АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Грудня 2013 р

Читайте также:
  1. Генеральної Асамблеї ООН від 10 грудня 1948 року
  2. З 28 жовтня по 29 грудня 2013 року
  3. Союзний договір між Росією і Україною 28 грудня 1920 р.
  4. Термін виконання: 15 грудня (магістри – 15 жовтня) 2012

СТУДЕНТСЬКЕ НАУКОВЕ ТОВАРИСТВО

БІОЛОГІЧНИЙ ФАКУЛЬТЕТ

VIII МІЖНАРОДНА КОНФЕРЕНЦІЯ МОЛОДИХ УЧЕНИХ

«БІОЛОГІЯ: ВІД МОЛЕКУЛИ ДО БІОСФЕРИ»

Харків, Україна

грудня 2013 р.

ШАНОВНІ КОЛЕГИ!

Запрошуємо Вас узяти участь у роботі VIII Міжнародної конференції молодих науковців «Біологія: від молекули до біосфери», яка відбудеться у Харкові 3 – 6 грудня 2013 року.

Організатори конференції: біологічний факультет та Студентське наукове товариство Харківського національного університету імені В.Н. Каразіна.

До участі у конференції запрошуютьсястуденти, аспіранти та молоді науковці (віком до 35 років), які проводять дослідження у галузях біології, біомедицини та екології, а також проводять розробки у галузі біологічної освіти.

Форма участі у конференції очна. Учасники конференції можуть обрати одну з двох форм представлення своїх матеріалів: 1) усна доповідь, 2) стендова доповідь.

Робочі мови конференції:українська, російська, англійська.

Робота конференції планується за наступними напрямками:

¾ біохімія ¾ біофізика ¾ молекулярна та ¾ клітинна біологія ¾ біоінформатика ¾ генетика та селекція   ¾ фізіологія людини та тварин ¾ біомедицина ¾ мікробіологія, вірусологія та імунологія ¾ біотехнологія   ¾ фізіологія та біохімія рослин ¾ ботаніка ¾ зоологія ¾ мікологія та фітопатологія ¾ екологія

До початку роботи конференції буде видано збірку тез доповідей учасників. Її матеріали будуть розміщені на сайті біологічного факультету ХНУ та на сайті конференції після завершення роботи конференції.

Для участі у конференції до 28 жовтня 2013 р. на електронну адресу конференції molecule_biosphere@ukr.net необхідно надіслати заявку та електронну версію тез (в одному листі вкладеними файлами). Для оформлення заявок використовуйте зразок zayavka_ukr. Звертаємо Вашу увагу на те, що заявки необхідно оформлювати лише за цим зразком. Заявки, оформлені іншим чином, та заявки, надіслані без тез, розглядатися не будуть. Файл із заявкою/ами, де подано інформацію про всіх авторів тез, надсилає доповідач. Назва файлу із заявкою/ами має відповідати прізвищу доповідача латиницею. Зразок назви файлу – meleshko_zayavka. Файл має бути виконаний у форматі rtf. У темі електронного листа необхідно зазначити прізвище доповідача та напрям, за яким подаються тези, наприклад: Мелешко, зоологія.

На поштову адресу оргкомітету до 28 жовтня 2013 р. необхідно надіслати:

· роздрукований екземпляр тез, підписаний усіма авторами і науковим керівником,

· роздрукований екземпляр заявки на участь,

· квитанцію про сплату організаційного внеску з вказівкою П.І.П. платника/ів.

УВАГА! В разі відсутності в темі електронного листа назви напряму тези можуть не розглядатися. Матеріали вважаються отриманими, якщо оргкомітет надіслав підтвердження про отримання електронних варіантів тез та заявок на Вашу електронну адресу. У разі відсутності підтвердження, просимо надіслати матеріали ще раз протягом тижня з моменту першого надсилання.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)