АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Текстовий процесор Word 2007

Читайте также:
  1. Архітектура мікропроцесорів
  2. Вставка у текстовий документ таблиці
  3. Завдання 3 Робота в середовищі текстового процесора WordPad
  4. Класифікація процесорів.
  5. Лексичний аналіз в мовних процесорах
  6. Мови програмування та мовні процесори
  7. Основні поняття про текстовий редактор
  8. Розділ 1. ТЕКСТОВИЙ ПРОЦЕСОР OPEN OFFICE.ORG WRITER
  9. Синтаксичний аналіз в мовних процесорах
  10. Синхронізація центрального процесора.
  11. Структурна схема процесора.

Колонтитули (фр. сolon ne – стовпець, лат. titul us – заголовок) – це службові повідомлення, які розміщуються на полях сторінки докумен-та. Інформація колонтитула відображається на всіх сторінках документа або деякій його частині. У Word 2007 розрізняють верхній, нижній і бічні колонтитули. Колонтитули можуть містити номери сторінок, назву документа або поточного розділу, прізвище автора, графічні зображення тощо. Колонтитули першої сторінки, парних і непарних сторінок можуть відрізнятися.

 

22. Налаштування інтерфейсу користувача текстового процесора Word 2007. Режими перегляду документа
Налаштування середовища текстового процесора Word 2007
Наприклад, користувач за бажанням може згорнути чи розгорнути Стрічку подвійним клацанням на ярлику відкритої вкладки, відключити чи повернути режим показу лінійки вибором кнопки Лінійка над вертикальною смугою прокручування.
Интерфейс це основна начинка Ворд, ленти та її функції..

 

Створення та редагування нумерованих і маркованих списків у Word 2007. Однорівневі та багаторівневі списки.

У текстовому процесорі Word 2007 можна створювати списки трьох

типів:

 Маркований, у якому кожний абзац на початку позначається деяким спеціальним символом (маркером).

 Нумерований, у якому на початку кожного абзацу вказується його номер. Порядковий номер абзацу в списку може задаватися числом (записаним арабськими або римськими цифрами), літерою алфавіту

або числівником.

 Багаторівневий, у якому абзаци пронумеровані за їхньою ієрархічною структурою. Максимальна кількість вкладень елементів багаторівневого списку – 9 рівнів.

Існує кілька способів оформлення деякого фрагмента тексту у вигляді маркованого чи нумерованого списку.

 

І с п о с і б. Основний. Для початку введення списку слід розмістити курсор у потрібному
місці документа і виконати Основне > Абзац >Маркери або Нумерація.
І І с п о с і б. Автоматичне створення списку.
Розмістивши курсор у потрібному місці документа, слід увести спеціальні умовні символи,
які визначають вид бажаного списку, і натиснути клавішу Пропуск. Одразу ж умовні символи перетворяться на відповідний маркер або номер. Далі можна розпочинати введення першого елемента списку.
І І І с п о с і б. Перетворення на список. Якщо деякі абзаци тексту, введеного раніше, потрібно оформити як список, то слід виділити ці абзаци і вибрати на Стрічці кнопку відповідного типу списку: Маркери, Нумерація. Для вибору іншого виду списку слід вибрати
кнопку.

 

Багаторівневі списки

Для створення багаторівневого списку на Стрічці слід вибрати кнопку Багаторівневий список і варіант оформлення списку в Бібліотеці списків. Даліпотрібно вводити елементи списку,

 

Стилі у Word 2007

 

Стиль - це набір параметрів форматування, який застосовують до тексту документа, щоб швидко змінити його зовнішній вигляд. Стилі дозволяють застосувати одночасно всю групу атрибутів форматування до тексту документа. Існує три типи стилів: стиль символу, стиль абзацу, стиль таблиці.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)