АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Розписка. Це письмове підтвердження певної дії, що відбулася, — передачі й отримання документів, товарів, грошей від під­приємства або приватної особи

Читайте также:
  1. Розписка

Це письмове підтвердження певної дії, що відбулася, — передачі й отримання документів, товарів, грошей від під­приємства або приватної особи.

Розписка може бути приватного (особа отримує цінності від особи) і службового (особа — представник установи — отримує цінності від цієї або іншої установи) характеру.

Р е к в і з и т и:

1. Назва виду документа.

2. Текст:

— прізвище, ім'я, по батькові та посада особи, яка дає розписку й підтверджує отримання цінностей;

— прізвище, ім'я, по батькові та посада особи, яка передала цінності;

— точні найменування матеріальних цінностей, їх кількість і вартість — словами і цифрами;

— відомості про документ (паспорт, посвідчення), що засвідчує особу, яка отримує цінності;

— підстава передачі й отримання цінностей.

3. Дата.

4. Підпис особи, яка отримала цінності.

5. Завірення підпису (у приватній розписці).

Зразки:

Розписка

Я, студент фізико-математичного факультету Національ­ного педагогічного університету імені М. П. Драгоманова Тесленко М. Н., отримав від завідувача бібліотеки К. П. Проценко для тимчасового користування на час канікул 1 (один) підруч­ник із фізики, 1 (один) підручник із математики, 1 (один) підручник із філософії,

00.00.00 Підпис

Підпис студента Тесленка М. Н. засвідчую.

Декан фізико-математичного

факультету (підпис) О. В. Теплюк

Розписка

Я, Сидорчук Світлана Миколаївна, взяла в борг у Олексюк Надії Андріївни 500 (п'ятсот) гривень. Зобов'язуюся повер­нути всю суму до 1 грудня 2002 р.

Домашня адреса: вул. Кибальчича, 11, кв. 3, Київ-183. Паспорт МА-ІХ № 675849, виданий Дарницьким РВВС України м. Києва 27 листопада 2002 р.

00.00.00 Підпис

Підпис Сидорчук С. М. засвідчую.

Державний нотаріус (підпис) Р.О.Пилипчук

Печатка

Скарга

Це документ, у якому особа (установа) вказує на порушення її прав та інтересів з боку іншої особи (установи) і пропонує вжити належних за­хо­дів для ліквідації такого порушення.

Р е к в і з и т и:

1. Адресат (назва установи або посада, прізвище та ініціали особи, яка має повноваження щодо розгляду цієї скарги).

2. Адресант (прізвище, ім’я, по батькові в родовому відмінку, по­са­да, за необхідності домашня адреса й паспортні дані особи, яка подає скаргу).

3. Назва виду документа.

4. Текст.

5. Дата.

6. Підпис.

7. Засвідчення підпису (якщо потрібно).

З р а з о к:

Завідувачеві відділу трудової

зайнятості населення Дзержинської

райдержадміністрації м. Харкова

п. Пономаренку О. П.

Васильєва Дениса Петровича,

що мешкає в м. Харкові на

вул. Леніна, б. 40, кв. 51

Скарга

2003 року я закінчив медичне училище № 1 м. Харкова й отримав спеціальність фельдшера. Інвалід третьої групи. Із 3 серпня 2003 року зареєстрований у Дзержинському райвиконкомі як непрацевлаштований.

Прошу Вас посприяти найшвидшому вирішенню мого питання.

 

01.02.2004 р. (підпис)

Рапорт

Це письмове звернення працівника до вищої посадової особи з викладом питань службового чи особистого характеру й проханням у зв’язку із цим.

 

Р е к в і з и т и:

1. Адресат.

2. Назва виду документа.

3. Текст документа.

4. Відмітка про наявність додатків, якщо вони є.

5. Підпис.

6. Дата.

З р а з о к:

Першому заступникові

Міністра внутрішніх справ України

генерал-лейтенанту міліції

Сергійчуку О. А.

Рапорт

На ім’я керівника Апарату Міністра внутрішніх справ України 16 травня 2003 року з Печерського районного суду м. Києва надійшли лист та копія скарги жительки м. Краматорська Донецької області Подсєкайло С.І., в якій вона стверджує про начебто допущені порушення Закону працівниками міліції Краматорського міськвідділу.

У грудні 2002 року прокуратурою Донецької області на підставі заяв Подсекайла О. В. і Подсєкайло С. І. було порушено кримінальну справу стосовно працівників міліції Краматорського міськвідділу Гриневича С. А. й Опішнянського С. В. за ознаками злочину, передбаченого ст. 166 п. 2 КК України (перевищення влади або посадових повноважень).

У ході проведеного прокуратурою м. Славянська слідства встановлено, що працівники міліції Гриневич С. А. і Опішнянський С. В., виконуючи постанову міського суду про адміністративний арешт Подсєкайло О. В., намагалися затримати його. Але сам Подсєкайло О. В. і його дружина Подсєкайло С. І. законним вимогам працівників міліції не підкорились та вчинили опір.

За результатами слідства прокуратура м. Славянська дійшла висновку, що працівники міліції Гриневич С. А. й Опішнянський С. В. діяли в рамках Закону України “Про міліцію”, тому в лютому 2003 року справа відносно них закрита за відсутністю в їх діях складу злочину.

Про ці обставини подружжя Подсєкайло повідомлялось міськпрокуратурою, Донецькою облпрокуратурою та Генеральною Прокуратурою України.

Враховуючи ці обставини, уважаю за необхідне:

- Головному слідчому управлінню разом із Головним штабом МВС України підготувати відповідні інформацію та матеріали для Печерського районного суду м. Києва.

- доручити Головному штабу визначитися відносно працівника, який буде захищати інтереси МВС у суді.


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.005 сек.)