АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Гуз Галиною Миколаївною

Читайте также:
  1. V. Дайте характеристику кваліфікуючих, особливо кваліфікуючих ознак злочинів, передбачених ст.ст.185-187, 189-191 КК (заповніть таблицю)
  2. Головне - допомогти дитині усвідомити спосіб мовленнєвої дії, тобто привчити дітей виражати словами свої дії, дати зразок виконання.
  3. Додаток 2 10 страница
  4. Додаток 2 12 страница
  5. Етапи еволюції стратегічного управління
  6. Етапи проведення дослідження
  7. Загальний порядок припинення трудового договору
  8. Прогалини в праві. Аналогія закону й аналогія права
  9. Цивільний кодекс як основне джерело цивільного права

- Яку частину у вашому раціоні займає хліб та хлібобулочні вироби?

- 35% мого раціону займає хліб та 5 % - хлібобулочні вироби.

- Ви, як керівник навчального закладу, яким виробникам хліба віддаєте перевагу для харчування дітей у їдальні?

- В шкільній їдальні щоденно харчується близько 100 учнів. Важливим завданням адміністрації школи є забезпечення шкільної їдальні свіжими та корисними продуктами харчування, а особливо хлібом. Тому діти вживають хлібобулочну продукцію нашого районного хлібокомбінату «Бершадьхліб».

- Чи чули ви незадоволення якістю хліба з боку дітей та батьків?

- Незадоволень як таких не було. Наші діти з’їдають хліба доволі, адже він завжди свіжий і смачний. Особливим попитом користуються булочки до чаю.

- У майбутньому, як керівник навчального закладу, плануєте використовувати продукцію даного підприємства чи мінятимете постачальника?

- Якість продукції нас задовольняє. З даним комбінатом ми співпрацюємо тривалий час і завжди знаходимо спільну мову.

- Ваші побажання та пропозиції.

- Хотілося, аби збільшився асортимент хлібобулочних виробів, адже дітей завжди цікавить щось нове.


4. Результати проведеної роботи

 

На основі проведених спостережень, анкетування населення та інтерв’ю виявлено такі результати.

1. Із 200 опитаних мешканців нашого села 16% купують хліб щодня, інші 84% - через день.

2. 45% покупців не цікавляться виробниками, а купують хліб, оцінюючи його зовнішній вигляд, 55% знають, чию продукцію вони купують і ніколи не зраджують своїм вподобанням.

3. Найбільш вживаним є пшеничний хліб круглої форми (паляниця), що становить 80% від усієї купівлі. Житній хліб купують постійні покупці – 16%, інші хлібобулочні вироби (батони, плетенки, булочки) становлять лише 4%.

4. В першу чергу покупці звертають увагу на ціну продукції (75%), яка останнім часом не є стабільною, тому такий критерій як якість продукції відходить на задній план. І лише 25% не зважають на ціну, а обирають якість.

5. За усіма буденними турботами люди не завжди звертають увагу на умови перевезення та зберігання хліба. Головне те, що він є на полицях магазинів.

6. Про те що в нашому регіоні існують інші виробники хліба, люди знають, і тому 90% жителів хотіли б споживати продукцію Гайворонського, Гайсинського, Ананіївського, Уманського хлібокомбінатів.

7. 2/3 опитаних жителів села знають про існування організацій захисту прав споживачів, але жоден з них не звертався по їх допомогу.

 

Висновки

 

Отже, на основі результатів проведеної роботи можна стверджувати, що в нашому селі постачальниками хліба та хлібобулочних виробів є комбінати, які ведуть здорову конкуренцію у боротьбі за споживача. Вони намагаються представляти гарні асортименти своєї продукції, аби задовольнити вподобання населення.

Проте, в селі ще живуть давні українські традиції випічки домашнього селянського хліба. Більшість людей старшого віку цінують смакові якості саме домашньої випічки. Оскільки економічно невигідно випікати одну-дві хлібини в домашній печі, тому хліб та інші хлібні вироби печуть переважно на великі свята та урочисті події, зокрема на Великдень печуть духмяні паски, а жодне весілля не обходиться без запашного величавого короваю.

 

 

 
 

 

 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)