АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Глава 1. Вимоги до персоналу, який забезпечує культуру і якість надання готельних послуг

Читайте также:
  1. G. Послуги з транспортування трубопроводами
  2. II. Вимоги до приміщень зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних засобів.
  3. II. ГОСУДАРСТВЕННЫЙ СТРОЙ И ГЛАВА ГОСУДАРСТВА.
  4. III. Особливі вимоги, які пред'являються до зберігання вогненебезпечних та вибухонебезпечних речовин.
  5. IV. Вимоги до оформлення ветеринарних документів на переміщення тварин
  6. V. Вимоги до транспортування вакцин, анатоксинів та алергену туберкульозного
  7. А)економія за рахунок масштабів, тов..диференціація, вимоги інцест., перехідні витрати, доступ до каналів розподілу, відносні перевитрати незалежно від масштабу
  8. Адміністративних послуг
  9. Адміністративної послуги
  10. Адміністративної послуги
  11. Адміністративної послуги
  12. Адміністративної послуги

Зміст

 

Глава 1.Требованія до персоналу, який забезпечує культуру та якість надання готельних послуг...................................................................... 7

1.1. Стиль в обслуговуванні гостей готелі.................................................... 7

1.2. Вимоги, що пред'являються до зовнішньому вигляду і особистої гігієни персоналу готелю............................................................................................. 8

Глава 2. Організація підвищення культури і якості обслуговування в

2.1. Культура поведінки персоналу - Одна зі складових культури обслуговування гостей у готелі...................................................... 14

2.2. Вимоги, що пред'являються до якістю готельних послуг............... 19

2.3. Шляхи підвищення культури і якості обслуговування в готелі......... 22

Глава 3. Система підвищення культури і якості обслуговування в готелі

3.1. Характеристика готелю В«ValenciaВ»....................................................... 27

3.2. Організація культури і якості обслуговування в готелі В«ValenciaВ»

Висновок

Список використаної літератури.................................................................. 36

Введення

 

Індустрія туризму - Трудомісткий процес, що займає важливе місце в економіці більшості країн. p> Готельне господарство є однією з основних складових індустрії гостинності, яке вважається однією з найбільш швидко і перспективних.

Мистецтво обслуговування - це прояви високого професіоналізму з розкриттям зростаючої ролі людського фактора. Динамізм в системі мистецтва обслуговування - це реалізація численних організаційних заходів, спрямованих на досягнення незмінного успіху. У ньому концентрується реальна значимість сервісної діяльності, де виключається одноразова дія з виконання надаваних послуг в облаштуванні туристів.

Специфіка професійного обслуговування в готелі становить систему соціально - культурних заходів, що виключають найменше умова для конфліктної ситуації.

Тому, культурі обслуговування необхідно приділяти постійну увагу. Сервіс ні в якому разі не може носити ознака тимчасовості і обираності, і полягає виключно в задоволенні потреб гостей.

Важливим завданням індустрії гостинності є розробка та впровадження в практику загальноприйнятих норм і методів обслуговування.

Відмінний сервіс досягається роботою всього колективу, а не тільки роботою окремих служб, працюють безпосередньо з клієнтами.

Культура обслуговування - це важливий елемент організаційної культури, спрямований на обслуговування клієнтів на основі певних правил, процедур, практичних навичок і вмінь. Тема курсової роботи є актуальною в наші дні, так як культура і якість обслуговування в готелях є однією з важливих складових індустрії гостинності.

Метою курсової роботи є спроба розглянути систему підвищення культури і якості обслуговування в готелях України.

Головним завданням є визначення основних доріг підвищення культури і якості обслуговування у готелях.

Предметом дослідження є проблема культури і якості обслуговування в сфері гостинності.

Об'єктом дослідження є готель В«ValenciaВ».

В ході курсової роботи були використані наступні джерела інформації: Конституція України, Закон України В«Про туризмВ», В«Правила користування готелями й аналогічними засобами розміщення В», ГОСТ 4269 - 2003. В«Послуги туристичні. Класифікація готелів В»та інші джерела інформації.

Глава 1. Вимоги до персоналу, який забезпечує культуру і якість надання готельних послуг


1 | 2 | 3 | 4 | 5 | 6 | 7 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.009 сек.)