АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

ЛІТЕРАТУРА

Читайте также:
  1. Література.
  2. Література.
  3. Поширення католицизму на українських землях в польсько-литовську добу. Берестейська церковна унія. Полемічна література.

ПЛАН.

1. Комплект різаків В2-ФРБ для відділення передніх та задніх кінцівок великої рогатої худоби.

2. Машина В2-ФР2-М для безшумного відрізання рогів з голів великої рогатої худоби.

 

ЛІТЕРАТУРА.

1. Пелеев А.И. Технологическое оборудование предприятий мясной промышленности. –М: Пищевая промышленность, 1971.

2. Фалеев Г.А. Оборудование предприятий мясной промышленности. –М: Пищевая промышленность, 1966.

3. Рогов И.А. Общая технология получения и переработки мяса.-М: «Колос», 1994.

4. Горбатов В.М. и др. Справочник по оборудованию предприятий мясной промышленности. –М: Пищевая промышленность, 1985.

 

1.

Призначений для відділення передніх і задніх кінцівок і рогів ВРХ товщиною не більше 100 мм. Застосовуються в лініях переробки ВРХ на м'ясокомбінатах.

Комплект різаків В2-ФРБ (мал. 1) складається з трьох різаків (1) для відділення передніх і. задніх кінцівок і рогів великої рогатої худоби, трьох підвісок (2) для урівноваження маси різаків, трьох пультів управління (3) для подачі напруги до різаків, трьох блоків (4) для горизонтального переміщення різаків, комплекту монтажних частин з шістнадцяти рукавів (5), двох канатів (6), трьох кабелів (7), трьох кронштейнів (8), трьох плит (9), шести упорів (10), трьох скоб (11),трех хомутів (12), десяти (13) і дванадцяти штуцерів (14), шести гайок (15), шести ніпелів (16), трьох гидрораспределителей (17).

Пульт управління для подачі напряже ния на різак є сварну конструкцією з одними передніми дверима.

 

 

 


2.

МАШИНА В2-ФР2-М ДЛЯ ВІДРІЗАННЯ РОГІВ

Призначена для відрізання рогів з голів великої рогатої худоби. Складається (мал. 2) з каркаса (1) з направляючими санчатами і закріпленими на них нерухомими ножами (7), рухомого ножа (6), приводу, що включає електродвигун (8), редуктор (3)
і кривошипно-шатуновий механізм (4, 2), облицювання і електроустаткування. Включають в електромережу щит, натискають кнопку "Пуск" поста управління, розташованого на кришці машини, включають електродвигун, що приводить в рух-рухомий ніж, знімають з конвеєра голову ВРХ і натискають ногою на педаль (9) при цьому повертаються
шторки (5), відкриваючи ножі, вставляють ріг між ножами, і він відрізується, потім перевертають голову другим рогом.


Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)