АвтоАвтоматизацияАрхитектураАстрономияАудитБиологияБухгалтерияВоенное делоГенетикаГеографияГеологияГосударствоДомДругоеЖурналистика и СМИИзобретательствоИностранные языкиИнформатикаИскусствоИсторияКомпьютерыКулинарияКультураЛексикологияЛитератураЛогикаМаркетингМатематикаМашиностроениеМедицинаМенеджментМеталлы и СваркаМеханикаМузыкаНаселениеОбразованиеОхрана безопасности жизниОхрана ТрудаПедагогикаПолитикаПравоПриборостроениеПрограммированиеПроизводствоПромышленностьПсихологияРадиоРегилияСвязьСоциологияСпортСтандартизацияСтроительствоТехнологииТорговляТуризмФизикаФизиологияФилософияФинансыХимияХозяйствоЦеннообразованиеЧерчениеЭкологияЭконометрикаЭкономикаЭлектроникаЮриспунденкция

Тема № 36. Виконання судових рішень

Читайте также:
  1. L Перевірка виконання домашньої задачі.
  2. Алгоритм виконання роботи
  3. Алгоритми виконання команд
  4. Аналіз виконання договірних зобов'язань по відвантаженню продукції
  5. Аналіз фінансових інвестицій у системі прийняття управлінських рішень.
  6. Архіви адміністративних та судових установ Правобережної України
  7. Архіви судових установ. Магістратські архіви
  8. Безспірне списання коштів державного бюджету за бюджетною програмою для забезпечення виконання судових рішень та виконавчих документів
  9. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  10. В чому ви вбачаєте зміст поняття “соціальні ілюзії”?(Підготовка зазначеної доповіді є формою індивідуальної роботи; обов’язкова до виконання;форма виконання - письмова).
  11. Варіанти виконання завдань
  12. Видає дозволи на початок виконання робіт підвищеної небезпеки та експлуатації (застосування) машин, механізмів, устаткування підвищеної небезпеки.

Орієнтовний план:

1. Порядок виконання судових рішень у кримінальному провадженні.

2. Підстави для відстрочки виконання вироку.

3. Питання, які вирішуються судом під час виконання вироків.

4. Питання, які вирішуються судом після виконання вироку. Порядок вирішення судом питань, пов'язаних із виконанням вироку.

Методичні вказівки:

При розкритті теми потрібно звернути увагу на порядок виконання судових рішень у кримінальному провадженні, підстави відстрочки виконання вироку, питання, що вирішуються судом під час виконання вироку та після його виконання.

Рекомендований перелік літератури до теми № 36: 2, 14- 23.


 

Тема 37. Міжнародна правова допомога при проведенні процесуальних дій.

Орієнтовний план:

1. Поняття міжнародна правова допомога. Оформлення запиту про міжнародну правову допомогу: його зміст та форма.

2. Відмова у виконанні запиту про міжнародну правову допомогу.

3. Порядок виконання запиту (доручення) про міжнародну правову допомогу на території України. Відкладення надання міжнародної правової допомоги.

4. Створення і діяльність спільних слідчих груп.

Методичні вказівки:

При розкритті теми потрібно звернути увагу на поняття правової допомоги, зміст та форма запиту про міжнародну правову допомогу при проведенні процесуальних дій, підстави для відмови у ви конанні, порядок виконання запиту на території України, створення і діяльність спільних слідчих груп.

Рекомендований перелік літератури до теми № 37: 1, 2, 14- 23.

 

Тема № 38. Видача осіб, які вчинили кримінальне правопорушення (екстрадиція).

Орієнтовний план:

1. Направлення запиту про видачу особи (екстрадицію) та порядок підготовки документів та направлення запитів.

2. Особливості тримання під вартою.

3. Особливості затримання особи, яка вчинила кримінальне правопорушення за межами України.

4. Застосування запобіжного заходу у вигляді тримання під вартою для забезпечення видачі особи (екстрадиційний арешт). Застосування запобіжного заходу, не пов'язаного із триманням під вартою, для забезпечення видачі особи на запит іноземної держави. (екстрадиц ію).

Методичні вказівки:

При розкритті теми потрібно звернути увагу поняття екстрадиції, порядок направлення запиту та порядок підготовки документів, особливості тримання під вартою, особливості затримання особи, що вчинила кримінальне правопорушення за межами України, порядок застосування запобіжного заходу – тримання під вартою для забезпечення видачі особи.

Рекомендований перелік літератури до теми № 38: 2, 14- 23.


 


1 | 2 |

Поиск по сайту:



Все материалы представленные на сайте исключительно с целью ознакомления читателями и не преследуют коммерческих целей или нарушение авторских прав. Студалл.Орг (0.003 сек.)