АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Варіант 20

Читайте также:
  1. Варіант 0
  2. Варіант 1
  3. Варіант 1
  4. Варіант 1
  5. Варіант 1
  6. Варіант 1
  7. Варіант 1.
  8. ВАРІАНТ 11
  9. Варіант 12
  10. Варіант 12
  11. ВАРІАНТ 12
  12. Варіант 13

1. Підберіть та опішить методику оцінки нервово-психічного напруження старшокласника. Проведіть оцінку вказаного стану та зробить висновок що до результатів.

2. Психологічні фактори, що впливають на процес навчання

3. Скласти анотацію до роботи: Рогов В.И. «Использование цвета и других приемов в работе психолога» // Настольная книга практического психолога. –М.: ВЛАДОС-ПРЕСС, 2002. - Кн.2.: Работа психолога со взрослыми. С.466-470.

 

Варіант 21

1. Підберіть та опішить методику оцінки рівня стривоженості старшокласника. Проведіть оцінку вказаного стану та зробить висновок що до результатів.

2. Робота з дітьми з “груп ризику” (діти з емоційними порушеннями, ліворукі, гіперактивні)

3. Скласти анотацію до роботи: Леонтьев А.Н. Формирование личности. //Психология личности. Тексты / под ред. Ю.Б.Гипенрейтер, А.А. Пузырея.- М.: МГУ, 1982. С.150-160.

 

Варіант 22

1. Підберіть та опішить методику оцінки рівня прояву субдепресії (зниженого настрою) старшокласника. Проведіть оцінку вказаного стану та зробить висновок що до результатів.

2. Мотивація і продуктивність педагогічної діяльності

3. Скласти анотацію до роботи: Выготский Л.С. Развитие личности и мировоззрения ребенка. //Психология личности. Тексты / под ред. Ю.Б.Гипенрейтер, А.А. Пузырея.- М.: МГУ, 1982. С.161-165.

 

Варіант 23

1. Підберіть та опішить методику для вивчення професійних інтересів старшокласників. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Структура взаємин однокласників, її вплив на мотивацію навчання

3. Скласти анотацію до роботи: Божович Л.И. Сициальная ситуация и движущие силы развития ребенка. //Психология личности. Тексты / под ред. Ю.Б.Гипенрейтер, А.А. Пузырея.- М.: МГУ, 1982. С.166-171.

 

Варіант 24

1. Підберіть та опішить методику оцінки професійної діяльності вчителя. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Структура міжособистісних відносин у педагогічному колективі. Вплив негативних факторів на діяльність педагога

3. Скласти анотацію до роботи: Зейгарник Б.В. О патологическом развитии личности. //Психология личности. Тексты / под ред. Ю.Б.Гипенрейтер, А.А. Пузырея.- М.: МГУ, 1982. С.187-196.

 

 

Варіант 25

1. Підберіть та опішить методику оцінки професійної спрямованості особистості вчителя. Проведіть діагностування за даною методикою та зробить висновок що до результатів.

2. Положення дитини в колективі як фактор формування особистості

3. Скласти анотацію до роботи: М.Г.Ярошевский «Детская и педагогическая психология» //М.Г.Ярошевский. История психологии. –М.: Мысль, 1976. –С.273-281.

 


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.004 сек.)