещением в арендное использование передается:____________________________________________

______________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________________

1.6. Помещение принадлежит АРЕНДОДАТЕЛЮ на праве частной собственности, что подтверждается:

_______________________________________________________________________________________


1 | 2 | 3 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)