АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Ми повинні повчитися з нашого недалекого минулого, коли були під ярмом Радянського Союзу

Читайте также:
  1. БІЛОРУСІ ДО РАДЯНСЬКОГО СОЮЗУ
  2. В результаті вивчення дисципліни студенти повинні
  3. В результаті вивчення курсу студенти повинні
  4. Варіанти відповідей тестового завдання повинні мати окрему індексацію (нумерацію).
  5. Великі програми повинні розроблятися так щоб їх супровід був максимально зручним.
  6. Ви завжди повинні відмовляти:
  7. Витоки інформаційного нашого суспільства та деякі, основні концепції
  8. Він для нас, людей, і ради нашого спасіння зійшов з небес, і воплотився від Духа Святого і Марії Діви, і став чоловіком.
  9. Джерела права Європейського Союзу. Класифікація джерел права Європейського Союзу
  10. Доручення прем’єр-міністра України повинні виконуватись не більше
  11. ЕВОЛЮЦІЯ ВИДАВНИЧОЇ МЕРЕЖІ РАДЯНСЬКОГО ТИПУ
  12. За чий рахунок повинні бути придбані засоби індивідуального захисту та спецодяг?

P.S:

НАС Є БІЛЬШЕ, не допустимо, щоб жменька можновладців (олігархів), маніпулювали нами! Якщо ми об’єднаємось і виступимо проти безбожних законів, то зможемо змусити їх змінити закони на такі, що зберігають наше життя!

Покажемо їм, що ми не сіра маса чи бидло, яким можна маніпулювати, а такі ж самі повноправні громадяни у своїй державі, як і вони.

Будьте правдивими християнами та справжніми патріотами України! Не на словах, а на ділі!!! Не допустимо знищення нашої держави! Боріться за Бога і Україну!

Ти отримав потрібну інформацію!!! Зроби перед Богом свій вільний вибір!!!

ПОМНОЖ ТА РОЗПОВСЮДЬ ЦЮ ЛИСТІВКУ ІНШИМ!

Зразок заяви про відмову на добровільну згоду використання персональних даних:

кому: __________________________

Заява.

Я, _____________________________________________, стосовно надання мною згоди на обробку персональних даних для цілей ведення бухгалтерського, податкового та кадрового обліку, керуючись:

- ст. 32 Конституції України, згідно з якою «не допускається збір, зберігання, використання та розповсюдження конфіденційної інформації про особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, лише в інтересах національної безпеки, економічних благ та прав людини»;

- ст. 11 Закону України «Про інформацію», згідно з якою «забороняється збирання відомостей про особу без її попередньої згоди, за виключенням випадків, передбачених законом»;

- абз. 5 п. 2 ст. 8 Закону України №2297-VІ від 01.06.2010 р. «Про захист персональних даних», згідно з яким особа має право «пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом».

- п. 6 ст. 6 Закону України №2297-VІ від 01.06.2010 р. «Про захист персональних даних», згідно з яким «не допускається обробка даних про фізичну особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини»,

ЗАЯВЛЯЮ:

Я не даю згоди на обробку моїх персональних даних, а для ведення бухгалтерського, податкового та кадрового обліку, що визначено відповідними законами України (в інтересах економічного добробуту), а також інших видів обліку, які передбачено законами України, моя згода законом не передбачена.

Дата _________ Підпис_______________

Для відкликання підпису:

Кому __________________________

ЗАЯВА

Цим повідомляю Вам, що я, __________________________, керуючись абз. 5 п. 2 ст. 8 Закону України №2297-VІ від 01.06.2010 р. «Про захист персональних даних», згідно з яким я маю право «пред’являти вмотивовану вимогу із запереченням проти обробки своїх персональних даних органами державної влади, органами місцевого самоврядування при здійсненні їхніх повноважень, передбачених законом»,

відзиваю надану мною раніше згоду на обробку моїх персональних даних (вказівка на документ, яким давалась така згода).

Для цілей ведення податкового, бухгалтерського, статистичного обліку, оскільки вони здійснюються на підставі відповідних законів України, в інтересах економічного добробуту, моя згода законом не передбачена.

Ведення вищеперелічених обліків з використанням баз персональних даних здійснювалось Вами і раніше без порушення Конституції України.

Керуючись:

ст. 32 Конституції України від 28.06.1996 р., згідно з якою «не допускається збір, зберігання, використання та розповсюдження конфіденційної інформації про особистість без її згоди, крім випадків, визначених законом, лише в інтересах національної безпеки, еконо-мічних благ та прав людини»,

та ст. 11 Закону України «Про інформацію» №2657-12 від 02.10.1992 р. в редакції від 13.01.2011 р., згідно з якою «забороняється збирання відомостей про особистість без її попередньої згоди, за виключенням випадків, передбачених законом»,

ЗАЯВЛЯЮ:

Я не даю згоди на обробку моїх персональних даних.

Закон України «Про захист персональних даних» тільки підтверждує означене положення:

п. 6 ст. 6 Закону України №2297-VІ від 01.06.2010 р. «Про захист персональних даних»: «Не допускається обробка даних про фізичну особу без її згоди, крім випадків, визначених законом, і лише в інтересах національної безпеки, економічного добробуту та прав людини».

Дата __________________ Підпис________________

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)