АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Заняття №7

Читайте также:
  1. Відкрите заняття проводилося у зв’язку з участю у конкурсі на посаду доцента кафедри алгебри, геометрії та математичного аналізу.
  2. Друге заняття
  3. ЗАГАЛЬНІ Методичні рекомендації до вивчення тем, що виносяться на семінарські заняття та на самостійну роботу.
  4. Заняття 1
  5. ЗАНЯТТЯ 1
  6. Заняття 1-2
  7. Заняття 10
  8. Заняття 11
  9. Заняття 12
  10. Заняття 13
  11. Заняття 14
  12. Заняття 15

(Тест на залік №2)

План роботи:

1). Консультації (при потребі) по темі самостійної роботи №6 (Списки в Microsoft Word) і самостійної роботи №7 (Таблиці в Microsoft Word).

2). Сьогодні здайте підготовлений вами автобіографічний нарис. Залиште його в окремій папці «ЛЖ‑11. Автобіографічні нариси» або у папці «ЛЖ‑12. Автобіографічні нариси», що знаходиться у папці для здачі робіт на диску S. Ім’я документу Word «ЛЖ‑11.Прізвище. Авт.нарис» або відповідно «ЛЖ‑12.Прізвище. Авт.нарис». Вставте у текст свою фотографію. Нагадую про об’єм тексту: 4000 знаків.

3). (Тест на залік №2)

На двох попередніх заняттях ви дослідили два інтернет видання Телекритика і Українська правда. Ви з’ясували як висвітлюється обрана вами тема на сторінках цих видань. Наскільки широко представлені матеріали по цій темі, наприклад скільки публікацій за два роки (від 1.01.2011), Хто із авторів (і що) пише на вашу тему. Можливо у вас склалися якісь оціночні судження про ці видання.

Оформіть результати проведеної роботи у вигляді документу Word, який буде розглядатися як тестова робота на залік №2. (Першою є автобіографічний нарис).

Ім’я документу Word: «ЛЖ‑11.Прізвище.Тест на залік №2» або відповідно «ЛЖ‑12.Прізвище.Тест на залік №2». Залиште його у папці для здачі робіт на диску S. Раджу вам зберегти цей документ також у своїй персональній папці і на флешці.

Вимоги до структури і формату статті (тест№2).

Прізвище і ім’я (Формат. Вирівнювання абзацу – по правому краю, шрифт – на ваш смак)

Назва статті (Формат. Вирівнювання абзацу – по центру, шрифт – на ваш смак)

У верхньому лівому куті в тексті вставте своє фото. (Формат малюнка. Обътекание – по контуру)

Об’єм статті 3-4 сторінки, 6–7тис. знаків, висота шрифту 14 кеглів.

Для скопійованих із інтернету фрагментів вибираєте шрифт темно синього кольору, в кінці фрагменту обов’язково вставляєте сноску – посилання на джерело (автор статті, назва статті, дата публікації, назва видання, електронна адреса сторінки. Скопіювати електронну адресу можете у адресному полі браузера),.наприклад так[1].

Стаття може бути присвячена одному або кільком аспектам, пов’язаним із громадянським суспільством, наприклад:

громадянське суспільство і держава;

громадянське суспільство і засоби масової інформації;

роль журналіста у громадянському суспільстві;

цензура і самоцензура ЗМІ і журналістів;

громадянське суспільство і свобода слова;

громадянське суспільство та громадські об’єднання;

громадянське суспільство і принцип «моя хата скраю»;

сильна духом, смілива, небайдужа людина – основа громадянського суспільства,

або інші важливі на вашу думку аспекти громадянського суспільства.

4). Скопіюйте із папки поточні завдання документ автопортрет групи. Вставте у відповідний рядок таблиці своє фото і залиште документ під своїм іменем у папці для здачі робіт на диску S. Ім’я документу Word: «ЛЖ‑11.Прізвище.Фото» або відповідно «ЛЖ‑12.Прізвище.Фото».

 

 

Бажаю всім плідної роботи

А. І. Ярох

Інформація про викладача:

Ярох Анатолій Іванович. Доцент кафедри журналістики

 

Контакти. e-mail адреса: yaroh@meta.ua

Тел. 0504023570; каф. 7075230.

Сторінка на Facebook: Анатолий Ярох.

Сторінка vkontakte.ru: Анатолій Ярох

Блог. Анатолій Ярох. http://yarokh.blogspot.com/

 


[1] Музичук А. Iнформаційний простір — не прохідний двір / Аркадій Музичук // «День», № 182, п’ятниця, 08 жовтня 2010 року [Електронний ресурс] — Режим доступу: http://www.day.kiev.ua/312009


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)