АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Результати іспиту оцінюються в діапазоні від 0 до 40 балів включно

Читайте также:
  1. III.Результати дослідження
  2. VIII. Шляхи, умови та очікувані результати реалізації Концепції формування позитивної мотивації на здоровий спосіб життя у дітей та молоді
  3. VІ. Назвіть юридичні строки, які слід застосувати у наведених положеннях (усього – 9 балів: по 3 бали за кожну правильну відповідь):
  4. для підготовки до здачі іспиту з дисципліни «Теоретичні проблеми кримінального судочинства»
  5. Забезпечення результативності навчально-пізнавальної діяльності студентів
  6. Звіт про фінансові результати за рік
  7. ІІ Результати атестації
  8. Імовірні результати конфлікту та форми його завершення
  9. Контроль знань і розподіл балів, які отримують студенти
  10. Контроль знань і розподіл балів, які отримують студенти.
  11. Контроль знань студентів у формі іспиту
  12. МЕТА, ЗАВДАННЯ ТА РЕЗУЛЬТАТИ ПРОХОДЖЕННЯ ПРАКТИКИ

Екзаменаційний білет містить 1 теоретичне, 1 практичне та 5 тестових завдань. Теоретичне питання оцінюється за 10-бальною шкалою, практичне завдання оцінюється за 10-бальною шкалою, тестові завдання оцінюється за 4-бальною. Вищий бал за теоретичне питання (10) ставиться, якщо студент показав усебічне, систематичне і глибоке знання навчально-програмного матеріалу, виявив творчі здібності в розумінні, викладенні і використанні навчально-програмного матеріалу. Теоретичні питання розкриті в повному обсязі, думки висловлені чітко, логічно, економічно грамотно.

0 балів ставиться студенту, який має пробіли в знаннях основного навчального матеріалу. Відповіді на теоретичну частину білету не розкривають суті питань та знаходяться на рівні нижче репродуктивного відтворення.

Вищий бал за практичне завдання (10) ставиться, якщо студент дав вичерпну характеристику нормативно правового акту, методично правильно і з належним поетапним поясненням, зробив висновки стосовно розглянутого питання.

Рівню 40-34 балів відповідає виявлення всебічного системного і глибокого знання програмного матеріалу; засвоєння основної та додаткової літератури; чітке володіння понятійним апаратом, методами, методиками та інструментами, передбаченими програмою дисципліни; уміння використовувати їх для розв'язання як типових, так і нетипових практичних ситуацій; виявлення творчих здібностей у розумінні, викладі і використанні навчально-програмного матеріалу. Студент дає обґрунтовані, глибокі та теоретично правильні відповіді на поставлені питання, демонструє здатність аналізувати, робити логічні висновки та узагальнення.

33-27 балів ставиться, якщо студент повністю засвоїв навчальний матеріал, знає основну літературу, викладає матеріал у логічній послідовності, робить певні узагальнення і висновки, але не наводить практичних прикладів у контексті тематичного теоретичного матеріалу або допускається незначних помилок у формулюванні термінів, категорій. У розкритті змісту питань студентом були допущені незначні помилки у формулюванні термінів, питання викладене недостатньо глибоко, у стислій формі.

26-20 балів ставиться у випадках, коли студент засвоїв в основному матеріал лекційного курсу, дає неповну відповідь на поставлене теоретичне запитання, допустився грубих помилок при розв'язанні практичних ситуаційних завдань. У розкритті змісту питань були допущені значні помилки у формулюванні термінів, питання викладене не глибоко, у занадто стислій формі.

19-0 балів студент отримує, якщо зовсім не відповідає на поставлене питання або відповідає неправильно. Відповідь містить зайвий матеріал, що не відповідає змісту питання і свідчить про нездатність студента зрозуміти питання.

В разі, коли відповіді студента оцінені менше ніж в 20 балів, він отримує незадовільну оцінку за результатами іспиту (тобто 0 балів).

Загальна підсумкова оцінка з дисципліни складається з суми балів за результатами поточного контролю знань (за умови, що студент набрав 30 балів і вище) та за виконання завдань, що виносяться на іспит (за умови, що студент набрав 20 балів і вище).

Якщо на іспиті студент набрав менше 20 балів, а отже отримав незадовільну оцінку, загальна підсумкова оцінка включає лише результати поточного контролю.

До відомості обліку поточної і підсумкової успішності заносяться сумарні результати в балах поточного контролю та іспиту.


1 | 2 | 3 | 4 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)